Crazy job 434 #1 Публикувано 14 Декември, 2010 Ето и най-новата новина за почитателите на поредицата. http://www.sportal.bg/news.php?id=275712Премиерета за България ще бъде чак на 29 април. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 14 Декември, 2010 Еха айде да ни идват идеи за тунинг това в кръга на шегата дано и тази серия да е добра като останалите 4ри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #3 Отговорено 14 Декември, 2010 (Редактирано) Цък БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 5 - трейлър Редактирано 14 Декември, 2010 от Gaze.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #4 Отговорено 14 Декември, 2010 Еха айде да ни идват идеи за тунинг това в кръга на шегата дано и тази серия да е добра като останалите 4ри Останалите три искаш да кажеш .Дано изкочи някое хонде да се изкефя максимално 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #5 Отговорено 15 Декември, 2010 4 са, някъде ти се губи една. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #6 Отговорено 15 Декември, 2010 Аз в трейлъра тунинговани коли не видях честно казано ;( И тоя филм се превръща в евтин американски екшън май. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikky 38 #7 Отговорено 15 Декември, 2010 Трейлъра е обещаващ.С нетърпение го чакам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #8 Отговорено 15 Декември, 2010 4 са, някъде ти се губи една.Не ми се губи фен 4-та я смятам за боза от класа - , за мен тунинг е финиш след 3-та.Къде са черните хонди , където да крадат двд-та -еееех . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #9 Отговорено 15 Декември, 2010 ЦъкТук са 12 снимки ... и като се има предвид, че ще има NSX трябва да се гледа задължително :)ЦъкТук има още снимки , даже ще има нещо интересно и за феновете на 4х4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #10 Отговорено 15 Декември, 2010 По трейлъра и по напредналата възраст на актьорите, както и по поредния номер, започва да ми прилича на "Смъртоносно оръжие" (ще му викам вече "Дърти и яростни"). Не съм гледал 3-та и 4-та част, но този трейлър няма нищо общо с 1-вата и 2-рата части на филма Дано поне има ефекти и "тупа-лупа" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #11 Отговорено 15 Декември, 2010 По трейлара ми се струва, че ще е доста добра продукция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #12 Отговорено 16 Декември, 2010 "Бързи и яростни" обърна представите на доста келеши с гоуф и бмв и минаха в нашата секта.Този филм отвори очите на доста заспали фиенове на бързите коли!И набързо забравиха максимата"от гоуфу по-ефтино и от бмв по-бързо нема" и минаха на японски машинки!Ще видим как ще е в новата серия! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jozefe85 1 #13 Отговорено 30 Януари, 2011 бързи и яростни ми 5 ми напомня на циганите с каруците,бързо пипат и още по бързо бегат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #14 Отговорено 30 Януари, 2011 Колега,че ти гледа ли го вече,че ти напомня! Маи постовете са по важни,като гледам как си се разбързал да пишеш! Споко нема да ти избяга форума :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #15 Отговорено 31 Януари, 2011 На мен лично четвъртата част ми хареса много, защото даде на феновете на поредицата това, което искаха да видят - Вин Дизел и неговите култови реплики, Чарджъра, Тунерска кола ( Скайлайнът ), както и събра на едно място героите на първата част ( за мен това е "Библията" ) и показа какво се е случило с тях. А и признайте си: Не се ли изкефихте накрая като видяхте черен NSX каран от Миа ? От петата част не очаквам много, за да не остана много разочарован. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #16 Отговорено 31 Януари, 2011 филма е много добър,но в 4 част накрая има яка издънка,точно като се преобръща Субарото му липсват кардани и диференциали.Ето такива работи не бива да се виждат според мен. Иначе чакам с нетърпение 5 част Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wildbongo 4 #17 Отговорено 3 Февруари, 2011 предполагам че ще бъди много добър филма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #18 Отговорено 3 Февруари, 2011 Любопитно ми е с какви коли ще са във филма! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RECS 2 #19 Отговорено 3 Февруари, 2011 На мен трейлъра ми харесва с нетърпение чакам да излезе филма . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #20 Отговорено 4 Февруари, 2011 Парушев: ''Любопитно ми е с какви коли ще са във филма! '' ЦъкТук са 12 снимки ... и като се има предвид, че ще има NSX трябва да се гледа задължително ЦъкТук има още снимки , даже ще има нещо интересно и за феновете на 4х4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #21 Отговорено 4 Февруари, 2011 Един е бог на небето и само Хонда е колата на шосето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sankao5 7 #22 Отговорено 1 Март, 2011 (Редактирано) ехеее айде да си спретнем единтрийлър Редактирано 1 Март, 2011 от sankao5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AbsolutHonda 22 #23 Отговорено 10 Март, 2011 Очаквам с нетърпение... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #24 Отговорено 4 Май, 2011 Излязъл е в Замунда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #25 Отговорено 4 Май, 2011 (Редактирано) Той хубаво е излезнал, ама с какво качество... Съветвам ви да изчакате хубавото качество, иначе няма смисъл да го гледате.А иначе филма ще е супер, даже в новата песен на Дон Омар има кадри от филма:http://www.youtube.com/watch?v=lRWqYR3e7xE Редактирано 4 Май, 2011 от tuning_mania Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TommyMcKinnie 78 #26 Отговорено 4 Май, 2011 Лично според мен 4-тата част беше трагедия... Дано тази да е нещо което да си заслужава. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #27 Отговорено 4 Май, 2011 Гледах филма в Кино и мога да кажа Збогом 'Бързи и Яростни''.... Привет класически Американски Екшън!!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #28 Отговорено 4 Май, 2011 и аз съм на това мнение..... бързи и яросни ще си останат в историята само 1 и 2-ката с колите си, драговите и лудниците...... за мен това РИО ДЕ ЖАНЕЙРО не е никакво бързи и яросни...... бързи и яросни си бяха колите и гонките, а както каза пумата американски екшън Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #29 Отговорено 4 Май, 2011 (Редактирано) Моето мнение е , че след първия филм всчко останало беше леш (изкличвам първите 15-20мин. от втора част ). Първия от както е излязълл до сега колко пъти съм го гледал и не ми омръзва не мога да си обесня защо. Пък и в него има най-много Хондели. Петата ще я гледам за спорта да видя какво са измислили пак но едва ли ще съм очарован. Редактирано 4 Май, 2011 от Balinkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #30 Отговорено 4 Май, 2011 Все пак и в 5-та част не са пропуснали да вкарат Хонда....даже филма започва с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TaNo 7 #31 Отговорено 4 Май, 2011 Все пак и в 5-та част не са пропуснали да вкарат Хонда....даже филма започва с нея Те хонда ако пропуснат.. ебати филма ще е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #32 Отговорено 4 Май, 2011 Черен NSX пичове......мноооого яко!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #33 Отговорено 5 Май, 2011 Вероятно ще го гледам само за да се убедя че просто ще е поредното продължение-боза на едно от попаденията в графата "интересни филмчета".Не знам за добро или за зло ще е това че няма да се акцентира върху идеята от първа серия.Като се сетя след акто излезе колко келеши започнаха да дават всичката газ по светофарите...повечето не правят разлика между филми и реалност и така стават белите. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #34 Отговорено 5 Май, 2011 Черен NSX пичове......мноооого яко!!!!Дам и едно ''дупе'' на Сивик седан има Като цяло очаквах повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TaNo 7 #35 Отговорено 5 Май, 2011 На мен ми хареса филма, определено е по-добър от 4-та част. И май ще чакаме и следваща.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #36 Отговорено 5 Май, 2011 (Редактирано) НА мен също ми хареса гледах го преди 2-3 дни на пред премиера сивика седан даже е 1 към 1 с моя даже и стоповете хахаха. А друга серия едва ли ще има .. Редактирано 5 Май, 2011 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #37 Отговорено 6 Май, 2011 ...гледах филма и нищо бързо и яростно не видях некъв посредствен екшън.Спокойно може да не правят повече серии освен ако не искат да се състезават кой ще направи най посредственна и тъпа серия :lol: :lol: Бързи и Яростни СБОГОМ Амин 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #38 Отговорено 6 Май, 2011 Току що и аз гледах последната версия На доста места има издънки на оператора с камерата Кола пада от влак с прилична скорост и след това нищо й няма Иначе е забавен филма. Най-вероятно ще има и друга част - Мишел Родригес пак се включва в игрите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #39 Отговорено 6 Май, 2011 (Редактирано) На мен пък ми хареса само как Вин дизел ошамари Скалата и то мъжката Редактирано 6 Май, 2011 от doggy 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PredatorBS 6 #40 Отговорено 7 Май, 2011 В 1-ва и 2-ра и 3-та част бяха наблегнали на колите, а тази си е чисто и просто един екшън. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове