ZuNinjaz 2 #1 Публикувано 30 Декември, 2011 Сменял ли е някой старите пръскалки, тези с по два отвора и регулиране, които пръскат дебела струя с такива които разпръсват като спрей. Че на мен ми взе да ми писва да ги настройвам и все да не пръскат където трябва и отделно от това като цъкна да измия стъклото първо чистачките минават на сухо и след това почва да пръска течността. От кой модел могат да паснат и да са от новите, които разпръскват течността като спрей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #2 Отговорено 30 Декември, 2011 CRV, Logo/jazz, RSX и други.Чакам едни такива и ще ги слагам след празниците, ще пиша какъв е резултата.Най-интересно ми е как ще се държат при висока скорост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #3 Отговорено 30 Декември, 2011 Аз също си поръчах от Джаз и само да ми остане малко време и ще ги пробвам и ще пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #4 Отговорено 2 Януари, 2012 Може ли да споделите цената на тия пръскалки? От чужбина ли поръчвате или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #5 Отговорено 2 Януари, 2012 (Редактирано) Аз съм ги поръчал от дилър на Хонда от USA.Цената там е $9,11 за бр. Редактирано 2 Януари, 2012 от Izanagi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #6 Отговорено 2 Януари, 2012 Сивик 8ген с такива ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZuNinjaz 2 #7 Отговорено 5 Януари, 2012 Сивик 8ген с такива ли е?Със сигурност, ама дали пасват на дупките на капака не знам. Аз като гледам на джаза и на хрв-то пръскалките са на пластмасовата кора под чистачките, а при нас са доста далеч от стъклото и не знам дали ще се получи измиването на стъклото. Ще изчакаме някой от колегите да сподели какъв е резултата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #8 Отговорено 5 Януари, 2012 Ами много е студено пред блока, а и леко настинах, така че ще почака 2-3 дни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #9 Отговорено 5 Януари, 2012 Взех си от Ситроен Саксо ама помпата неможе да ги захрани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest #10 Отговорено 6 Януари, 2012 Пробвай да им сложиш обратен клапан (washer valve). По форумите препоръчват 85321-26020 на Toyota или 30896546 на Volvo. Изглеждат ето така: Слага се по маркуча преди чистачката и не посволява на водата да се стича обратно в казанчето. Би трябвало да ти решат проблема. Руснаците даже използват горивни филтри, като този например (BOSCH 0450904058): Лично аз си поръчах ето такива пръскалки: Би трябвало да дойдат до 2-3 седмици. Доколкото разбрах си имат вграден обратен клапан и би трабвало да работят както трябва, поне такива са отзивите по различни форуми (слагат ги на какви ли не автомобили). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #11 Отговорено 6 Януари, 2012 Я сподели целия парт номер че на снимката не се вижда, и чакаме отзиви като доидат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #12 Отговорено 6 Януари, 2012 Part NO.:76810-S10-A01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #13 Отговорено 6 Януари, 2012 по-точно 76810-SEA-A01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #14 Отговорено 17 Януари, 2012 Инсталирахме 76810-S10-A01 на сивик 6-та, пасват и работят прекрасно. Видео 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hak 26 #15 Отговорено 18 Януари, 2012 Страхотно се е получило Мога ли да питам как да си поръчам и аз едни такива или се налага да чакам следваща поръчка от чужбина ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #16 Отговорено 18 Януари, 2012 В момента тече поръчка.Другият модел, 76810-SEA-A01 не сме го тествали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #17 Отговорено 18 Януари, 2012 Пешо, видео на дневна светлина не можахте ли да направите? Аз не знам ской модел съм от 2-та, оригинални хонда са, но ги имам повече от година и са си супер, при висока скорост вършат работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #18 Отговорено 18 Януари, 2012 Не успяхме,слагахме ги на седмичната към 22:00 под лампата.Малко след като сменях джантите под другат лапма и малко преди да сменим свещите на Вальо на колата.Това е на Марто тунинг лампата, под която правихме конверсията 75-90 коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #19 Отговорено 21 Януари, 2012 Само един въпрос: като поръчвам 76810-S10-A01 - 2 броя ли трябва да заявя или те са си 2 в комплект под тоя парт номер? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #20 Отговорено 21 Януари, 2012 Продават се по една, така че поръчай 2 броя Само един въпрос: като поръчвам 76810-S10-A01 - 2 броя ли трябва да заявя или те са си 2 в комплект под тоя парт номер? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #21 Отговорено 21 Януари, 2012 Карам от 2г с такива от сивик 8-ма.Много икономични са! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #22 Отговорено 21 Януари, 2012 Мерси за инфото.Както е писал Izanagi от Acura RSX стават, а и в един чужд форум прочетох, че същите пасват идеално и разпръскването е перфектно.В сайта http://www.acurapartswarehouse.com цената е дори по-добра ($8.73 за бр.).Номерът е 76810-S6M-A02 за Acura RSX:http://www.acurapartswarehouse.com/oem/acura~nozzle~assy~washer~76810-S6M-A02.htmlСайтът е идентичен hondapartsnow, но май не може да се поръчва от него в общата поръчка от щатите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #23 Отговорено 21 Януари, 2012 Мога да ги поръчам от там, но не на цената от сайта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #24 Отговорено 22 Януари, 2012 Жалко, стават твърде много пари за подобен ъпгрейд. Ще се чакат по-добри времена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceckin 1 #25 Отговорено 19 Април, 2012 Бих искал да благодаря на колегите. И аз си поръчах тези пръскалки за CRV и го сложих на CIVIC 2002 Hatch. Перфектно работят след като ги настроих. Идеално покритие на стъклото точно както исках Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #26 Отговорено 17 Май, 2012 Доста колеги си взеха, нека някой да качи клипче на светло снимано, да видим по-добре как пръскат на стъклото. Поздрави: Gaze.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
som 4 #28 Отговорено 12 Декември, 2014 Тези пръскали номер:76810-s10-a01. Ги има в Бултрако, цена: 26.15лв. бройката. На поръчка са и няма смисъл, да ги викате от САЩ. Стандартните са по 21.60лв бройката. Ако някои има отстъпка, ще е още по-тънко!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове