Jump to content
Plamen_ni

Съединител ЦРВ

Recommended Posts

Скоро ми предстои смяна на съединителя. Предлагат ми корейски на VALEO за 290 лв. Добър ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер е :) колеги са купували за две ЦРВ и за един прелюд такива и са перфекни, даже имах и снимки на единия преди да го сложат изглежда отлично :) дори ако кажеш кои ти го предлага ако е същия за които се сещам ще позваш 10 % отстъпка :) Ако не е същото място ще ти дам кординати на магазина и кодовото име за да ползваш 10 % :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро ми предстои смяна на съединителя. Предлагат ми корейски на VALEO за 290 лв. Добър ли е?

Не е от най лошите, но цената малко надута ми се вижда ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

цената е добра,но марката не е от най добрите.аз днес си взех ексиди за 390лв пък да видим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ексидито от къде го взе? щото гледам че си от Пловдив да знам къде кво има за протокола :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от евро 07 днес го сложих,много е добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

цената е добра,но марката не е от най добрите.аз днес си взех ексиди за 390лв пък да видим.

Добра е, ако я сравняваш с тази на Ексидто :) иначе си е надута с едни 40- 50 лв. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само за информация, на колегите с - СР-В , 2-ра ген. 2.2-дизеловия мотор.Днес бях в магазин на Евро-07 и попитах за цени на съединителя и демпферния маховик: -феродов и притискателен диск /на Лук или Сакс / + лагер = 560лв. , демпферен маховик-1590лв.Дано, да ви е полезна информацията!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колко пари ви искат за смяна, на мен ми казаха 200 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уууууу, незнам ама на мен ми се види много тва, те за 200 лева свалят двигател хората, то не че тука е малко работа ама 200.....смятам че 150 е по разумна цифра, макар че за София.... знам ли, нека колегите кажат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

200 е нормално,стига да няма проблеми със скъсани болтове,шпилки,ръжда и прочие.Ползвал съм Валео и Екседи и бях по-доволен от Валеото.По-малко усилие при натискане на педала и по-добро демпфериране при потегляне и разлика в оборотиите.Обаче е зле при необходимо предаване на голяма мощност-теглене,качване на баир,бускуване.Там Екседито се представяше по-добре.Малко по-спортно се държи,но един път като се разглезиш с мек съединител,после те дразни постоянно...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май 200 лв. е нормално. Майстора вика, че на джипките взимал по 300 лв., ама на мен поне съм негов човек, ще ми вземе 200 лв. На друго място ми казаха 180 - пак за вътрешни хора:D Иначе и той така ми каза, Валеото е по-меко и се кара по-приятно, но за оффроуд, другият е по-добре. Карам по черни пътища, но чак оффроуд рядко правя. Някъде на риба да мина през някоя локва и това е. Но с тази кола е доста по-добре. Вече не се притеснявам и от дълбоки коловози, че ще закачи - перкам здраво. п.п. тва с мои-твои хора много ме радва. Следващият път като отида и ме пита кога ще му занеса риба ще му кажа, че има една уникална деликатесна риба на име каракуда, която в магазините я продават по 20 лв. килото, ама поне е мой човек ще му я дам на 15 кинта:lol: . хахахахах

Редактирано от Plamen_ni

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми Паци на Сивика кутията падаше за 2 часа -сам сменях съединителя,ама на Диското ми 2 дена не стигат..така че не ги мисли 20-те лв.Важното е да има любов към машината и да няма "дребни" проблеми по пътя до К.В.... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти не си ли го сменил още, гледам темата е бая стара и мислех че си вече с нов. На кои се спря последно? За моето каране също бих предпочел Валеото, по мекичко така да е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми Паци на Сивика кутията падаше за 2 часа -сам сменях съединителя,ама на Диското ми 2 дена не стигат..така че не ги мисли 20-те лв.Важното е да има любов към машината и да няма "дребни" проблеми по пътя до К.В.... :)

Аз се шегувам. Знам, че е много работа и се свалят доста неща просто винаги ми става забавно, като някой ми каже - поне си мой човек и еди кво си;) да се почувствам все едно съм оцелил джакпота. Все пак ми прави отстъпка от 300 на 200 лв.:blink: Редактирано от Plamen_ni

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти не си ли го сменил още, гледам темата е бая стара и мислех че си вече с нов. На кои се спря последно? За моето каране също бих предпочел Валеото, по мекичко така да е :)

Купил съм го и седи вкъщи. Стария все още върши работа. Отделя високо, но засега няма още проблем, но вече ми писна и другата седмица или по-другата ще го сменям. Взех Валео за 290 лв. Толкова пари ми се дават, дано да се окаже сполучлив.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я, Маркони имал и истински "жип" :cool:И, за да е пълен off-a, що недолюбвате автоматиците :huh:

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купил съм го и седи вкъщи. Стария все още върши работа. Отделя високо, но засега няма още проблем, но вече ми писна и другата седмица или по-другата ще го сменям. Взех Валео за 290 лв. Толкова пари ми се дават, дано да се окаже сполучлив.
Що не ползва 10 % отстъпка от офроуд форума, мисля че в началото на темата ти бях споменал, пък и що ми се върти няква цена от 220 лева з атоя комплект, Варнеци взеха 2 такива от същото място ама може и да ме лъже паметта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я, Маркони имал и истински "жип" :cool:И, за да е пълен off-a, що недолюбвате автоматиците :huh:

Тва от времето когато имаше кинти,Диското с подобренията е стъпило на 30к..просто е грехота да се кара.Пък и сега като ми пречи из бокса и трябва да го местя псувам производителя на съединителя,но истината е такава ,че въртящия момент го предава твърдия притискател....С новите горива...тъй де цените им,сега седи паметник,гордост на английското автомобилостроене с лек уклон към арабските петролни шейхове...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що не ползва 10 % отстъпка от офроуд форума, мисля че в началото на темата ти бях споменал, пък и що ми се върти няква цена от 220 лева з атоя комплект, Варнеци взеха 2 такива от същото място ама може и да ме лъже паметта.
Взех от един френд и така

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...