dstanev 0 #1 Публикувано 4 Февруари, 2011 Здравейте брат ми желае да си купи сивик 5 генерация , но колата , която е харесал е без серво 1993 г , общо взето баов модел няма ел пакет , няма клима , но пък цената е добра . Въпроса ми е ( тъй като и майка ми ще я кара най-вероятно) има ли все пак някаква хидравлика и много ли е тежка за каране освен за паркиране , ако някои е карал такава да сподели. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #2 Отговорено 4 Февруари, 2011 Моята е без хидравлика колега, кара се без никакъв проблем колата, но при паркиране ще и дойде тежичко на жената.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #3 Отговорено 4 Февруари, 2011 Ако гумите са оригинални 13-ки и всичко по кормилната система е наред , не би трябвало да има проблеми , разбира се малко повече усилие се прилага при паркиране , но ако е опитен шофьор ще знае ,че в този случай с леко движение , а не въртене на място нещата се оправят Моя Сивик 5-та хеч също няма серво От това , че няма серво и климатик ще върви една идея повече от всеки останал Сивик с екстри 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dstanev 0 #4 Отговорено 4 Февруари, 2011 проблема ще се окажат точно джантите, щото братото се е натокъл на едни 15" 195-50-15, та не знам с тях как ще върви колицата , инък колкото по малко екстри , по малко проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xags 4 #5 Отговорено 4 Февруари, 2011 проблема ще се окажат точно джантите, щото братото се е натокъл на едни 15" 195-50-15, та не знам с тях как ще върви колицата , инък колкото по малко екстри , по малко проблеми с тези джанти тази кола няма да става за каране от жена.Ако е с 13-ки няма проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #6 Отговорено 4 Февруари, 2011 Карам същата без серво и с 15ки летНи джанти . За мъж не е проблем в никакъв случай - не е чак толкова тежка. За жена какво да ти кажа.. Приятелката ми я кара без проблеми, но с паркирането е тегаво.Не невъзможно, но е мъка все пак. Ни тей, ни иначе. Моят съвет е който ще я кара да отиде да я пробва на място. Пък в крайна сметка може да се пусне обява за бартер механична за хидравлична рейка. Даже в момента едно момче педлага точно такъв бартер (има хидравлична). Гумите също могат да се върнат към оригиналния размер - със сигурност са по-евтини от 15ките закичени на колата. Ако са малък цолаж и хубава гума гарантирам че няма да има проблеми. Зимните ми гуми са 14ки със железарки джанти и въртя на място с 1 пръст. Естествено зимната гума е по-мека, но и при добри летни(разбирай да не са камък) + 13ки мисля, че е добре за жена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gergi 14 #7 Отговорено 10 Февруари, 2011 Карал съм една такава Д13-ка,но освен че нямаше серво на волана, нямаше и на спирачките,много гадно се спираше не препоръчвам такъв автомобил на жена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове