Jump to content

doktora_stz

Фен
 • Мнения

  505
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно doktora_stz

 • Ранг
  Потребител
 • Рожден ден 26.09.1981

Contact Methods

 • AIM
  skype-doktora_stz
 • MSN
  skype-doktora_stz
 • Website URL
  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162709
 • ICQ
  888339555
 • Yahoo
  skype-doktora_stz

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  стара загора
 1. бензин в целиндрите

  100% дюзите са били отворене за да се напалнят цилиндрите но интересното е че ништо несам барал по кабелите само нареждам буксите,явно едните се оправляват със – а другите с +.И двата компа са P13 но последните 2 цифри са разлиЧни.
 2. колеги някои ако се е зблъсквал със този проблем да сподели.Значи имах на моя прелюд сложен мотор х22а обаче скъса съединител и вместо да свалиам кутя и да сменям съединител реших да сменя направо целият мотор.Така извадих старият и сложих новият но не смених електрониката защото и двата мотора бяха едни и същи а и на старият компа беше със чип.реших да паля колата върти но не пали и в един момент почна да затяга като върти развартях едната свещ и се оказа че цилиндрите са пълни със бензин след това смених маслото и електрониката и колата запали.Случаино ако някои знае какво трябва да се направи че новият мотор да заработи със старата електроника нека сподели щесъм благодарен.
 3. проблем 4ws

  колеги някои знаели как се регулира 4ws-a имали нещо специфично защото моят нещо не е пореда си като дигна нат 100км. и почва задницата да се люшка чак страх да те хване ,и при включен и при изключен пак единственната промяна която забелязвам че в движение като загася колата се променя градоса на волана а миналото лято регулирах преден и заден мост и се чудя дали тогава несам допуснал някоя грешка ако някои знае нещо или е чувал моля да сподели ще съм благодарен.междудругото търсих и не открих нищо подобно в търсачката ако има подобна тема се ивинявам.
 4. проблем със оборотите

  да ти кажа честно несам го загледал какви обороти даржи обаче на слух са перфектни около 700-800 сега играта на оборотите е от 900 до 1400 акато иа запалих за севте в новото копе нямаше гарне осхте и вода в мотора тогава бяха от 900 до 2400 и след като и налиах водичка и се спря заработи нормално до следващиат ден.
 5. проблем със оборотите

  мерси на всички за отговорите другото нещо което прави е че като извадя кабела на моторчето за празният ход и се оправя смених го сас друго от ф20 и пак саштата работа.
 6. проблем със оборотите

  значи като е студена нали даржи малко по високи обороти и тогава не го прави обаче слет две три мин. като зема да падат и започва компа несам ресетвал само преместих мотора от англииски прелиюд ана тя и там си го правеше.
 7. проблем със оборотите

  а дали е възможно да е от спортниат филтар тои от тези сас митаните траби
 8. колеги много тарсих в тарсачката преди да пиша но за моят проблем нищо не открих ако случаино пак някои е срещал такава теме да ми пусне линка.та проблема ми е следният колата е прелюд-4г. мотора е H22A като я запаля и оборотите почват да играят от някаде 1000 до 2000 това е постояно докато е на обороти когато я карам няма проблем.мерси предварително.
 9. колега ако откриеш свиркаи на мен ми трябва декорацията до мигача отляво може и жалта.
×