АНДРО 22 #1 Публикувано 24 Март, 2011 Здравейте фенове,познати и непознати!Искам само да ви споделя,че известно време не съм влизал във форума,но имам извинение Ще ставам татко към края на септември Търся ляти джанти за детската количка и преден и заден лип,а и малко по-твъри пружини-да свиква детето с возията на хонда! 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #2 Отговорено 24 Март, 2011 Честито Малко завиждам. (Ама не много!) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red 4 #3 Отговорено 24 Март, 2011 ЧЕСТИТО градски, аз пък ти завиждам много Да ти е живо и здраво детето, много здраве и щастие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #4 Отговорено 24 Март, 2011 Честито, баце, да сте живи и здрави и всичко ще е наред, чакаме да кажеш дали ще е хондаджиика или хондаджия мъника като се разбере Сега трябва да търсим и жълто макетче на Хонда Сивик 6 ген. фейслифт и жълта биба... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #5 Отговорено 24 Март, 2011 (Редактирано) Майстореееееееее досега ли го прави, тая булка бая зор е видяла .Честито за бъдещето детенце, непременно ританки и дрешки с ХОНДА! Живи и здравиЕй тея с 6 ген хеч са пиЧаги да му се невиди, ква е тая работа не знам . Редактирано 24 Март, 2011 от Dominiko 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #6 Отговорено 24 Март, 2011 честито колега :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #7 Отговорено 24 Март, 2011 Честито, това е прекрасна новина! Много щастливи мигове ви пожелавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #8 Отговорено 24 Март, 2011 Честито пожелавам да ти е живо и здраво детето и само да те радва. Отсега се знае, че ще е Хонда Фен ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #9 Отговорено 24 Март, 2011 Познати и непознати Иначе - Честито да ти е живо и здраво, и много щастливи мигове заедно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oblaka 9 #10 Отговорено 24 Март, 2011 Кога свари е мои?! Да ти е живо и здраво и само да те радва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #11 Отговорено 24 Март, 2011 Честито,да се роди живо и здраво и много да ви радва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Сивик 5 3 #12 Отговорено 24 Март, 2011 Честито и дано ти е живо и здраво и аз скоро станах татко така че нека ти носи само щастие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #13 Отговорено 24 Март, 2011 Младежо честито! И май ще трябва да смениш тарифата от 28 ст/км Да сте много щастливи всички и чакаме с нетърение събитието! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #14 Отговорено 24 Март, 2011 Бубе лип и пружини имаме Честито!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #15 Отговорено 24 Март, 2011 Честито Андро, да се роди живо и здраво, да ви радва много и един ден да подкара "таксито". Честито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hphphp 23 #16 Отговорено 24 Март, 2011 Честито пич. Желая ти всичко да е наред. От това по-хубаво няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonzA 4 #17 Отговорено 25 Март, 2011 Честито.Да ти се роди живо и здраво и много да те радва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #18 Отговорено 25 Март, 2011 Хубаво беше да се похвалиш след като стане братле ама...ДАНО всичко мине нормално.Ще чакаме.Само не турбинирай количката че трудно ще я догонвате. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #19 Отговорено 25 Март, 2011 Честито и от мене брат! Нека много да те радва малкия хонда фен/фенка! Май един приятел разменяше лети джанти за количка срещу спортно детско столче за задната седалка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st1nki4a 13 #20 Отговорено 25 Март, 2011 Честито колега, нека да е голям фен на Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #21 Отговорено 25 Март, 2011 Честито,дай Боже всекиму такива радости. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #22 Отговорено 25 Март, 2011 И ааааааз ..Знам как се чувстваш-направо ми идваше да скоча от терасата от кеф поне 3 пъти....Да сте живи и здрави и хубаво име на набора да турите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo77 10 #23 Отговорено 25 Март, 2011 Честито, градски! Аз на големия (в последствие - на малката) количката я избрах по ... джантата. В Конрад видях на продавачката бебешката количка, че като се влюбих в джантата ... Я ски'й джанта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #24 Отговорено 29 Март, 2011 (Редактирано) Еееее Честито мойче.... това е супер ! Аз до преди година си мислех че най-голяма ми слабост е Хонда, но не .... сега Дъщеря ми е най-голямата ми страст и няма нищо по-хубаво от това А относно количката.... аз ползвам ABC Desigh 3-TEC със спортна пружина coilover и широки лети джанти 6 цола Редактирано 29 Март, 2011 от ManiaK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Коко 40 #25 Отговорено 29 Март, 2011 Да ти е живо и здраво колега и да те радва . От това по хубаво няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #26 Отговорено 10 Юни, 2011 Само да споделя,че днес след дълго криене детенцето се показа-ЩЕ ИМАМ СИН!!!Ще се казва АЛЕКСАНДЪР!!!Очаква се в края на Септември! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #27 Отговорено 10 Юни, 2011 честито колегааа... това е най най хубавото нещо което може да ти се случи да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #28 Отговорено 11 Юни, 2011 Честито брат!!!Да ти е живо и здраво и много много да те радва!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitravti 2 #29 Отговорено 23 Юни, 2011 Честито Андро,да дойде живо и здраво детето!И да му купиш по-бърза хонда от твоята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gergi 14 #30 Отговорено 7 Юли, 2011 Много хубава новина,ти за това ли не дойде на националната,аз миналата година моята булка я закарах бременна на Узана .Голям кеф е да си татко да знаеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nixs 17 #31 Отговорено 8 Юли, 2011 Еми честито и от мен, да ти е живо и здраво детенцето !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LyDu 1 #32 Отговорено 7 Август, 2011 Честито и от мен,нз дали ме помниш, магазин Адидас срещу Пикадили парк, както и да е живо и здраво да ти е,адашче ще ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове