Jump to content
paRADOx

Warn над 30%

WARN  

66 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Интересува ме статистиката каква е. Надявам се темата ми да не се приеме като провокация и против правилата на форума. Моля гласувайте.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз нямам уорн. Не съм имал от много време насам. Не, защото съм модератор, ами просто защото така се е случило..Иначе общо през целите 5-6 години на пребиваване тук са ме санкционирали 3-4 пъти с по 10 уорн. Всеки път е след като вече ми е изтекла давността на предния, такачеза добро или зло не съм трупал повече от 10%...Чисто и просто внимавам повечко преди да пиша, макарче и да имах 50% нямаше да мрънкам в темата да ми ги махат... така или иначе ги виждам само аз, не ми стоят като голяма червена точка "АЗ СЪМ ГРЕШНИК". :)Такаче по-спокойно с този уорн. Винаги съм си го отнасял с причина, независимо дали ми е харесвало. Просто после помня защо ми е нанесен и не греша пак... толкова е просто.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз никога не съм бил предупреждаван :) Но и не пиша кой знае колко много, та да си го заслужа. То както ученик без двойка не може, сигурно и форумджия без уорн не е истински форумджия :D По съвсем елементарна логика си мисля, че най-често се получвава в разделите Офф топик и Общи и в темите, в които има повече емоции ("Сгоних се" и прочее спортна злоба:) ), защото там има повече шансове за настъпване на котката по опашката.Но всъщност какво ли значение има за профила дали ти е 10% или 80% - той все си действа. Само дето по-предупреждаваните евентуално би трябвало да се позамислят за езика. Примерно... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се ПРЕБОРИМ?Срещу кого/какво?Не разбрах идеята на темата.Да не би да е свързано с преброяването на населението нещо? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, най-вероятно е свързано с преброяването на населението. :)По темата - само 1 уарн имам за цитиране на човека писал преди мен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) +1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бях до скоро с 10%, заради уникалната си бизнес-алкохолна идея, която не се хареса на модераторите ;(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам warn от преди година време, и от тогава до сега само си го трупам, та скоро минах 30%, и според статистиката до тук, съм един от малкото с такъв warn. Така изглежда, че съм нелоялен потребител (вече с над 30% warn), а в действителност провиненията ми са направо смешни... Ако админите продължават да ми трупат warn със същото темпо догодина по това време ще съм 90%..... Няма логика, но е факт. Малко съм обиден да си призная....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хоп Доминик е с 50% - няма се плашите, това не означава нищо :) , само ти се напомня с това че си прекалил еди кога си за еди какво си, не е толкова лошо, а и + това пише кой те е наказал и можеп спокойно да го издебнеш с нещо тъпо и тежко :) , шега сега да не пак някой да ми се кара, че трябва остро и леко :) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам , че като се движите по пътищата и ви спрат за наистина тъпо нарушение от сорта - без колан , без работеща крушка ( защото не си я видял ) или мигач или някакво друго нарушение - констатирано като малко - ви санкционират и всеки си плаща :) Но много , често с приятен разговор с господин полицай сте помилван - може и с модераторите да се развият така нещата - пробвайте :) Приемете , че уорна е същото , с тази разлика , че тука се изпълняват задълженията и няма подкупи :D В този ред на мисли , бихте ли подкупил някой от нас , за да не ви пишам уорн ? :) Кажете , може да заформим бизнес ;) шега разбира се и аз в контекста на колегата по-горе ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз преди година имах 50% но заради давност сега отпаднаха всичките :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ви помогна с броенето. Точно 544 потребителя имат warn 30% или повече. Темите с преброяванията нямат край :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дооооооообре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе човек, ако не прекрачва разни правила и не настъпва малко его-тата на останалите, значи просто не е новатор и не се стреми да разбие status quo-то ( демек конформист ) !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами бройте ме и мен с 10% заради ъп ама по-често :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ви помогна с броенето. Точно 544 потребителя имат warn 30% или повече. Темите с преброяванията нямат край :tease:

:D 544.......? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...