Jump to content
Guest maddog

Стара Загора

Recommended Posts

Guest doktora_stz

ехе аз сам истарвал бре тука срещи това онова ази зепам само купува продава драскаите тука и ас ще доида другиа пат бре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Draik

Аз съм за :rolleyes: Червената чешма е наистина доста приемливо предложение, има и достатъчно места за спиране наоколо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox

извинявам се че не можах да дойда и аз - аз също съм за чеврвената чешма,че ми е на чалъм и може биропиенето да продължи по до късно-нали рейсър :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

Скромен наръчник за нови последователи ...

Публикувано изображение

Очакваме power.devil и doktora_stz на следващата среща .... и някой стари муцуни

които скоро не са се вясвали ! Да не посочвам ! :)

п.п...пак казвам ако има други предложения казвайте ... да няма после недоволни !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скромен наръчник за нови последователи ...

Публикувано изображение

Очакваме power.devil и doktora_stz на следващата среща .... и някой стари муцуни

които скоро не са се вясвали ! Да не посочвам ! :cool:

п.п...пак казвам ако има други предложения казвайте ... да няма после недоволни !

:cool: знам каде е .......... колко алкохол се е изпил тамм ................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

утре и аз съм на линия - добре че ме светна за 16ч иначе щях да кацна в 18-на края на разбора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Draik

За жалост аз ще пропусна на работа съм и няма начинОбсадете темата и ми кажете какво сте решили после.И внимателно с чешмата :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм на бачкане тоя път :cool: ше изтърва купончето

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

Ц..ц.ц.ц....кога ше ги харчите тия кинти уе работяги !! :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Младежи напомням за срещата в неделя от 16 на стадиона и после хам-хум в чешмата !А дотогава да сте готови с решението на тази загадка !! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен трябва някои да ме взима че вече сам с 2-ката :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен трябва някои да ме взима че вече сам с 2-ката :lol:

Кол ми бейби, аз ща взема ...и без тва знам че адски те сърби да се возиш на Рекс...особено сега!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Младежи напомням за срещата в неделя от 16 на стадиона и после хам-хум в чешмата !

А дотогава да сте готови с решението на тази загадка !!

;)

Ако времето е толкова шибано ... направо на масата ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominator

Там съм утре живот и здраве,нов съм със зелено купе ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е ся тва е тапо ако е хубу времето на луната ако не е на марс казваите едно място щото времето за едни ще е хубаво за други лошо и ша стане миш маш.Някои ако може да ме вземе ша е голяма работа да знаите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

под стадиона в 16:00 събираме се и на маса в червената чешма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя път ако не мине черна котка път и аз ще се вясна ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е ся тва е тапо ако е хубу времето на луната ако не е на марс казваите едно място щото времето за едни ще е хубаво за други лошо и ша стане миш маш.Някои ако може да ме вземе ша е голяма работа да знаите :P

Опитваш се да разсъждаваш ли Валентино ... ??!! Липсата на кола те побърква май ??! :P Има един жълт седан 5г-такси ... можеш да му ползваш услугите временно ! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е ся тва е тапо ако е хубу времето на луната ако не е на марс казваите едно място щото времето за едни ще е хубаво за други лошо и ша стане миш маш.Някои ако може да ме вземе ша е голяма работа да знаите ;)

Тъпо..остро..тва е..Аз ти се предложих, ама явно не си искал! Казах ти че ще те взема, да си беше направил труда поне да ме прозвъниш. Нищо де - ние бяхме и на двете места както обикновено, а ти не беше. ;);):) Да не си развил страх към бързи коли ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги треат ми едни части за колата някои да има некви телефони на магазини в стз.незнам дали тука е мястото за тос вапрос ама кот стане. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е ся тва е тапо ако е хубу времето на луната ако не е на марс казваите едно място щото времето за едни ще е хубаво за други лошо и ша стане миш маш.Някои ако може да ме вземе ша е голяма работа да знаите :)

Опитваш се да разсъждаваш ли Валентино ... ??!! Липсата на кола те побърква май ??! :) Има един жълт седан 5г-такси ... можеш да му ползваш услугите временно ! :P
Иво тва за колата има нещо вярно ама напоследак мн бачкане и не ми остава време да се ухиля и ми грамна компа и ся нямам и комп и за тва малко се осложниха нещата ще гледам тая среща да доида ся видях предложението на колегата DNL и да си сменя гумите по скоро че знам ли с кви гуми ша ми доиде новата кола :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е ся тва е тапо ако е хубу времето на луната ако не е на марс казваите едно място щото времето за едни ще е хубаво за други лошо и ша стане миш маш.Някои ако може да ме вземе ша е голяма работа да знаите :)

Опитваш се да разсъждаваш ли Валентино ... ??!! Липсата на кола те побърква май ??! :) Има един жълт седан 5г-такси ... можеш да му ползваш услугите временно ! :P
Иво тва за колата има нещо вярно ама напоследак мн бачкане и не ми остава време да се ухиля и ми грамна компа и ся нямам и комп и за тва малко се осложниха нещата ще гледам тая среща да доида ся видях предложението на колегата DNL и да си сменя гумите по скоро че знам ли с кви гуми ша ми доиде новата кола :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми твоя Х та чака ве ! Кво са ослушваш ?! :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ма тоя още ли не е Х-сясал?? :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ШШШШШШШШШШШШ, шъ зема да запаля белия дзвяр и ще долетя до Ст.З....ко ма бърка :bow: Ма незнам има ли Х-ове там?! :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сега съм с 2-ката сабирам стинки за колица дано да падна на някоя сгодна :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG

Шшшшш,нищо не та бърка,знайш ли ква отлежала имам..... :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

малииии я че земе да доем на некоя от ваще срещи!!!!не обичам да си казвам "наздраве" /само първото пиене после нема нужда.../не рабрах кой ден това? ако е неделя то ку виж съм изтрезнял до тогава!!!!!и нали съм влюбен..... значи съм лудбаси аре да си легам !аре бе пияна свиньо!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде ли ше е тоя пущинак !! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

Днес ше има ли неква "скивня" ... или пак обичайните заподозрени ?!! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Draik

Хмммвкара оферта с това вино :P май на такова ще съм днес :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ReSPecT

От колко часа е срещата днес и къде бре пичуи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

16-за трезвениците на Бирое17-за пияндетата в Чишмът'ъАко искаш транспорт с RE-то кол ми ! Ако пък ти е бавно .. кол то Red-X-Owner ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последен бюлетин

Част първа от срещата - стадион Берое

Браос Зара Бойс ...ааа имаше и тю гърлс, да не ги забраяме! Вече едната страна на паркинга не ни стига и прайм ХОНДА шпалир!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Част втора от срещата - Чушмята

Ми сори ама има цензура ..нема снимки..не сте за показване

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ае дет вика Ники Фокса ...да ва е....а !!!! Вий си знайте кои - да не забравите за утре! Който не знае кога е тва "утре" - да погледне датата. Часът и мястото на срещата не се променят. Апропо - темичката я намерих чак на 4-та страница - срамота. То бива бива, ама и Рацера даже нищо не е писал последните 2 седмици.Ай...сии ю тумороу на селската чишма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не се успа сам там :PАко случайно до 16:15 ме няма може ликичко да ми призваните, че днес е 8-и едно другознае ли се какво ще стане :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...