Jump to content

ZuNinjaz

Фен
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно ZuNinjaz

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 7.10.1982

Profile Information

  • Кара
    6 gen D15Z6
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. При мен също скърца, получава се от триене на два гумени маншона. Отпред на скоростната кутия има една гума и под нея има още една за жилото, като ги напръскам с WD40 или нещо друго, спира за няколко месеца.Маслото е Honda PSF (power steering fluid). Добре е да се смени, защото едва ли е сменяно някога
  2. Аз го пробвах метода, но не съм доволен от резултата. Спирта като засъхне се образуват бели петна по въздуховодите, отделно следващите дни мирише доста неприятно от въздуховодите като не пускаш парно/климатик.
  3. Та решен проблема, а решението няма нужда да го пишеш...нали ти си се оправил, какво те интересува, че други като тебе няма да намерят отговор в темата
  4. Със сигурност, ама дали пасват на дупките на капака не знам. Аз като гледам на джаза и на хрв-то пръскалките са на пластмасовата кора под чистачките, а при нас са доста далеч от стъклото и не знам дали ще се получи измиването на стъклото. Ще изчакаме някой от колегите да сподели какъв е резултата.
  5. Сменял ли е някой старите пръскалки, тези с по два отвора и регулиране, които пръскат дебела струя с такива които разпръсват като спрей. Че на мен ми взе да ми писва да ги настройвам и все да не пръскат където трябва и отделно от това като цъкна да измия стъклото първо чистачките минават на сухо и след това почва да пръска течността. От кой модел могат да паснат и да са от новите, които разпръскват течността като спрей.
  6. Аз съм доволен от Ac Delco, колата я взех преди 2 години с него, произведен е 2004г. След продължително стоене на колата без да се пали възникна проблем с него, след като го свалих и отворих се оказа на половина празен (събра около 700мл. дестилирана вода). Заредих го и до момента не ми е създавал проблеми. Направо ме изуми как е работил толкова сух вътре и след зареждането продължава да държи.
  7. http://avtochasti.cars.bg/u165522ето тази се продава на части и има подлакътник
  8. има много изписано по темата за гумите...Та наложително е да се сменят летните гуми със зимни, защото при ниски температури лятната гума се втвърдява и е като пластмаса и няма никакво сцепление на пътя. Калчука на зимна гума карана през лятото освен, че се трие много бързо, започва да се втвърдява и зимата е лятна гума със зимна шарка.За да не ви се нацепват летните гуми, преди да ги приберете ги напръскайте/намажете със спрей/вакса за гуми.Аз карам зимата с Maloya Davos, втора зима им е, доволно се представят до момента.
  9. http://drive.bg/product_info.php?cPath=10104_10414&products_id=733555&ModelId=5199
  10. Аз съм доволен от една пяна на Абро, малко е скъпичка (10 и нещо лева), подхранва гумите и не стоят лъскави, черни стават като нови. http://www.didi94.com/cosmetics/ochistiteli.htm#ABRO%20TC-800
  11. Здравейте колего, от предната смяна на маслото ми остана един литър масло Castrol Magnetec 10w40 и е напечатано малко под капачката 15.09.09. Интересува ме това датата на производство ли е или до кога е годно, че пише на немски в описанието и нищо не мога да разбера.
  12. Аз имах такъв проблем с моята. Явно при пренавиване на километража са го стчупили и не движи. Взимаш си ново табло от същата и го сменяш, защото ако тръгнеш да сменяш само брояча се изважда стрелката на скоростомера, а после позиционирането е доста трудно и може да я стчупиш от вдене и слагане.
×
×
  • Създай нов...