Dzenky 296 #1 Публикувано 6 Декември, 2011 А бе какво става в БГ-то.После ходете и палете свещи пак :)http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4367531 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #2 Отговорено 6 Декември, 2011 Интересно като не са "църковни пари" откъде ги извади тея няколкостотин хиляди.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #3 Отговорено 6 Декември, 2011 От имотите на църквата Как от къде ? Поп да си днешно време ! Пловдивския с Мерцедеси и Ауди S8 ... нащо Варненско говедо сега си купил кола , която още я няма на пазара ... е това е ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gergi 14 #4 Отговорено 6 Декември, 2011 То пък една кола...даже по новите съобщиха,че бил с незнам си каква кола, после като казаха цената 35 хил.долара умрях да се смея,че то един пассат струва повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #5 Отговорено 6 Декември, 2011 Може пък да му е личен подарък от Папата, знае ли човек 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #6 Отговорено 6 Декември, 2011 аааа, лудница е!!! Попска му работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 7 Декември, 2011 Какво става ли?Нищо особено...за нашата реалност...Просто още един показ на резултатите от дългогодишния целенасочен труд на някои другари.Вече успешно постигат планираното отдавна много удобно положение за тях:БезработицаБезнравственостБездуховностБезхабериеОбикновения човек тъне в нищета и трепери за работата си.Умните вместо да останат тук да покажат на "Управляващите" че този народ не е безмозъчно стадо,хванаха пътя навън.Другите които останахме гледаме безкраен сериал,изпълнен с насилие,корупция,наглост,грабежи,спекула,дрога,секти,политическа помия и какво ли още не.Подрастващи,които се интересуват само от "Планета Пайнер"клубове,фейсбук и купони.Бедна ми България...кое ли ти е наред че и духовенството.Безнаказаност на всички нива и във всички посоки...треперете хора,мутри във всякакъв вид ще ви газят физически и духовно и ще ви се йилят в лицето.И понеже по-голямата част от хората почти няма да отразят една такава "дребна" и "поредна" новина,това ще поокаже че целта е постигната:болен,гладен и неук народ се управлява най-лесно.Горката ни Родина... 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martins 41 #8 Отговорено 7 Декември, 2011 Човека каза че колата горяла два пъти по-малко, нали е хибрид и така правил икономия за Църквата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #9 Отговорено 7 Декември, 2011 Тея попове са се изврати ли на пълно,в повечето по богати райони,местното духовно лице с возило лукс ,все едно си имат неписани правила с какви да се превозват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #10 Отговорено 7 Декември, 2011 Какво става ли?Нищо особено...за нашата реалност...Просто още един показ на резултатите от дългогодишния целенасочен труд на някои другари.Вече успешно постигат планираното отдавна много удобно положение за тях:БезработицаБезнравственостБездуховностБезхабериеОбикновения човек тъне в нищета и трепери за работата си.Умните вместо да останат тук да покажат на "Управляващите" че този народ не е безмозъчно стадо,хванаха пътя навън.Другите които останахме гледаме безкраен сериал,изпълнен с насилие,корупция,наглост,грабежи,спекула,дрога,секти,политическа помия и какво ли още не.Подрастващи,които се интересуват само от "Планета Пайнер"клубове,фейсбук и купони.Бедна ми България...кое ли ти е наред че и духовенството.Безнаказаност на всички нива и във всички посоки...треперете хора,мутри във всякакъв вид ще ви газят физически и духовно и ще ви се йилят в лицето.И понеже по-голямата част от хората почти няма да отразят една такава "дребна" и "поредна" новина,това ще поокаже че целта е постигната:болен,гладен и неук народ се управлява най-лесно.Горката ни Родина... За съжаление си прав!Няма и една невярна дума в това което си написал! Който се интересува може да погледне ТУК! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #11 Отговорено 7 Декември, 2011 Аз нямам думи просто най голямите грешници са именно в църквата за съжаление окичили, са се с толкова злато и разкош, че не е истина, аз разбирам вярващ монах да речем тия с дървените кръстове и облечени с роби, а не накичените като крале "попове" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #12 Отговорено 7 Декември, 2011 (Редактирано) Нищо чудно.Църковната власт от край време си е като институция нявсякъде по света .За пример споменавам само Папата и Рим и приключвам.Това лято имах възможноста да направя екскурзия до Италия и видях именно на какво ниво е църковната власт там, а и всеки знае от кога датира това нещо.Не съм виждал беден поп още у нас . Редактирано 7 Декември, 2011 от 4ushi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fero 9 #13 Отговорено 7 Декември, 2011 Аз имам въпрос...Не е точно по темата, но донякъде се допират пряко една друга.Няколко хиляди българи работят някъде из европа(в това число и аз). Всеки се спасява по някакъв начин и си прави пари за да си издържа детето в бг, да си плаща стар заем или просто иска спокоен живот на стари години именно в БГ.Аз се питам къде отиват тези пари...Само като се сетя колко познати имам из чужбина и по колко пари се пращат месечно за България, лошо ми става....Другия интересен факт, е че тази сума която се праща към БГ е предостатъчна да изкараш месеца в дадената евро държава, без да се лишаваш сериозно, но не и в любимата ни страна...Ако бъркам някъде, моля културно да бъда поправен 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda accord 88 34 #14 Отговорено 7 Декември, 2011 Браво на попчето,доказа за какво служи църквата. . Не можа ли да си вземе по-скромна кола и с остатъка да помогне на тези,които имат нужда не от кола а храна. Както и да е тя катафалката ремърке няма. п.п към колегата Fero - прав си,тук парите просто се изпаряват. Може би защото винаги плащаш за нищо. - винетка-нищо - сметки за ток,вода и др,- надписани - здравни осигуровки - плащаш после на ръка за да оцелееш и мн други....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #15 Отговорено 7 Декември, 2011 Поповете в България са ченгесари от държавна сигурност. Повече няма какво да кажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #16 Отговорено 7 Декември, 2011 А аз ходих да се блъскам с инженерни специалности. А посочената цена е базова и не се знае колко точно е въпросния екземпляр, все пак Lincoln Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gergi 14 #17 Отговорено 7 Декември, 2011 Все пак е върхушка в иерархията, няма на голф 3 да се вози,политиците също се возят на хубави автомобили.А на въпроса къде отиват парите,отговорът е: като си купиш домати парите отиват в турция,гориво-в джоба на шейховете,кола-Италия,Германия,компютри техника и всичко останало-Китай.Просто нямаме производство и си даваме парите на другите държави, за да си купим каквото ни трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #18 Отговорено 7 Декември, 2011 Попето се е убидил, че го коментираме злобно и бил напуснал църковните среди днес...Амин и нека господ бди над линкълна му... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #19 Отговорено 7 Декември, 2011 Да,И нашия поп в местната черква беше същия. Почна от жигула и свърши с S класа. Ограби и опостуши църквата, сложи снимки на иконите, открадна тонколоните за великден, беше прибиран 3пъти за оръжие и 2 пъти за наркотици...Махнаха го и сложиха друг. 2 години вече си ходи човека с автобуса, ремонтира църквата, няма златена дървен кръст на врата, купи нови тонколони, погрижи се за двора на черквата, намали цените на свещите... А бе въобще да ти е кеф да отидеш. Понеже живея срещу нея му предложих да го откарам. Човека отказа. Само на спирката да го оставя. Питах го- кола нямаш ли? Отговори ми, че не му трябва и няма и книжка даже. Бил сложен да служи на Бог и на хората, не да прави гуша. Искал да се гордеем с черквата...Така и стана п.п.На около 45-50 год е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
his 21 #20 Отговорено 9 Декември, 2011 Аз само не разбрах, подаде ли си оставката този църковен служител или не...иначе че се раздели с Линкълна горкия, стана ясно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda accord 88 34 #21 Отговорено 9 Декември, 2011 Нищо не е подал - как да пусне кокала. Даже има ново развитие http://www.moreto.net/novini.php?n=155872 Сега хората са виновни и завиждали. Колата била стара( модел 2012) и на цели 2500км - направо е за Металекс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
his 21 #22 Отговорено 9 Декември, 2011 Щом автомобил 2012 е стар, то нашите незнам в каква графа ги слагат 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове