Монката 0 #1 Публикувано 4 Май, 2011 Срава въпрос за крушлетата за осветлението на километража, помагайте колеги обиколих 10-тина магазина в Пловдив два от който за японски автомобили и няма и няма били някакъв среден размер,имат по-малки,по-големи,но не и като мойте.Някой ако знае от къде мога да намеря нека пише,благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 4 Май, 2011 Колега кажи за кои крушки става въпрос точно ? Във Вики ват отиде ли ? По миналата седмица ги смених всичките , заедно с вложките , защото за едни дебели нямаха такива крушки , но ги замених Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #3 Отговорено 4 Май, 2011 Колега иди в Кузмов електроникс. Има на централна гара на, до понеделник пазара, и един в кичука ама за него незнам дали го има вече... Има бели, червени, зелени, сини, каквото ти хрумне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Монката 0 #4 Отговорено 4 Май, 2011 И във Вики Ват бях днес и там ми казаха " Ааа тези са от средните нямаме такива може и да не намериш никъде иди в някоя автоморга" :blink: А фасонките са големички пише Тошиба на тях, незнам дали могат да се сменят с по-малките където ги има на всякъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Монката 0 #5 Отговорено 4 Май, 2011 За Кузмов не се бях сетил колега ще погледна там,май само там несъм проверил.Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #6 Отговорено 4 Май, 2011 Ако нямат крушки слагай диоди в фасунките имат и по ниска консумация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #7 Отговорено 5 Май, 2011 Дай снимка за коя точно става въпрос Във Викиват и аз като бях нямаха като моите , но имат заместител , който пасва идеално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #8 Отговорено 5 Май, 2011 в Кузмов има аз от там ги взех мойте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Монката 0 #9 Отговорено 6 Май, 2011 Колеги и в Кузмов бях днес и там няма крушлета като за мен,предлагат ми да ги заменя с диоди,ама то така ще трябва да ги сменя всички плюс тези на парното,защото ще стане разлика в осветлението,а аз такава неискам,събирам още предложения къде мога да намеря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasko_esi 22 #10 Отговорено 7 Май, 2011 колега можеш да погледнеш и срещу старческия дом на коматевско шосе - Автоспринт, но ако си купуваш диоди си купи от по-хубавите, защото ще сменяш през ден по някой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #11 Отговорено 7 Май, 2011 В OMV но там са по 4.19 лева за 2 бр Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #12 Отговорено 8 Май, 2011 До автомивката на Румекс има магазин "4x4" за дребни чаркълъци .Оттам съм взимал , но за други коли и преди време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #13 Отговорено 8 Май, 2011 Дай снимка на крушката която търсиш.Поръчвал съм си от общата поръчка на ОЕМ части от САЩ и имам една две в запас ако изобщо става въпрос за такава.Имам и едно табло за части и по него има някоя крушка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Монката 0 #14 Отговорено 8 Май, 2011 И в магазина до автомивката няма колега на всякъде обиколих вече и няма никъде,в последния магазин ми казаха да ходя в Бултрако,ще проверя и там,до колкото разбрах аз тези крушки са три размера,малките като на CHECK лампата примерно,средната като моята където я няма никъде и голяма като за габарита, ще видя тея дни да снимам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #15 Отговорено 8 Май, 2011 Има хора които имат желание да ти помогнат , но така и не постваш снимки на това какво търсиш !!! Във Викиват намерих заместител и имаше всички видове крушки по таблото ми !!! Успех все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Монката 0 #16 Отговорено 8 Май, 2011 http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=bwy1304873590h.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=bfi1304873700p.jpg Колега за Вики Ват вече писах по-горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasko_esi 22 #17 Отговорено 9 Май, 2011 колега май не си прочел моя пост - ако си решил да дадеш пари колкото за едно цяло табло отивай смело в Бултрако Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #18 Отговорено 10 Май, 2011 Хаиде сега запали колата и иди до Киров-Боша и ако и там не намериш ела при мен да ти дам някоя кружка! 0888 657 032--Тодор!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlad_ko 3 #19 Отговорено 10 Май, 2011 Колега,взимах такива крушлета от Мосю Бриколаж. На мен ми гори няколко пъти тази на пепелника. Имат доста такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Монката 0 #20 Отговорено 12 Май, 2011 (Редактирано) И в Киров няма колега проверил съм отдавна там ,твойте който ги имаш излишни, нови ли са? Редактирано 12 Май, 2011 от Монката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #21 Отговорено 12 Май, 2011 А някой знае ли от къде да си намеря бели диодни крушки за таблото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Монката 0 #22 Отговорено 13 Май, 2011 (Редактирано) Ами аз видях в Кузмов (ако си от Пловдив де) направо с фасунгите 1.80 лв./бр. Редактирано 13 Май, 2011 от Монката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baljy 2 #23 Отговорено 13 Май, 2011 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=50799&st=0&p=447271&&do=findComment&comment=447271 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sullyerna 1 #24 Отговорено 28 Май, 2011 колега миналата седмица преминах през същото след като обиколих доста магазини в пловдив накрая си взех от вики вата 1.2V малко са по тясни но цокала е същия и стават на фасонката светна и всичко е ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Монката 0 #25 Отговорено 28 Май, 2011 аз също сложих такива колега,но светят много-слабо,защото оригиналните са 1.2W, а оригиналните 2W,продължавам с търсенето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #26 Отговорено 28 Май, 2011 Защо въобще се занимавате с крушки, вместо да си сложите диодна лента и да забравите за горенето на крушки и неравномерното светене? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #27 Отговорено 29 Май, 2011 (Редактирано) Уф, е...и крушките, е..бати сватбата Щракни я пак без да е във фасунката и да мина до кварталния ни магазин в Перник по 20-25ст са по спомен Купувам ви 50 бр да си имате и ви ги пускам с наложен платеж. п.п.По сайтовете за електроника и за осветителни тела гледахте ли? Редактирано 29 Май, 2011 от barsi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todort4 0 #28 Отговорено 6 Юни, 2011 Срава въпрос за крушлетата за осветлението на километража, помагайте колеги обиколих 10-тина магазина в Пловдив два от който за японски автомобили и няма и няма били някакъв среден размер,имат по-малки,по-големи,но не и като мойте.Някой ако знае от къде мога да намеря нека пише,благодаряКолега виж какви крушки си поръчах и дойдоха де ако са същите http://www.dealextreme.com/p/1-12w-car-instrument-yellow-light-bulbs-for-honda-nissan-mitsubishi-toyota-black-5-pack-47998 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #29 Отговорено 27 Януари, 2012 Последно да питам някои от колегите в пловдив откри въпростна крушка?Искам да сменя крушката на лампичката за резерва а не ми се обикаля из града с разглобено табло... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #30 Отговорено 27 Януари, 2012 Никой ли не знае ВИКИВАТ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове