Jump to content
Shorty

Намерено куче

Recommended Posts

Здравейте колеги, скоро бях пуснал тема, че си търся куче Джак Ръсел териер, само че съдбата беше решила то да ме намери.И така намерено е куче Джак Ръсел териер, мъжко е каишка на врата в гр. Пловдив в района на кв.Съдийски.Знам, че е малко вероятно да е на някой от форума, но все пак да опитаме да му намерим стопаните.Качвам снимки за да се види и се надявам да му открием собствениците защото съм сигурен, че го търсят, а пък и на него му е мъчно за тях.Не мога да го задържа, нито пък да го оставя в този студ навън.За сега сме му намерили подслон, дано скоро открием притежателя му.http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2209/731457255170932288513287286299mncSdTcmD63KJRP2JZZ.JPGhttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/2589/11877466620946773081328728635cQ8OREjVGgK86VUVnDSL.JPGТелефон за връзка с мен 0885 307 504.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега пусни обявата в dog.bg по-вероятно е там да се намерят стопаните му.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега пусни обявата в dog.bg по-вероятно е там да се намерят стопаните му.

Първо там пуснах колега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладура е объркан,как гледа само!Искаше куче, то те намери, това ако не е съдба!Ако намериш стопаните искай едно куче от бъдещо котило.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Задължително, само дано да му намерим стопаните.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напиши обяви по ветеринарните клиники в района със снимка и телефон.Като гледам не е много много обгрижван и е малко вероятно да е микрочипиран, пък и файда. Аз работя във ветеринарна клиника,пиши ако има нещо да помагам.Успех,може да ти е късмет,много хора изоставят и породисти кучета.:huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:offtopic: Колега, бях ти видял старата тема. Егати съдбата!!! Какъв е този форум, какво е това чудо...Ще взема да си пусна тема, че търся NSX :D Редактирано от Zlatozator
  • Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И там сме го пуснали, но се оказа , че кучето е фокстериер, много си приличат с джак ръсела, пък и нали ме е обзела тая мания та всички ми приличат на джакове...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намерих му стопанина, оказа се че кучето е Джак Ръсел на 10 години и се казва Каи.

• Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...