Wish 36 #1 Публикувано 23 Септември, 2011 Здравейте приятели .Както се казва дойде и моето време,да си седна на г.за.Утре се женя.Реших че точно форума е мястото да попиша,та да разведря малко.Мацката си пише в един сайт за сватби няк'ъв и поразпуска преди събитието,аз пък рекох да е тука .Надявам се да не провокирам някой мод и да ми затрие темата,просто реших да се похваля (ако може така да се каже),с това радостно събитие планирано дълги месеци .Пожелайте ми успех .Когато девойката каза че имала "пеперуди в корема" заради събитието хич не и повярвах даже и се смях доста.С'я обаче май и аз имам .Все си мислех че тоя ден е далечко .Уфффф.....(усааааааааааааааа),излизам да разтрия буталата на Хондата че не ме свърта в къщи.Доскоро 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koki 6 #2 Отговорено 23 Септември, 2011 Няма да се плашиш. Аз лично съм го правил два пъти и не е страшно .Избрал си хубава дата, 24.09 е рoждения ден на HONDA Motor Co. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #3 Отговорено 23 Септември, 2011 ...ами да ти пожелаем щастлив семеен живот с много прекрасни моменти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #4 Отговорено 23 Септември, 2011 Браво всичко най хубаво ти пожелавам и весело прекарване . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #5 Отговорено 23 Септември, 2011 Помисли си пак още не е късно :D :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #6 Отговорено 23 Септември, 2011 (Редактирано) Пожелавам ти щастлив семеен живот, изпълнен със много прекрасни моменти. Редактирано 23 Септември, 2011 от tisho92 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #7 Отговорено 23 Септември, 2011 (Редактирано) Колега желая ви всичко най-хубаво за напред, да сте живи и здрави това е най-важното и както един приятел казваще важното е децта да се обичат,да се оженят,да си купят цветен телевизор и да имат красиви деца Редактирано 23 Септември, 2011 от Balinkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #8 Отговорено 23 Септември, 2011 Човек и добре да живее, се жени Майтап колега, аз съм женен от 6 години и нищо ми няма Желая ти всичко най-хубаво! Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #9 Отговорено 23 Септември, 2011 Хм, самата процедура не боли...много.... Но,какво има за обяснения?Е, честито...И много щастие ...! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #10 Отговорено 23 Септември, 2011 Хм, самата процедура не боли...много.... Но,какво има за обяснения?Е, честито...И много щастие ...!Бракът,както много други неща е въпрос на късмет,пожелавам ти да е с тебе.И дано семейният кораб удържи на бурите,които го очакват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #11 Отговорено 23 Септември, 2011 моите съболезнования, колега... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #12 Отговорено 23 Септември, 2011 Отива си още едно момче...пс: Може и да научиш нещо... http://zamunda.net/details.php?id=268787&hit=1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #13 Отговорено 23 Септември, 2011 Наслади се на последния бял ден в живота Успех в начинанието. Никога не бих предположил, че ще се решиш скоро на тази крачка Или е наложително Да не премълчаваш нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #14 Отговорено 23 Септември, 2011 Не е наложително .Няма Трети човек а и не е планиран за сега .Просто ме удари "Сляпата Неделя" така да се каже.Благодаря за пожеланията и съболезнованията .Май няма да се спи тая вечер,мисля да пообиколя с Любимата(Хонда)Софийските улици.Уффффф....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #15 Отговорено 23 Септември, 2011 И да качиш снимки после, и ние да се порадваме с вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #16 Отговорено 23 Септември, 2011 Моите съболезнования брат мисли му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #17 Отговорено 23 Септември, 2011 Жалко за момичето,изгоря момчето... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #18 Отговорено 24 Септември, 2011 Малко остана... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #19 Отговорено 24 Септември, 2011 Ай честито.Май и за хода на събитието ще ни информираш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #20 Отговорено 24 Септември, 2011 И да качиш снимки, семейния 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #21 Отговорено 24 Септември, 2011 И снимки от първата брачна нощ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #22 Отговорено 26 Септември, 2011 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #23 Отговорено 26 Септември, 2011 Ей, ама си ми лъснат Не знам кой гледаш така из под вежди, ама дано не си го набил Или просто жената от сега е взела да те настъпва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #24 Отговорено 26 Септември, 2011 Хи хи х и а са да видиш какво е .Чакам те да се видим ! ЧетитУ ,живи и здрави и мнооо дечица :P ,Весел семеен живот!!!Обещал си нещо . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове