Jump to content

doktora_stz

Фен
  • Мнения

    505
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от doktora_stz

  1. нова цена 120лв.и 4-те са кривиизправянето ще струва около 70-80лв.
  2. Джантите са от прелюд 17-ки 4*114,3на волфреис търся им около 180лв.или ги заменям за нещо и аз незнам какво.Ако имате нещо излишно предложете и ще видим.2 или 3 от тях са за изправяне,минах през една гърбица бързо и затова са криви нямат пукнатини,без гуми са.http://zaxar4eto.snimka.bg/automobiles/honda-prelude.162709.22070427tel:0888339555,или тук на лс.
  3. Здравеите колеги искам да споделя един проблем които имах със един копувач от форума днес,ника му е chavdarec,та колегата си търси датчик за абс на акорд аз му казах че имам от прелиуд и съм продавал и знам че стават със леко преправяне във захвата но и аз незнам точно какво.И се договорих ме да му го пратя да го пробва и ако не му върше работа да ми го върне,така пращам аз със опция да види пратката преди да плати тои ми звани и казва че нестава защото е къс кабела,аз му казах ,че не е проблем да го среже и одължи със неговия и ако нестава пак да ми го върне срязан.И ето къде е проблема колегата ми звани следобяд и ми казва ,че датчика неставал защото триел по гривната на абса му и чак като карал стържело аз му казах че явно там е проблема със захвата за които знам аз при положение ,че е станал на дупките идеално трябвало е да се премери височината на единиат и на другият датчик и да се подложат шаибички под моя но пича е сложил датчика стегнал го е даже без да завърти гумата да провери дали не опира и е трагнал да го пробва.След явният неоспех ми го връща обратно без право на оглед аз отивам да си го вземам от офиса и виждам че я нема тази опция звънах му да се обади там кадето го е пратил и ми пусни опцията виж преди да платиш и го предопредих,че око го е повредил няма да го взема.Така след оглед на пратката установявам,че четеца е изпелен и усукан на страни и му казах че няма да го взема,тои ми каза,че несъм бил коректен.Според вас кои е прав аз му пратих здрав датчик казах му че може да среже кабела но не да го повреди и да ми го варне.Доколкото разбрах темата е за тук ако съм сгрешил моля администраторите да ме извинят и сторят каквото сметнат за добре със темата.
  4. Така колеги вапростната кутия ми е във излишак,кутията е от х22а ръчна в добро състояние синхронизаторите са ок.Става сас сигорност на ф20,х23,х22,разликата доколкото сам запознат е във скоростите по къси са от нормалните,за стартове перфектна.цена 450лв.тел:0888339555или на лични.
  5. 100% дюзите са били отворене за да се напалнят цилиндрите но интересното е че ништо несам барал по кабелите само нареждам буксите,явно едните се оправляват със – а другите с +.И двата компа са P13 но последните 2 цифри са разлиЧни.
  6. колеги някои ако се е зблъсквал със този проблем да сподели.Значи имах на моя прелюд сложен мотор х22а обаче скъса съединител и вместо да свалиам кутя и да сменям съединител реших да сменя направо целият мотор.Така извадих старият и сложих новият но не смених електрониката защото и двата мотора бяха едни и същи а и на старият компа беше със чип.реших да паля колата върти но не пали и в един момент почна да затяга като върти развартях едната свещ и се оказа че цилиндрите са пълни със бензин след това смених маслото и електрониката и колата запали.Случаино ако някои знае какво трябва да се направи че новият мотор да заработи със старата електроника нека сподели щесъм благодарен.
  7. Нарушени са следни правила на форума: Това съм ти го написал точно преди да я пуснеш тази тема на лично съобщение!
  8. всички каси и стапала са продадени както и монитора ,всичко друго е налично +5-комплекта полони всичко е внос от чужбинаалпин type e-30лвпаинер TS-A1311-40лв.бошман G5532S-30лв.кеноод KFC-6907-50лв.паил PLE6.2-50лв. при интерес праштам снимки скаип doktora_stz
  9. нова цена 2300лв.в момента е монтирана на моята кола може да се види и пробва.
  10. Всички бас каси са продадени,другото е налично без горе описаното.
  11. Предполагам ще става и за прелюд 5 и акорд.Окачването предсавлява 8 хидравлични бутилки,4 прожини и 2 помпи.Има си сащо и дистанционно естественно със кабел.На снимките ще видите колко се снежава колата и колко се вдига,ако някои има интерес мога да изпратя клип.цената е 2500лв. за контакти във профила ми има тел и скаип.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=16...amp;pid=9279458
  12. doktora_stz

    проблем 4ws

    колеги някои знаели как се регулира 4ws-a имали нещо специфично защото моят нещо не е пореда си като дигна нат 100км. и почва задницата да се люшка чак страх да те хване ,и при включен и при изключен пак единственната промяна която забелязвам че в движение като загася колата се променя градоса на волана а миналото лято регулирах преден и заден мост и се чудя дали тогава несам допуснал някоя грешка ако някои знае нещо или е чувал моля да сподели ще съм благодарен.междудругото търсих и не открих нищо подобно в търсачката ако има подобна тема се ивинявам.
  13. продадено темата е за ключ.http://preludeparts.hit.bg/
  14. продадени темата е за ключhttp://preludeparts.hit.bg/
×
×
  • Създай нов...