Jump to content
Eternal

По 10 полицаи накуп ще спират всички коли на пътя

Recommended Posts

:rolleyes: голяма веселба ще падне ... ще могат едмо мачле да спретнат докато чакат. http://vbox7.com/play:72b43a79
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Елате ми повечеееее :ph34r::starwars::robot: Не виждам как от това ще излезе нещо смислено. Ще стане много готинко ако го приложат на главен път а не в Трявна...

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:rolleyes: голяма веселба ще падне ... ще могат едмо мачле да спретнат докато чакат. http://vbox7.com/play:72b43a79

Е да висят и да пушат цигари ли? Поне като нямат работа да се разтоварват... голяма работа, че са играли... бахтиПо темата - това ми прилича на баташкото клане - ще ни смачкат от проверки, за да напълнят хазната на МВР :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-добре хазната на МВР от колкото да участваш в фонд 50 инчова плазма или смяна на дограмата, за който заделя полицая. А и така ще има по-малк тарикати по пътя които са решили, че са над всички и за да не са балъци като нас не си плащат застраховки, винетки и прегледи.
  • Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само че с този вид проверки само следят документално дали сме изрядни.Джигитите просто ще си купят винетка,ГО и ще имат ГТП и след хайката ще продължават да си дават Цялата газ.Което е крайно тъпо. Да наблягат на камерите ако трябва, както и на полицаите с мотоциклети щото тия вършат в пъти повече работа от циклещите в патрулките под някоя сянка.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И камери,много камери...казало ехото...на нея няма как да бутнеш рушвет. :) .Е,и за там ще измислят врътки като за всичко в тая шибана корумпирана държава,ама ще е малко по-трудно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ПО 10 ли ? Те с Автобуси ли ще пазят вече.Представям си 10 НЕ НА КЕФ ченгета.Ще има:Добър ден полицай Колев съм документите,вашите,на автомобила,личните карти на спътниците,акт за раждане,триъгилник,аптечка,крик,лопата,торба с пясък(за какво сами ами ако има лед да си опесъчаваш).Тези мерки които вземат ще ошушкат обикновенните хора,а тези с намазаните лимозини дето карат с 180 и не спазват никакви правила пак няма да ги спрат.Много рядко виждам да спират коли за 100 000 лв.:huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята ми се струва добра - нали е така в Холандия. Спират точно за рутинни проверки - така излизат хора без ГО и ГТП, с изтекли актове, без книжки и тн. Двама спират, другите проверяват, става бързо и подкупи по-трудно минават като са много хора.Колегата по-горе е прав - трябва да се научим, че като сме неизрядни парите трябва да отиват в държавата (дори да се краде на по-висока инстанция, поне част от тези пари отиват където трябва), докато давайки някой подкуп на някой полицай инвестирате в неговото благо и после се пита защо се чудят как да измуфтят пари вместо да си вършат работата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aко наистина искат да следят за ГО и всички останали полагащи се задължения/данъци на шофьорите, то те могат да го правят без да ни пречат.Връзват си колите в системата, връзват си всички инстанции и си гледат.И то без да се налага въобще да ме спират.Ей така докато кара зад някого му вкарва рег. номер на МПС-то в безата данни и много бързо става ясно дали трябва да го спре или не.Тъпо е че в БГ полицията е репресивен орган.А може да си вършат тази работа без дори да ги виждаме, още повече пък да ни занимават и бавят.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък се чудя, как ще си разделят 20 кинта тия десет човека ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

един полицай = рекетйор ;) двама = банда ;) повече от двама = мафия ;) Живеем в 21 век трябва да се използва повече техника а не комплексари с униформа :ph34r: С тези методи си личи че не искат да се решат проблените а напротив, всички трябва да са в кюпа за да не издават колегите си :D . Господи пази Българите :D

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

в Холандия 10на полицаи наистина правят проверка. На място има и мобилна лаборатория, където на момента правят алкохолна проба. Ако си пиян, директно белезници на шофьора, колата на репатрак в нак. паркинг (мисля, че се конфискува направо, но трябва да проверя), а пътниците заебавани на магистралата да се прибират както могат.

Редактирано от Concerto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Холандия незнам ама тук си представям какви проверки ще правят...ще умрът от скука струва ми се най-малкото тъпа идея при положение ,че има места където няма един полицай еЙ тъй за Цвят:blink:.По добре да пратят половината по селата там масово всичко пие на селската кръчма и се качва в колата.

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз пък не мога да си обесня каква е тази тотална незаинтересованост в органите на КАТ.Днес в трафика имаше две патрулки и наоколо двама идиоти правеха тъпотии.Говоря за различни ситуации в различно време.И на двамата им се размина, не че им се задаваха проблеми да си правят тъпите номера де.Единия мина направо отляво на чакаща кола за ляв завой,а вторият си направи втори ред по трамвайната линия и вместо да чака ред като всички отдясно на островчето на трамвая му мина отляво и си направи левия завой на червено.А куките бяха 4-та кола и всичко става пред очите им.Резултат - никакъв.Пълен ташак са явно повечето от тия мързеливи да си вършат работата хора. За тях явно идеята е че им се плаща да им мине времето във возене с колата,което е тъжно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хвала за мъдрото решение да се проверява на ред. Кажете ми какво ще ви направят ако колата си има винетка, гражданска, преглед, пожарогасител, аптечка и тн? Не става номера всеки селски тарикaт да бута пари на полицията и да не си плаща за нищо, а съвестния гражданин да страда от това. Както споменаха колегите по-горе, при 10 спрени коли и един куп свидетели подкуп трудно ще се дава/взима и ще отпадне практиката длъжностното лице (полицай), да се опитва да те разклати психически, за да му бутнеш някои лев за някакво си изфабрикувано нарушение.Преди няколко месеца в мен катастрофира една огромна жълта кола на червен светофар. Оказа се, че бакшиша няма книжка защото е изтекла, от което следва, че няма и застраховка която да ми покрие щетите. Добре е че си правя каско, иначе трябваше да го съдя за да ми покрие щетите. Тези проверки са един вид превенция и са за наше добро.

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще настане голяма веселба.....Добре звучи това което са решили да направят но на мен лично не ми е ясно до колко идеята е полужитена или отрицателна поради простата причина че живеем в такава държава че всичко е добре измислено но не добре осъществимо...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Куба лятото баща ми го съдрали от проверки и разпити куките. И там са по 10-12 човека

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво с рейс ли ще ги карат или с по три патрулки.И кой ще дава парите за бензина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Гърция е така!Българин съм, ама не мога да разбера повечето българи :blink: !Всички реват, че държавата е скапана и нямало ред и закон! Обаче като започне въвеждане на ред и се почва реване против реда? Спрем ли да даваме акъл и да обясняваме, кое как не може да стане, ще имаме исканата държава.

• Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Спрем ли да даваме акъл и да обясняваме, кое как не може да стане, ще имаме исканата държава.

:worthy:Баш цяла тема ми е интересно хората, които дават акъл, на каква основа го правят? Може би имат направени проучвания за ефективността на въпросния метод или са изготвили проект за доказано по-ефективно решение на база ситуацията у нас, че да им е криво, че не тяхното е избрано. Интересна нация сме си - прочетем ли нещо, че е направено в България или от българи, веднага ще го изкараме малоумно, без значение за какво става дума, без значение какви познания имаме в областта и прочее...Нека поне видим нагледно как работи цялата тази система и тогава да коментираме, че "по-идиотско нещо не са могли да направят". Какво лошо има в това да проверяват коли наред? Че 3те минути, които отнема тази проверка (ако сте изрядни) са ви безценни или, че ще окапят нередовните по-лесно? Коментираме си тук за "подкупи", но уви, подкупа не е едностранен проблем - до сега много пъти са ме спирали, повечето за проверка, но някои по моя вина - полицай никога не ми е намеквал да се черпим ако не съм бил в нарушение... Подкуп не съм давал - ако полицаят е бил в настроение за глоби, писал е.Време е да се научим, че правейки нещо извън закона, трябва да сме готови да понесем последствията, а не да прекрачваме правилата и после да ревем по форумите, че в държавата ни нямало ред. Редактирано от Veseliq
  • Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Да похваля полицията, у наше село има полицаи, дето следят в късните часове за пияни шофери и мисля, че го правят системно, което е нещо хубаво и трябва да се спомене :)

Редактирано от d.pavlovq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...