Jump to content
civicgonemad

Направа на спортен колектор.

Recommended Posts

Възможно ли е да се направи колектор? (не от мен разбира се) Тези спортните из ebay ми идват много като цифра... Те не са много ама докато дойдат до тука става 300%... И ако може да се изфабрикува от майстор, на ръка както се казва и да не излезе чак толкова скъпо ще е добре. Ако имате информация моля споделете. Благодаря! П.П Става дума за направа на спортен колектор за д16 едновалов.Мда "споетен" :D :D

Редактирано от civicgonemad

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да се направи, но ще ти струва повече от e-bay-ския. Материалите са скъпи, а изработката не е лъжица за всеки заварчик. Не си струва, ако няма да правиш някакъв много специален турбо колектор.

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж колегата Yordan Stoynov чул съм,че е един от най-добрите,прави си ги той самият,и изработката е Уникална :thumbs1:

Редактирано от Dragi4
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не става дума за турбо , а за спортен. Имам стоков от д16з6 4-2-1 ама 4-ката е заваряна 1 път и не се знае колко ще изкара. Все пак е чугунен.

Редактирано от civicgonemad

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По добре ибейски ;) ,лично съм си правил на акорда и като за първи мисля че стана ок .Но вярвай ми материали има около 60 до 100 лева според зависи .А аз лично не бих се наел за 50 лева да режа и лепя въпреки че мога и имам с какво .Такя че 4-2-1 2ра ръка ти е около 120-160 лева ти си мисли .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не става дума за турбо , а за спортен. Имам стоков от д16з6 4-2-1 ама 4-ката е заваряна 1 път и не се знае колко ще изкара. Все пак е чугунен.

Не става дума само за турбо колектори,колегата Yordan също прави и атмосферни,напиши му едно Л.С. и го питай дали може да ти направи един и те така.... :thumbs1:
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На човека не му се дават пари за ибейски, който е пълен евтинджос, ти го пращаш за къстъм колектор, който би струвал едно 500лв минимум :Dp.s. Към автора на темата - човек, следя развитието на проекта ти от самото начало. Имам чувството че си "евтин на брашното, скъп на триците", без да се обиждаш, а така тунинг не става. Трябва човек да проучи много добре всяка алтернатива и да е наясно с концепцията преди да се хвърля трескаво да купува/прави каквото и да било. Къстъм колектор в никакъв случай няма да излезе по-евтино, потвърди ти го и фена, който изработи такъв за себе си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами по принцип не знам колко излиза един къстъм колектор,но предложих колега от форума,та могат да се разберат нещо(може да звънне,да попита,ако не му харесва си продължава напред :rolleyes: )А и по принцип всеки си прави тунинг по различен за него начин(знам,че е малчичка скъпо с тези тунинги,но пък и всеки гледа да даде по-малко кинти,като тука се включвам и аз :D,и другото е,че ако искаш да стане като хората,трябва да даваш кинти :P )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори за офа ама така наистина "тунинг" не се прави.Пс.все пак да не изглежда като заяждане може да питаш колегата founder.Той може да ти помогне с колектор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори за офа ама така наистина "тунинг" не се прави.

Ами аз доста си бях успял... ама от къде да зная, че ще ми се прецака маслената помпа... Това се е случило с д15-ката. И също така хайде отречете, че не се спекулира със каквато и да е част втора ръка...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2005-та си правих такъв колектор от човек при човек от София , ако си спомням правилно ми излезна към 300 лв , като не бях платил за фланеца !!! Ако искаш мога да ти дам телефон на човека и да се чуеш с него - нямам си на идея относно цени сега и т.н. Но лично аз , ако ми трябва спортен колектор сега - бих си го поръчал готов ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...