Jump to content
Gencho

Запитване за Prelude 5g. какво да гледам при покупката на тази кола

Recommended Posts

Здравейте интересувам се от ето тази кола http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11293977256689827&f1=details и ме интересува някой ако я е гледал да сподели за какво иде реч.А ако не да ми се каже какво да очаквам от този модел коли и защо имат такава разлика в цената по обявите на коли с еднаква година и екстри.Благодатя предварително . :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Gencho, никой нищо не може да ти каже, бате... Криза е пич, едно нещо може да е 1000 и 5000 лева... Качваш 2-3 разбирачи, отивате на място, ако това е твоята кола сваляш му колкото можеш, яхваш и се и ... живей, живота е кратък...Успех...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе да така е но много разлика и това ме притеснява да не е позакрепена и после да има !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи купето изглежда добре, а и не се виждат течове по двигателя.Провери дали изгаря масло, лесно ли влизат предавките ( в движение) и къде отделя съединителя !!! Май е това, но за маслото бъди внимателен, че ремонта струва колкото друг такъв двигател :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, ще си позволя и аз да попитам в темата на колегата канещ се да си купува хонда.Изпадна ми една оферта за Honda Prelude 5 2.0i 97г. 78 000км. Проблема е там, че колата не е карана от... около 8 години събира прах в един паркинг. Само е препалвана от време на време, чух я как работи и звучи добре. Големият въпрос е... "Заслужава ли си?" и какво трябва да погледна по-обстойно и кво трябва да се сменя... Мерси!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бая е поседяла на едно място.Какво значи припалвана ? 1 пъв в годината по някой голям празник или редовно 1 път в седмицата е извеждана за по малко ? В гараж ли е стояла или навън с найлон в/у нея ;/ Ако не е карана толко време въобще и маслото не е сменяно за тези 8 години , не ми се мисли какво му е на моторчето.Същото се отнася и за всички други видеве течности.Тампони , гарнитури и тн... очаквай от стоенето да са се нацепили или да се нацепят при каране след седене такъв период.Гледай оплътнението на стоповете , ще го познаеш като махнеш багажника и видиш дали пуска вода при резервната гума отдолу или дали има ръжда от вътрешната страна на багажника.И да има не е фатално ако е при резервната гума.Гледай външно да няма отдолу , резервоар , греди и тн.Гледай дали прави конденз при фаровете , че ще имаш проблеми сега като почнат дъждовете.Незнам , аз лично кола стояла 8 години , на ОТКРИТ паркинг (ОСВЕН ако не е палена веднъж на 2 седмици и карана по 100 км ПОНЕ) няма да си взема никога дори и ролс ройс да е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е седяла на подземен паркинг, няма ражда и конденз!Само е препалвана от време на време, но не е карана (Не е регистрирана)Имала е проблем с регистрирането за това е залежала толкова време в гаража... идната седмица ще разбера дали е крадена (продавача каза че не е... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето 2 снимки на въпросното прелюдче:Снимка 1Снимка 2П.П. Защо не мога да си редактирам или трия постовете!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, само припалване не е достатъчно, каране му е майката! Тази кола дори в момента да е добре, проблемите ще започнат в последствие. Моя съвет е- не я вземай, колкото и евтино да я дават, защото вероятно ще се наложи да налееш след това още куп пари, а за скъсаните нерви да не говорим...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом има проблем с регистрацията и перфектна да е, бягай далеч да не стои после в твоя гараж още 8 години.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или в полицейският гараж , че там е по-тегаво :))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...