JDM.BG 754 #1 Публикувано 1 Декември, 2010 Здравейте момци и моми, исках и тука да се поФала, за един пичага, от който напоследък си пазарувам части.... frisko Още в началото на моя проект си търсех бутала от д13... Писах на доста хора, но никой не му се разглабяше цял окомплектован двигател заради буталата... Пича веднага разглоби мотора и ми прати буталата с условие да му върна биелите НА ДОВЕРИЕ без да ме познава... А още преди да ми ги прати ми ги показва по скайп с WEB камерата въпреки че не се виждаха детайли важен беше жеста и желанието.... От там след буталата го питах за кутия с крайно предаване 4.4 и знаех че д13 (след 94-та) имат такова крайно предаване.... Отново без много приказки се разглобиха 2 кутий и се започна едно броене на зъби но уви нямаше я моята кутия... От там човека започна да търси из познати и да настоява хората да си отворят кутията за да преброят зъбите да видим дали ще изскочи моята кутия....та в крайна сметка и кутия от Кончерто с 4.4 ми намери от някакъв пич за което съм му благодарен понеже доста време чаках и тема бях пускал ама без резултат..... Още сума други дребни неща ми е пращал и всичко е адски точно ако има някаква забележка по нещо той си казва за да няма недоволни и изненадани. Относно ЦЕНИТЕ мога да ви гарантирам че ще останете изумени понеже цифрите нямат нищо общо с търговски, а по скоро напълно нормални за всеки и целта му е да няма недоволни клиенти от частите и цените. Препоръчвам на всички, които имат нужда да се допитат до въпросния индивид, сигурен съм че ако може да измисли нещо ще помогне и всички ще са доволни П.С. Извинявам се ако не съм спазвал шаблона но просто реших да напиша няколко реда за човека, от който съм останал очарован като отношение и коректност 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #2 Отговорено 2 Декември, 2010 Браво на пича.Просто на който му се работи-работи.Това винаги се отплаща .Много се дразня от търговци(човеци) с които е пълно тип "колко съм велик,не си ми важен" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 3 Декември, 2010 Потвърждавам мнението на автора на темата!Винаги е имал желание, цените са фенски а не кожодерски! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #4 Отговорено 4 Декември, 2010 (Редактирано) Искам да кажа - благодаря ти много! п.п Никола(Фриско) ми донесе джантите от София до Русе и то без никакваи пари, просто нямам думи, много много благодаря - ти си страхотен човек и ти си знаеш че в мое лице винаги ще срещнеш подкрепа и добро приятелство.Още на бакаджика даде признак за страхотен фен и човек - и го оправдаваш с действията си , пожелавам си да общувам с повече такива хора.Между другото ми спести 60лв и той това го знае и пак си каза -" няма да ти взема пари, просто бъди там , какво мога да кажа повече... ;) п.п 1 - дано ти хареса виното -скромно е, но е от сърце Ето и една снимчица от 10мин ни среща - бързаше по работа . Който не го познава по -големия е той Редактирано 4 Декември, 2010 от Dominiko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #5 Отговорено 5 Декември, 2010 Фриско си е Фриско!Той си е от ИСТИНСКАТА НАША ПОРОДА, а не от ОНАЯ другата уж много изтъкнатата.Евала пич, голям си , и като търговец, и като личност ... ъъъ и като физика :D 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #6 Отговорено 8 Декември, 2010 1. Дата: преди 3-4 месеца 2. Предмет на сделката: очиларка за Сивик 5г. хечбек 3. Оценка за качеството на закупената част: Доволен съм ! 4. Оценка за отношението към мен: Много добро приятелско отношение 5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: частта замина за 3-то лице 6. Препоръки към нас, ако има такива: Продължавай все в същия дух 7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Още един Ъп за колегата След като си закупих от него на безсрамно ниска цена част за колата , която други ми предлагаха в най-добрия случай за два пъти по-скъпа цена , а други за три пъти и в крайна сметка се оказа , че не ми трябва - беше така добър да ми намери купувач за тази част Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #7 Отговорено 16 Март, 2011 1. Дата: Преди 5-6 месеца 2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Бутала с биели ,сигменти за Д13 ,както и гуми с джанти 13'3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Предоволен съм ...всичко е без забележки ,евала пич ;)4. Оценка за нашето отношение към Вас: Обясни ми всичко най любезно и ми каза какви са забележките на частите ,и докато не бяха монтирани и всичко не беше ок .......все ме разпитваше - Всичко наред ли е ,стана ли ?5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: София ,сервиз "Омбре"6.Препоръки към нас, ако има такива: ?7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Фриско верно е Пич ... и верно е Голям - При нужда... - отново бих се обърнал към "frisko" и бих използвал отново неговите услуги и авточасти: ДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velislav 0 #8 Отговорено 17 Март, 2011 (Редактирано) Айде и от мен да се изкажа положително за човека от когото си купих скоростна кутия на 01.12.2010 която за уточнение ми беше докарана лично на място посочено от мен в София, като цената си беше същата, без "пътни" . Иначе от краткия ни разговор и аз мисля, че пича е точен, коректен, любезен и отзивчив и може само да ви помогне, а пък и както казаха други цените при него мисля, че са почти без конкуренция. Не мога да споделя каква беше частта като качество защото я откраднаха от общото мазе на блока, но си беше пълен комплект и цената беше предоволно добра. И така успех с работата на BIG frisko П.п Сега се сетих че преди половин година и стъкло си бях купувал от него за хондака, като цената както някой каза беше 2-3 пъти по-ниска от нормалната а качеството беше на ниво. Така че все така и занапред и поздрави от Варна, гларусите, и мен ))) Редактирано 17 Март, 2011 от velislav Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #9 Отговорено 8 Април, 2011 frisko е голям пичага, колега мерси за обещаната част и ко се видим на националната имаш бирата от мен. Още веднъж ти благодаря искрено frisko се така да си точен и да има по вече като теб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #10 Отговорено 19 Октомври, 2011 Колкото е голям на ръст , сто пъти по-голям пиЧ е . Трябваха ми зимни гуми и си ги закупих от него. Страхотна цена за перфектни гуми Yokohama Winter Drive!Дота е 2211!!! :worthy: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #11 Отговорено 13 Септември, 2012 Вчера и днес, колегата се занимава с моята кола. Спести ми много време - работно и нерви. Поднови каско, гражданска, преглед. Заведе щети.... и издържа на претенциите ми... Изключително точен и коректен.Благодаря Никола! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icesonic 10 #12 Отговорено 10 Октомври, 2012 1. Дата: Преди около седмица2. Предмет на сделката: Завеждане на щета и подновяване на каско...3. Оценка за качеството на закупената част: Доволна е(приятелката ми ... не е от форума затова пиша аз)! 4. Оценка за отношението към мен: Много добро приятелско отношение 5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авто частите: Монтажа предстои... :)6. Препоръки към нас, ако има такива: Продължавай все в същия дух 7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Другия месец и аз ще се възползвам от услугите 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #13 Отговорено 15 Октомври, 2012 Бате ви Фриско ми поднови каското в Армеец, без грам да се занимавам с глупости. Даже ми предложи още няколко варианта и то по-евтини!Много благодаря за помощта! Грам нямах време да се занимавам и с това...Оценка: Отличен 6. Дай си бележника 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #14 Отговорено 15 Октомври, 2012 Исках да цъкна + на предното мнение, но излезе - не знам защо. Подкрепям, Фриско е много точен и върши работа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #15 Отговорено 15 Октомври, 2012 Благодарение на него успях да се явя с турбаланата на срещата в Дупница и пак благодарение на него имам с какво да ходя на работа. Ако не беше той щях да гледам пистата на Дупница през крив макарон.Благодарско. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове