Soichiroo 80 #1 Публикувано 7 Февруари, 2011 Здравейте колеги.Дойде време да сменям скоро ангренажа и се зачетах из форумите ,че и тук е греда отново.В смисъл такъв пазарът е залят от фалшиви части като цяло и ремъци.Интересува ме да дадете някакво мнение за марка ремък и ролка с най високо качество.Аз попринцип мислих да е mitsuboshi ,но като разбрах, че и те вече имат ментета ужас,нз и аз вече.Другият вариант е да се поръча от някъде,дайте мнения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 8 Февруари, 2011 (Редактирано) Gates-ремък,ролка(и)-GMB,NSK.Най добре виж тук за поръчка- http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=40389 Редактирано 8 Февруари, 2011 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #3 Отговорено 8 Февруари, 2011 Аз карам със SUN вече 50. хил км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #4 Отговорено 8 Февруари, 2011 Интересува ме да дадете някакво мнение за марка ремък и ролка с най високо качество.Малко не ти подхожда на ник-нейма да задаваш такива въпроси но ще ти отговоря ..Най добре е ремъка да е SUN, а ролката KOYO .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #5 Отговорено 8 Февруари, 2011 (Редактирано) Здравейте колеги.Дойде време да сменям скоро ангренажа и се зачетах из форумите ,че и тук е греда отново.В смисъл такъв пазарът е залят от фалшиви части като цяло и ремъци.Интересува ме да дадете някакво мнение за марка ремък и ролка с най високо качество.Аз попринцип мислих да е mitsuboshi ,но като разбрах, че и те вече имат ментета ужас,нз и аз вече.Другият вариант е да се поръча от някъде,дайте мнения. Аз съм с GATES-49ЛВ. и GMB-37лв.преди 1,5год.,mitsuboshi пък сложих пистов ремък-9лв.за компресора и сутрин пищи като настъпена котка. Редактирано 8 Февруари, 2011 от kvd74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #6 Отговорено 8 Февруари, 2011 Ако искаш качество и оригинал за ангренажен ремък то марката е UNITA Това се слага и от завода производител когато е била нова колата ти. Имаш шанс да се включиш в поръчката и да си доставиш такъв на поносима цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joromaistora 0 #7 Отговорено 8 Февруари, 2011 колега ние слагаме ремъци CONTITECH или GATES ролки NSK,INA и досега сме нямали проблеми.каршаш спокоино 60 000км.успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #8 Отговорено 8 Февруари, 2011 Малко светлина по въпроса и от мен... 4. Как ще разберете дали ремъка и ролките са читави...??? Ами много е просто... питате този който Ви ги продава... - "След колко хиляди километра трябва да ги сменя пак?" - "Давате ли гаранция за качеството?" - "При проблем с ролката/ролките или ремъка/ремъците приемате ли рекаламации?" И... ако отговорите са различни от... - "След колко хиляди километра трябва да ги сменя пак?" - 100 000 км. - "Давате ли гаранция за качеството?" - Категорично ДА! - "При проблем с ролката/ролките или ремъка/ремъците приемате ли рекаламации?" - категорично ДА при условие че са спазени препоръките на производителя при монтажа на частите и експлоатацията им след монтажа! ...Та... ако отговорите са азлични от горепосочените... Най-приятелски Ви съветвам... не си ги купувайте... Повечето продавачи спокойно лъжат за което... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinski84 5 #9 Отговорено 8 Февруари, 2011 аз съм с ангренаж Gates ULTRA GRIP, обтяжна ролка NSK и водна помпа GMB и досега нямам проблем никакъв.. естествено всичко си пазаря от едно и също магазинче в бургас както сега за хондата така и предивреме за с-купето и им имам доверие тъй като нищо не се е скапало досега.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Viking_pz 12 #10 Отговорено 8 Февруари, 2011 (Редактирано) Някакво мнение за ангренажен ремък Flennor и ролка Breda защото като им гледам на другите цените неми вдъхват доверие а пук и е добре да знам все пак какви да си взема за моята колица Редактирано 8 Февруари, 2011 от Viking_pz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #11 Отговорено 8 Февруари, 2011 Стой далеч от Фленор и Бреда, колегите по-горе са изброили хубавите - митсубоши, гейтс, сън, унита както и добрите ролки. Търси такива. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Viking_pz 12 #12 Отговорено 8 Февруари, 2011 Стой далеч от Фленор и Бреда, колегите по-горе са изброили хубавите - митсубоши, гейтс, сън, унита както и добрите ролки. Търси такива.Добре ще го имам в предвид ще си търся от реномираните марки изброени от колегите мерси много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #13 Отговорено 8 Февруари, 2011 То и аз пазарих някой по скоро доста работи на една друга колица от едно магазинче в Бургас колега ама от както разбирача -продавача ми похвали и продаде един ремък QH и минах 1500 км и започна да се чува странен шум от ангренажа ,следователно след като отворих и свалих ремъка беше почти скъсан на снадката и не съм пазарил повече от там ,както каза колегата отсвирих го набързо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове