Jump to content

vpavlov

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно vpavlov

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 1.07.1983

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик 1.5i vtec 1995
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Перник
  1. Продавам Civic 1.5 vtec Колата е в движение и се кара ежедневно Перник-София. Двигателя е D15Z3 в момента е на 320 000км. Много здрав и икономичен, до преди 10 000км е карана само на бензин. Има и работещ катализатор.Окачването е добро, няма тропане. Забележките са по външният вид иначе колата си е ок. Продава се цялата за части, цената е 1100 лв. тел. 0898 630 402 - Владимир
  2. И аз имах съшия проблем. Смених свещи, бобина и нищо...смених и капачката и всичко е ок вече. Дано намериш "виновника", че е много неприятно.
  3. И аз имах този проблем. Почистих и напръсках с контактен спрей и нямам грижи вече.
  4. Здрасти колега, аз имах същия проблем до скоро с паленето. Върти на стартер и не ще и опит да направи да запали (не знам дали и при теб така). Проблема при мен се оказа в кабелите на свещите. Успех с решаването на проблема.
  5. И на мен ми светна днес след "ровичкане" по делкото. Мисля, че е от буксата на делкото отгоре при мен проблема. Не знам дали и при теб ще е от това, но и аз съм на мнение, че трябва да направиш диагностика.
  6. Гледаха я няколко.Проверяваха уж ... и стигнахме до бобината.Дали е възможно да са ми дали някоя дефектирала или незнайно защо пак да е изгоряла? Защото запали от раз като я сменихме, а преди това нямаше никакъв шанс...и сега пак е на старото положение.Ако някой от колегите знае майстор в Перник който може да помогне...ще съм му много благодарен.
  7. Видимо изглеждат ок.Има ли как да ги проверя?
  8. Здравейте колеги.Изчетох доста теми по въпроса и донякъде успяха да ми помогнат.Колата не ще да запали.Правих диагностика(няма грешки), смених свещите, датчиците работят, бензиновата помпа работи, смених филтрите и маслото, презапоих релето, кабелите и дистрибуторната капачка бяха ок и ми останаха бобина и комутатор, от нещата който прочетох в повечето теми.Вчера смених и бобината, и при слагането на новата бобина запали от раз.Днес обаче пак ме изненада неприятно като историята се повтори и отново неще да пали.Утре ще опитам да замеря комутатора. Възможно ли е той да ми прави проблема или да е изгоряла пак бобината от нещо? Четох че бобина може да изгори комутатор, но обратното не можело...не съм много на ясно с нещата все още и се извинявам ако въпросите ми са "тъпи".
×
×
  • Създай нов...