Y.Krumov 2 #1 Публикувано 11 Май, 2012 Колеги някой може ли да ми каже сервиз в гр.Варна,където могат да ми направят реглаж на клапаните и колко горе-долу ще ми струва ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #2 Отговорено 12 Май, 2012 (Редактирано) Карада - 30 лева ! - искат колата предната вечер за да изстине добре до сутринта.Дидо - кв. Левски - 50 лева - иска колата 2-3 часа преди това.Миамото - 50 лева. Намира се до метро при автокъщите.Тея цени са за двувалка с газов инжекцион - 2.0 , за по малките двигатели е по евтино т.е около 20-30 левКолата трябва да е изстинала абсолютно преди да се прави тази проверка и реглаж. При топъл двигател не се прави !Според мене пробвай промоцията в Карада. Записваш си час долу в Левски където им е представителството и най-добре сам сия закарай после в сервиза им горе над Виница - по пътя за Кичево в дясно, после пак отиваш да си я вземеш там. Ако чакаш те да тия качват от града до горе и обратно става по бавно.В софия са същите Омбре 50 лева Юби ко 50 леваЗа малките двигатели 30 лева. Редактирано 13 Май, 2012 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #3 Отговорено 12 Май, 2012 (Редактирано) Реглаж на клапани при мен струва 20-30лв в зависимост от колата,цените ми никога не са били тайна Цената за реглаж на клапани,при мен, е различна за кола с газ само за К серия двигателите.Това е така заради начина по който е монтиран газовия инжекцион.Защото в 99% от случаите преди да пристъпя към стандартната процедура ,отстранявам части от инсталцията които пречат за сваляна на капака на клапаните(маркучи,кабели и какви ли не газаджийски глупости).п.п.п:Никога не съм твърдял,че работя еФтино и никога не съм и искал да го правя.Ценя си труда и очаквам и другите да го оценят. Редактирано 13 Май, 2012 от Tino 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #4 Отговорено 12 Май, 2012 Аз пък съм много доволен от другия Дидо: в Цветния-20 лв. за Д14а2.Няма да сгрешиш ако отидеш при него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
imarh 0 #5 Отговорено 14 Май, 2012 Незнам дали ще е полезно но попаднах на това по темата - карта автосервизи двигатели варна по квартали и процедури Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #6 Отговорено 3 Март, 2017 Аз пък съм много доволен от другия Дидо: в Цветния-20 лв. за Д14а2.Няма да сгрешиш ако отидеш при него. Колеги малко да повдигна темата,някой да сподели скорошни мнения,че и аз съм за тази процедура вече.А ако някой даде и координати,че текущото инфо е от преди 3 години................ ще е супер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #7 Отговорено 3 Март, 2017 Координатите са същите, като изключим на Карада, не съществуват вече, остана само Бултрако. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eklipze 1 #8 Отговорено 5 Март, 2017 В M_D Auto също регулират клапани. https://www.google.bg/maps/@43.215112,27.8672969,3a,75y,135.51h,83.65t/data=!3m6!1e1!3m4!1slcwC2LhSrkgXPywlw-py0w!2e0!7i13312!8i6656 Сервиза се намира в двора със зелената порта, в дясно на сградата ВИКИНГ-Т. Пред гаража им обикновено стои черно-зелена 5та ген Сивик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #9 Отговорено 7 Март, 2017 Благодаря на отзовалите се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове