vuc-tec 19 #921 Отговорено 4 Август, 2013 Аз съм пицар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redbull 160 #922 Отговорено 9 Август, 2013 Аз съм охранител:ph34r:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #923 Отговорено 20 Август, 2013 В момента работя в MONBAT.Ако имате нужда от акумулатори - 20% за всички съфорумци 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Окич 69 #924 Отговорено 22 Август, 2013 Почвам в Региоком ГмБХ, служител запитвания, по интернет ще се занимавам с немци... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WALTHER 1 #925 Отговорено 8 Септември, 2013 Aз съм сервизен техник и обикалям по света ,нo базата ми е в Германия.Иначе през целия си съзнателен ивот съм се занимавал с ремонт на мотоциклети и мотопеди по ел. и електрониката,също така диагностика ,но само на двуколесните машини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marchev 23 #926 Отговорено 4 Октомври, 2013 Охранител , вие спите ние ви пазим!!!;-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
botlik3 45 #927 Отговорено 4 Октомври, 2013 Оператор в call centre - продавам почистващи услуги на австралийци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #928 Отговорено 16 Октомври, 2013 Работя във фирма за продажба на всякакъв вид промишлена арматура(вентили, шибърни кранове, предпазни клапани, фланци и още каквото се сетите). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D14 1 #929 Отговорено 21 Декември, 2013 барман Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dzida 2 #930 Отговорено 6 Февруари, 2014 (Редактирано) Барман в '' Парк Хотел - Пирин ***** '' Сандански ! Добре сте ми дошли , разбира се по 1 от бармана ! Редактирано 6 Февруари, 2014 от dzida 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #931 Отговорено 6 Февруари, 2014 Студент 4ти курс в ТУ-София 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorko82 19 #932 Отговорено 6 Февруари, 2014 Редя ламинат ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shebo 3 #933 Отговорено 8 Февруари, 2014 строител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gainerr 0 #934 Отговорено 18 Февруари, 2014 Автоклиматици,ремонт,зареждане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #935 Отговорено 20 Февруари, 2014 Покривен Тенекеджия .. ако ви текът покривите аз ги оправям ... олуци водостоци обшивки от ламарина и т.н. : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tubokan 0 #936 Отговорено 26 Февруари, 2014 Бояджия съм аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Попай 55 #937 Отговорено 26 Февруари, 2014 Аз се занимавам с земеделия,по-точно механизатор (тракторист) и оператор на зърнокомбайн (комбайнер) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #938 Отговорено 26 Февруари, 2014 (Редактирано) Програмист web + инженер конструктор,микроконтролери и т.н. От другия месец сменям работата и ще програмирам с C# Насоката е бизнес софтуер ,ERP системи Редактирано 26 Февруари, 2014 от Nile Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stodalcho 0 #939 Отговорено 27 Февруари, 2014 Готвач съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #940 Отговорено 28 Февруари, 2014 Техник, ремонт на ел.инструменти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edkoto 0 #941 Отговорено 5 Март, 2014 Монтьор съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
californiaboy 2 #942 Отговорено 5 Март, 2014 Мениджър в магазин. От 2 месеца до преди това продавач-консултант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
srptng 24 #943 Отговорено 11 Март, 2014 лекар съм, работя в хирургично отделение. в почивните дни поработвам в един автосервиз, а в свободното време - правя коли на познати и приятели в гаража вкъщи. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpeeDemoN5 39 #944 Отговорено 11 Март, 2014 Студент "Компютърни науки" в Манчестър.Ако има и други в моя град не се притеснявайте да ми пишете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM 8 #945 Отговорено 14 Март, 2014 Студент и работя през другото време като "Продавам- Консултант" в магазин за алкохол и цигари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Окич 69 #946 Отговорено 14 Март, 2014 6 месеца в call centre с немски, през свободното време DJ тук там из Варна, електроника, a oткакто имам Хонда - и механика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
luboo 20 #947 Отговорено 16 Март, 2014 (Редактирано) Безработен от 6 месеца.(опитващ да си намери все някъде работа ) Редактирано 16 Март, 2014 от luboo 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #948 Отговорено 16 Март, 2014 Работя в шлайф база лично аз правя коляновите валове инече правим глави,блокове,ризи(хеад91 са редовни клиенти на валове блокове и ризи ) на доста добри цени и качествено близо до софия в Доброславци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Е. Ангелийн 3 #949 Отговорено 17 Март, 2014 Продавам и давам разни машинки под наем...в "Киров" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
varkolaka 8 #950 Отговорено 26 Март, 2014 Пастирам автомобили,и в останалото време съм склададжия в "Liebherr" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
luboo 20 #951 Отговорено 28 Март, 2014 Оборудване за басейни,тенти,сенници,тир брезенти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hadjieva93 1 #952 Отговорено 11 Април, 2014 Здравейте на всички! И аз да се разпиша тук студентка съм в УНСС иначе работя в момента на ОМВ бензиностанция 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EDREVA 7 #953 Отговорено 12 Април, 2014 У МеВиРиеТу от има няма 6г вече.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #954 Отговорено 12 Април, 2014 само Diesel-джия предлагам най-евтината нафта В6 в Пловдив ...ако някой се интересува на ЛС. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mad_witch 37 #955 Отговорено 22 Април, 2014 Аз раздвижвам недвижимото)или по-скоро раздвижваХ,защото работата през последните години доста намаля или .....по-точно казано..... не е толкова, колкото на мен ми се иска))) Ако някой има нужда от помощ при закупуването на имот,било то с кредит или не.....насреща съм)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
banderasz 0 #956 Отговорено 28 Април, 2014 Аз съм бъра бъра......не е интересно, но съм болен риболовец от лодка. Сигурен съм, че има и други болни мозъци като мен и за това пиша тук и споделям. Р Е П У Б Л И К А б Ъ Л Г А Р И Я Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури От 1 май се разрешава риболовът на щука и распер, а от 16 май на бяла риба София, 24 април 2014 г. – От 1 май 2014 г. се разрешава риболовът на щука и распер, а от 16 май на бяла риба. През 2014 г. за щуката, распера и бялата риба действа режимът за риболов, определен в Приложение № 1 “Срокове на забрани за улов на риба и други водни организми през периода на размножаване” на Закона за рибарството и аквакултурите /ЗРА/. Съгласно Приложение №1, сроковете за забраната за риболов на щука е определена от 15 февруари до 30 април, за распер от 1 мартдо 30 април, а за бялата риба от 15 март до 15 май. След изтичането на забранителните срокове се разрешава улова на тези видове риба във всички водоеми в страната. При случаен улов на екземпляри от други видове риба, които са в период на размножаване, те следва да се връщат незабавно в съответния воден обект от който са уловени, независимо от тяхното състояние. # # # За информация: Ани Брезоева, PR ИАРА + (359) 887 214 001 + (359) 889 440 678 pr@iara.government.bg abrezoeva@gmail.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #957 Отговорено 28 Април, 2014 Студент 2ри курс в Художествената Академия специалност Индустриален Дизайн!. Занимавам се също така и с музика, свиря на китара, пиша текстове и се опитвам даа пея хаха... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МОШ 1633 #958 Отговорено 28 Април, 2014 Аз съм киномошеник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
klarona 1 #959 Отговорено 26 Май, 2014 Касиерка в кабелна телевизия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jabara 1 #960 Отговорено 30 Май, 2014 web dev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове