Jump to content
Mkilla

Махане на климатик

Recommended Posts

Колеги здравейте.Някой който разбира повечко нека сподели , знае ли колко кг тежи климатика на прелюд 5та Ф20А4 и лесно ли се премахва цялата система.Влияе ли ремъци/ролки т.е трябва ли да се преправя нешо ( побългарява )? Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

грубо около 15 кила ,сваляш всичко дет е вързано с климатика .Компресор ,двата радиатора,тръбички ,и си готов .Дано не бъркам но компресора си е сам на отделен ремък така че нищо не те бърка ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре а системата няма ли да пречи по някакъв начин на парното т.е не минава ли през него.Неразбирам и затова питам.Другото което , зашо трябва да се свалят и 2та радиатора ? А за компресора значи щом е на отделен ремък може да се махне спокойно така ли да го разбирам?:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко да :P .Ми помислих че щом питаш за килограми изкаш нещои да олекотяваш знамли боба неще да дума :D:P .Не пречи изпарителя на парното .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако свалиш изпарителя на негово място се поставя въздуховод,инак няма да имаш вятър от вентилатора;)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще извади само изпарителя ,тялото в което е поставен ще си остане и готово и ще има вятър ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е на отделен ремък климатика!!! Трябва да си купиш ремък за F20 без климатик.(Сивика е на отделен)Махаш радиатора на климатика(предния),тръбния път,изпарителя(в купето),компресора,дехидратора(в подкалника) и си в джаза.Пепи(Policeman) е прав.Добре е да сложиш въздуховод от кола без климатик,за да имаш поток на въздух към парното.Ако извадиш изпарителя от кутията в купето ще "бучи" много и ще дразни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако наистина ще го махаш, в мое лице имаш потенциален купувач :D :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо искаш да си махаш климатика?Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички и най-вече Омбре.Разбрах каквото е нужно и ако го махам скоро ще посетя направо едни от най-точните пичове в София а именно Омбре или Юби Ко :) Не обичам климатик , това е проблема при мен.Дразни ме сухият въздух в колата и лято и зима.Дразни ми и очите абе не е приятно.А да си го возя ( не че го нося на гръб ) , но ей така да стои само и да го пускам кога взеле гаджето айде няма нужда.А на всичкото отгоре ще олектне малко :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...