eskalibur 0 #1 Публикувано 15 Януари, 2011 Здравейте колеги аз сам нов тук и си търся свестен сервиз в София в който да си направя обслужване на колата, но по възможност да не е най голямата тесла. Мерси много! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #2 Отговорено 15 Януари, 2011 Здравейте колеги аз сам нов тук и си търся свестен сервиз в София в който да си направя обслужване на колата, но по възможност да не е най голямата тесла. Мерси много! Здравей колега,силно ти препоръчвам сервиза на Омбре. Има във форума негови координати. Цените смятам, че са добри, хората си разбират много от работата и са супер отзивчиви. Ходил съм при тях и със супер кретенски проблем (не ми се капака за капачката на резервоара) и ми обърнаха внимание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eskalibur 0 #3 Отговорено 15 Януари, 2011 Мерси чакам още предложения моля! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #4 Отговорено 16 Януари, 2011 кв. Захарна фабрика гр. София ул. " Суходол " №13 тел: 0878710207 ; 0878555498 ДИДО Специализиран Автосервиз за TOYOTA , HONDA и всички японски автомобили. Може да погледнеш и тази тема, относно този сервиз: -> цък <-, но прегледай цялата тема, не само началните постове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eskalibur 0 #5 Отговорено 17 Януари, 2011 Здравейте колеги. От сутринта се занимавам с това да обикалям по сервизи и да звъня по тел. Навсякъде ми казват различно като цени за труд и за работа. Питането ми е следното. За това да ми сменят масло филтри накладки , дискове, ремъци абе едно първоначално обслужване колко горе долу трябва да сдам. Питам защото вие вече сте на ясно с нещата. А за цени които ми казаха днес за цялостно обслужване почваха от 150 та до 600лв. Като ми направи впечатление като попитах на няколко места за марки на частите и ми казваха на няколко места една и съ6та марка за накладки обаче цената беше много различна. Затова дайте съвети. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marto66 3 #6 Отговорено 17 Януари, 2011 Колега мои съвет е да си закупиш частите/по твоят джоб и желаната марка/ и след това всеки грамотен сервизен майстор ще ти свърши работата. Иначе голямата разлика в цената идва от частите и консумативите. Решаваш ти сам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eskalibur 0 #7 Отговорено 17 Януари, 2011 Един комшия ми предложи ето този сервиз http://avtoaccounting.com/avto/index.php Питането ми е някой знае ли нещо за него как са там? Да не се мина нещо с тях. Ако имате мнения дайте ги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #8 Отговорено 17 Януари, 2011 Хонда е като всяка друга кола, няма нищо сложно и извънземно. Ако не ти е първа кола и си посещавал и преди сервиз, от който си доволен продължавай да ходиш в него Ако наистина искаш добър сервиз не го търси във форумите, защото тук ще прочетеш толкова хвалби колкото и оплаквания от едни и същи сервизи. Моя съвет е да попиташ някой познат/роднина с по-голям опит със сервизите и да послушаш неговия съвет.трябва ти старателен и разбиращ майстор, не ядрен физик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #9 Отговорено 17 Януари, 2011 За обслужването, което си описал, цената е по-близо до 500-600лв. Тия за 150лв. ги забрави. И както колегата по-горе е казал, трябва ти майстор с глава на раменете. Хондата не е космически кораб, има коли които са доста по-трудни за обслужване. Не ми се дават примери с разни френски и немски марки, които са пълни с технически недоразумения. Това от личен опит го казвам. Успех със сервиза! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eskalibur 0 #10 Отговорено 18 Януари, 2011 Ще кажа какво свърших до тук. Обиколих много сервизи да питам и най-добра цена спрямо марка на частите ми дадоха тук: http://avtoaccounting.com/avto/ Мисля да запиша час при тях. Затова ако има мнения очаквам ги да не съм един от миналите се. Ако не ще докладвам аз . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eskalibur 0 #11 Отговорено 19 Януари, 2011 Днес се реших и отидох при сервиза който пуснах. Но не за всичко а само за смяна на масла и филтри. Тъкмо да видя как са и дали да се връщам там. Мнението ми за тях е по-скоро добро. Сервиза се намира на не много оживена улица. Не е супер лъскав, но си имат достатъчно работа явно. Защото имаше хора при тях но не ме караха да чакам или да ме върнат. Добре се държаха и общо взето са забавни пичаги посмях се добре с тях. За цена и време което ми отне това нещо. Масло Мобил 2000Х1 10в40 4л-60лв Маслен филтър -8лв (аз си избрах този имаше и др.) Въздушен филтър – 15лв пак си взех най- тънкия Общо ;83лв. Смяната беше безплатна както и проверката на маслото на скорости и проверка за накладки дискове дали тропа абе всичко по ходовата част. И имаше и бонус ароматизатор ха ха ха. Аз лично съм много доволен за сега и пак бил отишъл при тях. Като разбрах че предлагат и много други услуги. Само ме помолиха преди това да се позвъни по тел. Дано да съм бил и аз от помощ! Мерси на всички които ми помогнаха на мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adolf 44 #12 Отговорено 1 Февруари, 2011 Коректни,много добри и нормални цени-ЛИЦЕНЗИРАН СЕРВИЗ НА ХОНДА В ГОРУБЛЯНЕ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
archer 6 #13 Отговорено 1 Февруари, 2011 Това там където са автокъщите ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eDaniel 38 #14 Отговорено 13 Февруари, 2011 Това там където са автокъщите ли е? Юби-Ко ЕООД Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #15 Отговорено 16 Февруари, 2011 За обслужването, което си описал, цената е по-близо до 500-600лв. Доообре...130 части и 80 смяна+10 кинта газ е 220кинта све.Колега ако ще сменяш основните части си ги купи първо тях/ можеш да ползваш и този магазин http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=52303 /. После ще ти обясня на лично къде да ти оправят колата не срещу поне 150 кинта Човека е в Джерман/след Дупница посока Благоевград първото градче/ и е много грамотен. Имах сериозен проблем и ако искаш ми вервай ако не беше Иво колата до ссега да е брак. !!! п.п.Не ми пречи и сега да ти напиша тела му, но няма да го направя. Пиша го на лични на който има желание. Цената е въпрос на договорка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове