atoma 995 #1 Публикувано 9 Януари, 2011 Здравейте, да запиша и аз една тема за летните гуми, понеже сега имам някой лев скатан, мисля да си закупя 2бр. гуми за отпред защото Yoko-то май няма да изкара 3-ти сезон, отзад съм със 195/50/15 Toyo Proxes T1-R, та питането ми е някой има ли преки наблюдения върху показаните по долу гуми и кои би ми препоръчал като читави: Turanza ER 300 195/50 R15 82H YZ - 127,50лв. GOODYEAR 195/50R15 82V TL EAGLE F1 GSD3 - 148лв. Yokohama Parada Spec-2 195/50 15 - 146лв. Благодаря предварително. Поздрави, Митко. пс: ако темата ми не е за тук моля да бъде преместена където трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #2 Отговорено 9 Януари, 2011 Yokohama Parada Spec-2 195/50 15 - 146лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqngenov 21 #3 Отговорено 9 Януари, 2011 От Turanza ER 300 нямам впечатления но предната кола отпред бях с yokohama и бих ти препорачал тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #4 Отговорено 9 Януари, 2011 Toyo T1-R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo77 10 #5 Отговорено 9 Януари, 2011 Аз и в другата тема за летни гуми го написах - карах 3 лета с Turanza ER300, на две различни коли - страхотна гума. Стабилна (трудно се въртеше колата на ръчна), мека като материал. Добра и на сухо, и на мокро. Единствен недостатък - на по-студено време е по-шумна. На горещ асфалт не се чува.Ааа, и малко по-бързо се износва. Но пък нито Toyo-то, нито Parada-та се износват бавно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #6 Отговорено 9 Януари, 2011 преди бях с гуудиъра,сега съм с парадата,на сухо парадата е малко по-добра,на мокро гудиъра,сам прецени кое ще ти върши по-добра работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #7 Отговорено 10 Януари, 2011 Две теми едно мнение Туранзата е твойта гума, за 120лв. качеството което получаваш си е без пари! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #8 Отговорено 10 Януари, 2011 Ето линкове към мненията ми от другата пусната наскоро тема за летни гуми, че ме мързи да ги пиша на ново !!! ->цък<- и ->цък<- Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bobkata34 0 #9 Отговорено 25 Февруари, 2011 От тези аз бих избрал Йокохамата ... Но аз да си кажа моито мнение - Мишлен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sankao5 7 #10 Отговорено 25 Февруари, 2011 шарката на гудиара е добра но за гума съм признал йокохама Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #11 Отговорено 25 Февруари, 2011 Лятото карам с Turanza ER300 и съм страшно доволен - направо са си performance гуми . В по-топло време на мокро тия гуми са по-добри и от зимните ми Uniroyal-ки ("the rain tyre"!) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kris_901 1 #12 Отговорено 25 Февруари, 2011 и аз имам добри впечатления от мишлен дори мн добри,но на мокро има още какво да се желае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #13 Отговорено 25 Февруари, 2011 Защо не погледнеш и FALKEN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #14 Отговорено 25 Февруари, 2011 Колега, моето лично мнение е Туранцата! Уникална гума! Задните ми летни гуми са такива. Гумите са с ДОТ 2004-та година. За повечето гуми на тази възраст се предполага, че са загубили от качествата си, че станали твърди и такива работи. Но въпреки това задните ми гуми направо ме изумяват - за гуми на тази възраст и на сухо и на мокро се държат страхотно, много трудно поднасят - както на сухо така и на мокро, все още са меки. Изобщо - много добра гума. Тази година и мен ме чака купуване на гуми и мисля за предни да си взема точно такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #15 Отговорено 25 Февруари, 2011 Карам 2 лета с Yokohama-та, след 2 седмици май ще си ги сложа пак Както спомена някой по-горе на сухо държи супер. На мокро държи, но не е перфектна. Това е стрийт гума, не е за писта За стартове искат да ги позагрееш малко преди това Много голям + за мен е, че имат подсилен борд, който (поне при мен) стърчи навън от джантата и така, дори и да остържа някой бордюр пак не надирам джантата а само гумата. Скачал съм в няколко доста сериозни дупки, да чукна на дърво, нито един балон. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red 4 #16 Отговорено 25 Февруари, 2011 (Редактирано) Каръл съм и с Парадата ( слаба е на мокро, лигави се, иначе егати шарката има) и с Ийгъла ( свършва -стопява се докато се усетиш, но е страшен няма спор) но Turanza ER300 е гумата не е толкова специализирана като другите и покрива по-добре променливите изисквания на лятното време ( мокро, лигаво -малко вода и прах, нажежен сух асфалт и т.н.). А също и се износва по-бавно от другите две. Редактирано 25 Февруари, 2011 от Red Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo77 10 #17 Отговорено 26 Февруари, 2011 Защо не погледнеш и FALKENЗащото, без да се обиждаш разбира се, няма място до тези 3 марки. Предполагам визираш ZIEX 912 ... адски много оплаквания от поведението на мокро и нищо впечатляващо на сухо. А и за цената им има по-добър избор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mandata 2 #18 Отговорено 27 Февруари, 2011 Желязната логика - когато има спор - вземай по-евтиното.Много е кофти, когато вземеш скъпото и не си очарован. Но мисля, че и каквито и гуми да сложиш над 120 кинта за бройка - все ще си доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo77 10 #19 Отговорено 27 Февруари, 2011 Да, но пък винаги ще си задаваш въпроса: "Ако бях взел по-скъпото, дали нямаше да е по-добро?" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове