Sc00by 4 #1 Публикувано 2 Ноември, 2011 Хондата е Сивик 1.4и 75 кончета 1997 седан нещото което и липсва е подлакътник та въпроса е може ли да се сложи такъв като се вземе от няква друга хонда. Някой правил ли го е тоя номер сложно ли е и т.н? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #2 Отговорено 3 Ноември, 2011 До колкото знам може да се сложи, няма проблем, трябва само да си намериш подходящ за твоята кола, но според мен, тъй като и аз мислех да слагам, цената от около 250+ лв. не си струва за тази екстра, или поне до там стигна търсенето ми. Гледам караш седан, разбирам англичанка и до колкото знам и за тях си има подлакътници. Аз лично се отказах! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1547 #3 Отговорено 3 Ноември, 2011 Седан не означава англичанка.Англичанките са фастбак.Както и да е, ето ти темичка, със същото заглавие, като твоетоhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=21543&st=0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #4 Отговорено 3 Ноември, 2011 ..офф..мерси за поправката, забравих че има седанче 75 кс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #5 Отговорено 3 Ноември, 2011 Няма седан 75коня, само 90 са. А иначе колегата може да си качи подлакътник, стига да си го намери на нормална цена, която е не повече от 50лв 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sc00by 4 #6 Отговорено 3 Ноември, 2011 Е мойта май е от тия Фастбек Англичанки ли се водят кви са не ги разбирам е такава е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZuNinjaz 2 #7 Отговорено 3 Ноември, 2011 http://avtochasti.cars.bg/u165522ето тази се продава на части и има подлакътник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
draggster 5 #8 Отговорено 3 Ноември, 2011 Здравейте.Незнам колко са нормални цените от 50 лв, аз за моя дадох 100 но го взех от колега в ПЕРФЕКТНО състояние. Наблюденията ми са, че не вървят съвсем евтино тези глезотийки .P.S. моята е EJ8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #9 Отговорено 3 Ноември, 2011 колеги,аз го исках много и ми го продадоха за 150 лв преди 2 год.още ме е яд като се сета,но много си го обичам.удобство си е,особенно извънградско....50-100 лв е добра цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Azriel 9 #10 Отговорено 22 Декември, 2011 Над 100 лева наистина не си заслужава. Аз съм с впечатление, че доста по-лесно се намира подлакътник от англичанка, само не съм сигурен, че на 100% ще пасне или ще трябва преправяне леко. Има и стандартни подлакътници, но според мен си търси от ХОНДА... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #11 Отговорено 23 Декември, 2011 От Англичанка на японски Сивик може да се каже че става Поизрязва се конзолата около скоростите на японеца,поизрязва се и часта на подлакътника там където се захваща към въпросната конзола.Има разлика и в цветовете.Подлакътника от Англичанка в повечето случаи е черен а пластмасите при японеца са тъмно сиви(освен ако не е ВТИ).Лека статистика...в този форум за последните 5-6 години не са се появявали за продаване повече от 10 подлакътника за японски Сивик 96-00,а за англичанки бол .Не се чудете че цените са такива,който е следил търговете в Ибей знае на колко $ свършват.В повечето случаи и цветовете са някакви олигофренски кафеви примерно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #12 Отговорено 23 Декември, 2011 А ти с твоя не искаш ли да се разделиш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #13 Отговорено 23 Декември, 2011 300 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #14 Отговорено 23 Декември, 2011 Извинявам се че пиша в на колегата темата , но и аз да питам за 6 генерация купе от какво мога да си го приспособя или да търся оригинален в колусални три цифрени суми ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #15 Отговорено 23 Декември, 2011 За англичанка от еквивалентния роувър(мисля 400 серия беше) мисля, че са съвместими. За японките наистина са си цифра. Тraccer ако ти е купе колата както на аватара ти начи ти трябва от японски хеч, седан или пък купе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #16 Отговорено 23 Декември, 2011 (Редактирано) Да това ми е колата , обаче 200-300 лв не ми се дават , малко си е нереална сумата какво мислите вие ? Редактирано 26 Декември, 2011 от Tino Ð�е цитирай предходно мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1547 #17 Отговорено 23 Декември, 2011 На Ровър 400 има и сиви на цвят, на моя е такъв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове