Al Capone 238 #1 Публикувано 12 Декември, 2011 Уважаеми потребители, както някои от вас забелязаха някои често посещавани теми изчезнаха. Това е защото с екипа работим по реорганизация на структурата на форума. Вече виждате някои от новите раздели. Ще помолим за търпение, защото все още работим по тези раздели и някои теми може все още да не са в новите раздели, но и това ще се случи в близките дни. Поздрави от екипа на hondabg.com 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 13 Декември, 2011 Само да "BOLD"-нете номерата на отделните генерации или да ги отличите по някакъв друг начин, че в момента ми се струва някак си нечетливо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 13 Декември, 2011 Всяко нещо с времето си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #4 Отговорено 18 Декември, 2011 Ще помоля всеки като поства нова тема в който и да е от разделите да провери дали темата не му е за Сивик , Прелюд или друг модел , дали не става въпрос за мнения относно някоя кола или за хвалби с нова закупена , дали не иде рече за Силов или Оптичен тунинг Като начало ще проявим разбирателство и ще местим темите с препратки към новия раздел , от което страна значително визията на самия Форум , но в последствие ще ги местим без препратка Това , което можем да кажем след течащото още местене на теми от технически и спорт и тунинг , е че Търсачката работи !!! Като подсказка мога да ви дам , да не търсите конкретно за даден проблем , а за модела , който търсите в конкретния Форум И не на последно място - търсете моля ви се теми по вашия проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sMARTBomber 68 #5 Отговорено 14 Януари, 2012 Не знам дали е Bug report или е само в моя телевизор, но подраздела 'нашите хонди' ми изчезва всеки път когато се логна, а се вижда когато съм guest.След логин-а ми изписва: [#10333] We could not find the forum you were attempting to view.за въпросния подфорум. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #6 Отговорено 15 Януари, 2012 Пробвай да изтриеш кукитата на Форума - за по-лесно долу на самия Форум има има бутон Delete my coocies Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sMARTBomber 68 #7 Отговорено 15 Януари, 2012 (Редактирано) Това съм го пробвал и от няколко различни браузъра дори, но май не е при мен... Редактирано 15 Януари, 2012 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 16 Януари, 2012 Здрасти колега, до тук май този проблем е само при теб, можеш ли да пуснеш няколко шота преди и след логване? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sMARTBomber 68 #9 Отговорено 16 Януари, 2012 Преди логин: След логин: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #10 Отговорено 16 Януари, 2012 Когато си влязъл като потребител - в долният ляв ъгъл има превключване езика на форума от English => Bulgarian или English => Bulgarian_V2 - пробвай и това . Инсталираният браузер прави ли проблем в друг форум след логване ? Инсталирани ли са от Windows Update всички актуализации на компютъра ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sMARTBomber 68 #11 Отговорено 16 Януари, 2012 Когато си влязъл като потребител - в долният ляв ъгъл има превключване езика на форума от English => Bulgarian или English => Bulgarian_V2 - пробвай и това . Инсталираният браузер прави ли проблем в друг форум след логване ? Инсталирани ли са от Windows Update всички актуализации на компютъра ?Така,нека вече спрем с идеята че проблема е при мен, както вече казах - не е (освен ако не е някоя настройка от профила, което ме съмнява).За справка имам 3 лаптопа с Windows и 2 вида Linux... С по няколко браузера на тях. Имам и андроид телефон с Doplhin и други браузери.Никъде не става.май админ трябва да ровне по акаунта ми през конзолата и да види ако има нещо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #12 Отговорено 17 Януари, 2012 Прав си проблема не е при теб, а при нас и не е бил само за теб а за всички потребители които все още са в група Newbies. Извинявам се за което, но тази отметка ми е избягала като съм настройвал правата за конкретния раздел :rolleyes: ама съм забравил да го "покажа" на тази група. Този проблем е отстранен. Извинявам се още един път за неудобството. И мерси че писа за проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sMARTBomber 68 #13 Отговорено 18 Януари, 2012 Прав си проблема не е при теб, а при нас и не е бил само за теб а за всички потребители които все още са в група Newbies. Извинявам се за което, но тази отметка ми е избягала като съм настройвал правата за конкретния раздел :rolleyes: ама съм забравил да го "покажа" на тази група. Този проблем е отстранен. Извинявам се още един път за неудобството. И мерси че писа за проблема.Моля.И аз мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове