demmmo 0 #1 Публикувано 19 Декември, 2011 Здравейте колеги, от няколко часа вече съм горд собственик на Honda Civic Aerodeck 1.4 R 1999г. (черна). Понеже съм още "бос" с марката Хонда, бихте ли ми казали някаква информация за нея- като разход на гориво, кодировка на двигателя, държане на пътя, елементи и части които по често се чупят, а и горе долу каква е цената на обслужването й (ремъци, ролки...), също не знам коя генерация се води - май е 6-та. Благодаря Ви предварително за помощта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #2 Отговорено 19 Декември, 2011 (Редактирано) А ползва ли търсачката преди това ? Редактирано 19 Декември, 2011 от Mkilla 2 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 20 Декември, 2011 Честито за машинката и безавариини км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martins 41 #4 Отговорено 20 Декември, 2011 (Редактирано) Първо честито и много безаварийни километри!Ето малко технически данни за тегло, размери на гуми, разход на гориво, ускорение и т.н. Свали си и някой сервизно описание или Аутодата за повече информация, за масла, свещи, ел. схеми, релета, бушони и т.н.1.4 16V (75 Hp)1.4 16V (90 Hp)Код на ввигателите /по Аутодата/ 1,4 75 кс. - D14A7, D14Z31,4 90 кс. - D14A8, D14Z4Обслужването зависи от консумативите, но принципно не е скъпо. Качествени ангренажен ремък с ролка не са повече от 100 лв. За масло зависи какво ще слагаш, като цената на Репсол за 4 литра е 40-50 лв., Мобил, Кастрол и други марки са по-скъпи /прочети във форума кой с какво масло кара и какви впечатления има/. Цена на въздушен филтър около 15 лв., запалителни свещи - 25-30 лв., горивен филтър 15-20 лв. Намират се и евтини спирачни накладки, за около 30-40 лв. /като естествено има и по-качествени но са и по-скъпи/. Прочети и някоя друга тема от форума. Редактирано 20 Декември, 2011 от martins Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #5 Отговорено 20 Декември, 2011 Честито и от мен, от днес за теб започва манията.Много щастливи и беаварийни киломерти ти желая колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #6 Отговорено 20 Декември, 2011 (Редактирано) demmmo - "кодировката" на двигателя ти е написана на големия талон под номера на рамата. В твоя случай символите които те интересуват са трите след D14yyy. Разхода ще ти е 9-10 градско в зависимост от начина ти на каране и състоянието на колата... Поздрави. Редактирано 20 Декември, 2011 от Petar Petrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demmmo 0 #7 Отговорено 20 Декември, 2011 Благодаря Ви колеги за отговорите и се извинявам че не използвах първо търсачката. Тепърва ще Ви досаждам с моите въпроси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #8 Отговорено 10 Януари, 2012 Честито колега, със здраве и безавариино да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #9 Отговорено 14 Януари, 2012 Честита Honda колега!За разход, ето ти два автомобила на колеги от форума, с реален разход от зареждания на гориво:Бензин: http://www.carspending.com/bg/profiles/ptankov/40-honda-civic-aerodeck-1-4-isГаз (това е същия 1.4 is двигател, но на Civic хеч): http://www.carspending.com/bg/profiles/chemiliq/324-honda-civic-1-4-isЩе се радвам ако и ти добавиш новата си придобивка в системата, за да се трупат повече данни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venko111 0 #10 Отговорено 27 Април, 2012 ЗДРАВЕИТЕ НА ВСИЧКИ НА ПЪТ СЪМ ДА КОПУВАМ КОЛА И СЪМ СЕ СПРЯЛ НА ТОВА http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=211623791 моля за някак съвет или насоки благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове