saaron 36 #1 Публикувано 2 Декември, 2011 Ето за какво става въпрос ,видях въпросната кола в сайта за коли мобиле и реших да видя дали колата ,и на живо е така добре ,както и на снимките.Е завъннах на момчето и се срещнахме ,колата излгежда добре ,прасно пребоядисана но има забележки ,дребни но дразнещи - обясниха ми ги с кофти бояджии.Ок ,салона запазен ,двигателя ..уж добре ,но поради някаква причина човека не иска да отидем в Омбре сервиз ,за диагностика -били му казали ,кофти неща за тях .....ок.Накарах го да отидем в Юбико ,съгласи се и след 2часа ми се обади с много интересно оправдание ...ми сори ама не мога да ти я продам През цялото време в което водех разговор с него ,относно това къде да прегледат колата ,той сякаш нещо криеше и не искаше да ходим в сервизите които му предлагах! Аз лично ,ако не се притеснявам от нещо и сервиза на луната да е пак ще я закарам !!! След всичко това което казах ,искам да предупредя колегите да внимават с тази кола ,ето и линка http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11307723092006691&f1=details 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #2 Отговорено 2 Декември, 2011 Вярно е, че изглежда примамливо . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
his 21 #3 Отговорено 2 Декември, 2011 (Редактирано) Евала, че си си напрвил усилието да пуснеш тема по въпроса все пак... Редактирано 2 Декември, 2011 от his Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #4 Отговорено 2 Декември, 2011 Когато пробва колата, удари ли прекъсвача няколко пъти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullkiller 51 #5 Отговорено 2 Декември, 2011 Тази кола, ако не греша, преди 5-6 месеца беше пусната за продажба за около 8000 лв., само воланът беше друг! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #6 Отговорено 2 Декември, 2011 Когато пробва колата, удари ли прекъсвача няколко пъти?Пича не искаше да я закараме до сервиз ,какъв прекъсвач ...дори не съм си правил труда да го питам за кръгче! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 2 Декември, 2011 Криел е нещо това е ясно, добре, че не си се наковал с нея. Иначе е примамлива спор няма. Сигурно ще има по-хубава, за това тази няма да е твоята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #8 Отговорено 2 Декември, 2011 (Редактирано) може и да е удрян,затова да го е пребоядисал Редактирано 2 Декември, 2011 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #9 Отговорено 3 Декември, 2011 Когато пробва колата, удари ли прекъсвача няколко пъти?Пича не искаше да я закараме до сервиз ,какъв прекъсвач ...дори не съм си правил труда да го питам за кръгче!Колега, без да тестваш кола при оглед е все едно да купуваш недвижимо имущество. Направо му казваш да си я прибира и да не ти губи времето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #10 Отговорено 3 Декември, 2011 Сигурно бараката е била на няколко стотин хил км. над това на таблото, с някой друг скрит проблем и откачена чек лампа...и при думите "Омбре", "Юби Ко" и "диагностика" е почуствал остро напрежение отзад в изпускателния колектор, а е пропуснал да си сложи памперса на излизане и аее дим да го няма....Хубаво е, че си споделил проблема/нещата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #11 Отговорено 3 Декември, 2011 Въпреки, че не харесвам англичанките, тая изглежда добре, но явно има дълбоки плаващи пясъци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
devil_vas 64 #12 Отговорено 3 Декември, 2011 аз пък не виждам на подобна кола, какво трябва да се обикалят сервизите. качваш се КАРАШ - прекъсвачи (щото за това е направена), виждаш как върви колата. сгрявате маслото достатъчно - гледаш дали синее отзад, ако не и не тропа при движение по окачването и мотора не изадава страни шумове, които да те притесняват - огледа приключва.нищо чудно продавача да се е изнервил, че го разкарваш по сервизите (макар че си в пълното право) и да си е казал, че може да си вървиш по пътя, купувачи все ще се намерят.моят седан го купих, след като го покарах две отсечки, разгледах състоянието на колата, заинтересувах се какво е що е и разбрах, че това е мойта кола. и до сега не съм е чел има ли грешки няма ли. най-малкото по продавача си личи каква кола купуваш. тук говоря само за старите коли т.е. коли над 10 години с по новите е хубаво да се обръща повече внимание софтуерно, че те тайни не пазят и всичко си пеят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #13 Отговорено 3 Декември, 2011 Колега всичко е въпрос на лична гледна точка ,но аз си мисля ,че щом ще давам 5000 лв може поне колата да я прегледат хора ,които си разбират от работата.Защото доколкото знам цените за ремонт на двигателя ,на този модел са по 3 ,няма да рискувам да се обуя като.... А относно продавача ,дали се бил изнервил ...хич не ми дреме ,аз съм тоя който го чака 1 седмица да погледнем колата в сервиз ,което в началото и той сам предложи ,но в един определен или някъде в района.Хммм странно.Както и да е няма се обяснявам вече ,така мисля ,ако някой колега ходи да я гледа дано има повече успех и късмет! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
devil_vas 64 #14 Отговорено 3 Декември, 2011 оо да, без съмнение е така. в крайна сметка винаги купувача има право. ако искаш и на луната ще идете за да гледате колата. ако човека има интерес да си продаде стоката, ще го направи. както каза ти - всичко е въпрос на гледна точка!досега не ми се е случвало продавача да ми казва къде да гледаме колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #15 Отговорено 3 Декември, 2011 Добре, че си пуснал такава тема, защото и аз мислех да му се обаждам с оферта.Но на мен разхода ще ми е и да се разкарам до София да я видя.И първата ми работа щеше да е закарам при Омбре.А за изнервянето-като си нервен не продавай.От години работя с клиенти и място за нерви няма. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #16 Отговорено 3 Декември, 2011 Който давава парите той поръчва музиката!Колегата си е в пълното право да иска колата да му бъде проверена където посочи.На Горубляне също не дават да се ходи в сервиз!Увъртат яко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #17 Отговорено 3 Декември, 2011 (Редактирано) Това за Горубляне не е съвсем вярно. За последните 6 години смених 7 автомобила и 4 от тях са купени от Горубляне. До сега никой не ми е отказал диагностика в сервиз (разбира се за моя сметка).С последния акорд, който си купих беше пак така. Горубляне>Юби Ко>Пазарлък>Продажба. Преди да мине през сервиза отказах да я тествам, да се пазаря и т.н. Казах си му на човека, че няма смисъл да му губя времето в проби и пазарлък, ако не знам дали ИСКАМ да я взема. Всичко си беше точно и търговеца беше супер коректен. Даже като ме видя, че съм с яке хонда и че познавам всички в сервиза очакваше, че ще го "наредим" нещо, но остана много приятно изненадан от обективното мнение, което получихме за колата. Редактирано 3 Декември, 2011 от Димитър Коев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #18 Отговорено 6 Декември, 2011 И мойта я взимах от Горубляне, доста коли карах на диагностика. Всички търговци бяха отзивчиви. Разбира се повечето коли бяха без транзитни номера и си плащах и за платформа до сервиза. Определено, без да я е видял някой майстор, не си заслужава. Поне мойто мнение е такова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullkiller 51 #19 Отговорено 6 Декември, 2011 Тази кола, ако не греша, преди 5-6 месеца беше пусната за продажба за около 8000 лв., само воланът беше друг! В допълнение, колата я продава колега от форума - ivo33. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове