movx2000 40 #1 Публикувано 17 Януари, 2012 Здравейте колеги, имам поблем с контактните бутончета на вратите, тези от които се пали плафона в купето. Опитах да намеря нови, но не успях. Един колега ми продаде втора употреба, за които каза, че са работещи, и наистина бяха работещи когато ги получих и монтирах, но след около 2 месеца пак същата работа. Основния ми проблем е, че заради това понякога си забравям фаровете включени. Пробвах естествено и с почистване, но ефекта е временен. Някакви идеи как да си реша проблема, само не ми казвайте да си сложа от онези платки, които автоматично включват фаровете.Колата е сивик англичанка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitar Petrov 3 #2 Отговорено 17 Януари, 2012 Чистене му е майкат. Това е само зимата, щото от влагада се мокрят. Лятото няма да имаш проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #3 Отговорено 17 Януари, 2012 Първо почистваш, после намазваш с технически вазелин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vpavlov 0 #4 Отговорено 8 Февруари, 2012 И аз имах този проблем. Почистих и напръсках с контактен спрей и нямам грижи вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kopelence 4 #5 Отговорено 9 Февруари, 2012 Ето колега, погледни тази тема: Цък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
som 4 #6 Отговорено 9 Февруари, 2012 Контактния спрей съдържа киселина. И ще изчисти перфектно, и колегата е прав, за студа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове