. . . 17 #241 Отговорено 12 Май, 2011 Блъснах я. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 180 #242 Отговорено 12 Май, 2011 минах годишния технически преглед Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red 4 #243 Отговорено 13 Май, 2011 Налях и Total Quartz 9000 5w40 и и сложих филтър Purflux Ls 350 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #244 Отговорено 13 Май, 2011 Паркирах я в бокса и утре сутрин ще и направя реглаж на клапаните Леко почукват но ме дразнят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
minimalizum 14 #245 Отговорено 14 Май, 2011 Блъснах я. Дано да няма много щети и жертви. Тия дни и ние обърнахме един служебен бус по таван Иначе всичко е Ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #246 Отговорено 14 Май, 2011 Разходих я по трасето на Рали "Траянови врата". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #247 Отговорено 14 Май, 2011 Направих и реглаж на клапаните, сега пеят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #248 Отговорено 14 Май, 2011 Набих си една асвалтова дупка.Отивам кум общината да им го набия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #249 Отговорено 14 Май, 2011 Точно днес....Сменихме предавките на колата и крайното предавателно в Габрово.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqngenov 21 #250 Отговорено 14 Май, 2011 Измих си я Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
minimalizum 14 #251 Отговорено 15 Май, 2011 покрих я да не гори на слънцето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonzA 4 #252 Отговорено 16 Май, 2011 Затъмних и страничните стъкла,сложих летите джанти и я изкъпах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #253 Отговорено 16 Май, 2011 Оправихме и клапите на парното,че нещо се духаше топло. След това Понагласихме прозорците (уплътненията) ,че искачаха навън понякога при отваряне и в колата се чуваше отвратителен шум при каране. И нови сандалки General Tire 175/65/14. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
robotron 0 #254 Отговорено 17 Май, 2011 Измих колата. Сипах бензин. Олекнах с 100-тина лева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
juli_jonev 0 #255 Отговорено 17 Май, 2011 Сложих си нов ароматизатор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #256 Отговорено 18 Май, 2011 Намалих обема на въздуха в резервоара 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stamenov 8 #257 Отговорено 18 Май, 2011 Смених гарнитурата(четворката) на изпускателния колектор, че доста издишваше, даже имаше две скъсани шпилки, което също беше отправено, и вече не ми свисти колата, като е студена преди се чуваше доста направо си свиреше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #258 Отговорено 20 Май, 2011 Смених най-накрая генерацията с малко по-големичка, само с 1 см по-голяма Ефекта надмина очакванията ми. Сега вече и Ремус-а се чува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 196 #259 Отговорено 21 Май, 2011 ЗдравейтеАз смених стария infoboard с новият модел. Това е най- разумната и оправдана покупка за нашите Хонделки !Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
minimalizum 14 #260 Отговорено 21 Май, 2011 изчистих филтъра на купето и около него от листата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
. . . 17 #261 Отговорено 25 Май, 2011 Сложих понижаващи пружини и 4-ри точков колан,стрът от VTi и много други глезотийки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #262 Отговорено 25 Май, 2011 (Редактирано) Най-сетне дойде и днес се чудих как да събера това лагерно прасе в колата,правих и някой други фланци и всичко пак наново се преработва че на това прасе нищо непасва от предните турбо пътища и захвати.Но скоро ще бъде под капака/или над зависи от мястото ахаххах. ПП: Ако се чудите дали е за камион ,отговора е Не ,на камионите студената част е сравнително по малка от тази,мерено е с на една скания ПП2: На едната снимка за да добиете представа за изхода на студената част съм вкарал една крушка,но съм я уплътнил с дунапрен че е по малка и потъва ПП3: Ако се чудите защо перката на топлата част е така нарязана,ще ви кажа че така се намаля общата маса на перката и се развърта сравнително по-бързо ,а и с това заостряне се получава доста по-добро чистене на мотора Всичко това се прави допълнително и може да се доработи всяка една турбина но е 120$/ако някой има интерес мога да го насоча към завод в Щатите/. Редактирано 25 Май, 2011 от JeepersCreepers 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov 36 #263 Отговорено 26 Май, 2011 Днес си смених чистачките и напълних резервоара! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #264 Отговорено 26 Май, 2011 Измих изпарителя на климатика с препарат, изпрах целия салон включително пода и багажника, изтърках с мляко за табло всички пластмаса вътре в купето и за благодарност колата се скапа. Сега имам един чист и излъскан паметник пред блока! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1190 #265 Отговорено 26 Май, 2011 Лееко ъпгрейднах К20-ката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plsr 6 #266 Отговорено 30 Май, 2011 Сложих и 3ти стоп тъй като искам да и затъмня стоповете или можеби ще ги направя червени още не съм решил и смених кабелите на късите, дългите и крушките на габаритите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Micho 65 #267 Отговорено 30 Май, 2011 Смених й номерата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
. . . 17 #268 Отговорено 30 Май, 2011 Напомпах си гумите,че тия пуштини не бях ги помпал повече от 1година бяха на 1.1bar. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #269 Отговорено 30 Май, 2011 Боядисах капака на клапаните в бяло,а капачката на маслото в алуминий. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #270 Отговорено 30 Май, 2011 чисто нови ngk zfr5fix благодаря на колегата много точен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Накура Микаца 72 #271 Отговорено 31 Май, 2011 Качих температурата и умирисах купето на пици ама май утре ще е за последно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchev70 1 #272 Отговорено 31 Май, 2011 Обзаведох я с нов акумулатор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #273 Отговорено 31 Май, 2011 сложих и най после корите на вратите и оправих някои лайсни и за завършек одрах бронята на гаражната врата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #274 Отговорено 31 Май, 2011 Рекса мина преглед, а Сивика си скуча цял ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
devil_vas 64 #275 Отговорено 1 Юни, 2011 - тапециране на волана с естествена кожа- JDM Red badges- две чисто нови Unroyal Reinsport 2за днес стига толкоз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #276 Отговорено 1 Юни, 2011 Свалих предната броня и сложих липчето че до сега без него карах..... Междувременно махнах кутията от въздуховода зад бронята и пробих борнята за да влиза СВЕЖ въздух до конуса.... Повдигнах малко фаровете и понапаснах бронята че ми висяха доста под предния капак.... НАкрая и пуснах една вода ама то по-грозно стана че си изгубих четката и не я измих добре... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #277 Отговорено 3 Юни, 2011 Сложих нов бензинов филтър .. и изсипах стария филтър да видя какво ще излезе от вътре ,течността която трябваше да е бензин беше черна като масло и меришеше малко по-различно от чистия бензин ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #278 Отговорено 3 Юни, 2011 (Редактирано) Понеже днес не ми дойде новия съединител, от утре трябва вече да съм с нов, че последния месец ми беше голяма мъка да я карам колата Редактирано 3 Юни, 2011 от v1k7or Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #279 Отговорено 3 Юни, 2011 едно спортно филтарче че бях с един ментак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
minimalizum 14 #280 Отговорено 3 Юни, 2011 подготовка за дългите пътища с един преден стенд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове