Jump to content
arokh

Каско къде?

Recommended Posts

Здравейте!Искам да си направя каско на джаза. Тъй като не се среща особено често и частите ще са скъпи искам при възникване на събитие застрахователя да закара колата на сервиз а не да ми дава пари. Та въпроса ми е кои застраховатвеле предлагат това. Армеец имат такава опция, но каското трябва да е минимум 475. А аз искам по-малко около 300-350 за каско.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В този сайт - http://www.sdi.bg/web/index.php можеш много лесно да сравниш всички цени на различните застрахователи ;) Що се отнася до колата , коя година е ? Ако е над 5 години опцията ти да е правена в сервиз е единствена - поне по последни спомени вкараха такава промяна в условията на всички застрахователи . Що се отнася до части - едрогабаритни , намират се по моргите ;) не бери грижа . А всичко останало по ходовата част и двигател също :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тино искаш да кажеш , че кола над 5 години при направено каско искат само в техен сервиз ли да я вкарваш ?:) Ако това имаш предвид не си прав колега.Относно каско за 300-350лв виж каква ще ти е оценката на автомобила първо при различните компании.Върви при брокерите и провери най-лесно.Отделно мисля , че има и отстъпка ако направиш каско и гражданска към една компания и така.Успех

Редактирано от Mkilla

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да , за да ти излезе най-безпроблемно трябва да я закараш в техен сервиз . Ако я закараш в сервиз по твое желание и им представиш фактура може и да не я платят на 100% Ако им кажеш , че искаш кинти ти дават възможно най-малкото :) А ако колата ти е под 5 години можеш да я закараш където си искаш и сумата написана от сервиза е и сумата , която ще изплатят !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрвей,колега работя в Ес Ди Ай.Ако имаш интерес мога да ти кажа коя компания,какво предлага.Ако искаш ми пиши на лични да ти разясня,но ми дай малко повече информация за колата! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега arokh и Tino ти е отговорил и аз се опитвам да драсна нещичко , макар да не съм съгласен с Tino за обещетенията много много но то си и зависи от доста неща.Колата ти се оценява според състоянието(външно) и годините.Казвам външно защото няма да ти правят технически преглед застрахователите дали ти е добре мотора примерно..Нали се сещаш , че после ще пуснеш тема "Защо са ми платили толкова малко или не ми признават щета".Не може за кола която струва примерно 10000лв. каското да и е 200 кинта.То може но няма да е пълно а частично.Има си таблици и различните компании предлагат различни цифри.На запад застраховката е доста солена(за нас поне) както знаем и затова там няма проблеми а тук искаме хем малко да платим , хем да вземем колкото се може повече при щета..Е няма такъв филм поне според мен :)

Редактирано от Mkilla

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега виж сега аз съм доволен от дзи защо. Защото плащам 410лева и я правя в доверен сервиз, който работи с дзи. И така, аз само я карам за снимка и описване на щетата. След което я карам при моя човек, който работи с дзи и това е нито пари давам, нито пари взимам като е готова, моя човек ми се обажда отивам и си я взимам и това е.А за оценката всички работят с швакето, което е книга в която е описан автомобила какъв клас е и други неща, някой, който е по запознат може да обясни по подробно.Преди дзи ползвах ослугите на Дженарали, ама там си е ако нямаш твои хора на описа тъй като колата е нат десет години се минава прес експертна оценка и ако нямаш твой човек се молиш да ти стигнат и да ти покрият щетата тези, които ще ти преведът след окОло две седмици. А ако нямаш пари да я почнеш ще си я държиш някъде и ще чака превода на парите.Та това е от мен и моя съвет 410 лева и си свиркаш

Редактирано от predatov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Predator за колко ти е оценена колата. И аз искам така нито да давам нито да взимам пари. Казват ми от застрахователя в кой сервиз да я карам и като я оправят да я взема. Моята кола е Джаз 2002. Аз я оценявам 6-8к, не знам застрахователите колко ще я оценят ама си варира. Сега е застрахована в армеец за 8.8к - 480лв обаче в офиса където си плащам вноските ми казаха че може и за 300лв да ми направят пълно каско. Аз мисля да направя каско и гражданска едновременно и да платя всичко накуп и така да е малко по-евтино.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега arokh, моята кола също е застрахована в Армеец и съм доволен от отношението и най-вече от изплатените щети. Лично аз не бих рискувал да се застраховам другаде за малко по-малко пари, но после ако се наложи да се чудя защо са ми дали толкова малко. Провери и си направи и каско и ГО в Армеец и ще ти направят някаква отстъпка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Predator за колко ти е оценена колата. И аз искам така нито да давам нито да взимам пари. Казват ми от застрахователя в кой сервиз да я карам и като я оправят да я взема. Моята кола е Джаз 2002. Аз я оценявам 6-8к, не знам застрахователите колко ще я оценят ама си варира. Сега е застрахована в армеец за 8.8к - 480лв обаче в офиса където си плащам вноските ми казаха че може и за 300лв да ми направят пълно каско. Аз мисля да направя каско и гражданска едновременно и да платя всичко накуп и така да е малко по-евтино.

Kолега моята е модел 1996 и е оценена последно на 5700лв. по швакето в дзи.Трябва да отидеш в дзи и питай за по сигурно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега колко ти е стара колата ? Над 8 години или по малко.

Общо взето за 10 годишни коли и нагоре Автокаското се дърпат от ремонт в Доверен Сервиз !

За по новите няма проблеми .

Пф- сега видях че сия писал 96 ...

Редактирано от iso_eu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...