kembo 88 #1 Публикувано 18 Ноември, 2010 Колеги вашето мнение какво е - поне 2 бр Дел Сол СИР има в мобилето и нито 1 ЦРХ СИР няма на какво се дължи ? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=details а така ми се ЦРХ че не е истина но с десен волан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 18 Ноември, 2010 (Редактирано) Еми защото SiR са само с десен волан, и държат цена понеже са супер редки (да не говорим че са стари). За да има такъв трябва да се вкара от Англия примерно....никой джамбазин няма да даде 3-4000 евра за кола набор '89 че и с десен волан - кво ще я прави в БГ???Ето ти едно ВТ в идеално състояние, напарво отивай да го пазариш п.с. Явно съм се изложил с цената, сега гледах - в немското Мобиле ВТ рексовете вървят до 5-6 хил евра...за SiR да не говорим. Редактирано 18 Ноември, 2010 от chris_barnes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #3 Отговорено 18 Ноември, 2010 Еми защото SiR са само с десен волан, и държат цена понеже са супер редки (да не говорим че са стари). За да има такъв трябва да се вкара от Англия примерно....никой джамбазин няма да даде 3-4000 евра за кола набор '89 че и с десен волан - кво ще я прави в БГ???Ето ти едно ВТ в идеално състояние, напарво отивай да го пазариш п.с. Явно съм се изложил с цената, сега гледах - в немското Мобиле ВТ рексовете вървят до 5-6 хил евра...за SiR да не говорим. За съжалени си прав но как идва тази цена 3700лв за този в мобилето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 18 Ноември, 2010 Има и хора дето продават на безценица. Тая кола най-вероятно е взета от UK за 300-400 паунда. И понеже е по-нова, някой джамбазин е решил като му е изпаднала тънко да я вземе, макар и с десен волан (или поне аз така си обяснявам). Днес един колега от работата ми обяснява, как негов приятел си купил в UK VTI 5 gen за 400 паунда, като колата имала музика на стойност 500 паунда. Покарал я 2 седмици, махнал музиката и пак я продал за 400 паунда...Всичко е възможно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #5 Отговорено 18 Ноември, 2010 BOSS HOGG имаше ЦРХ SiR с двигател Б16А мисля, със стъклен таван и тн. Ако не е заминал на части можеш да го питаш. Само, че и той е с десен волан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #6 Отговорено 18 Ноември, 2010 Точно такъв ми трябва това е топ изпълнението това ми е мечтата и само с десен волан говорил съм с него за съжаление колата е бракувана и почти е невъзможно да се пусне в движение и се продава на части мерси колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #7 Отговорено 18 Ноември, 2010 Точно тази синята я кара вече той (Стамен ) в момента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #8 Отговорено 18 Ноември, 2010 Говори пак с него. Нищо не губиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #9 Отговорено 18 Ноември, 2010 (Редактирано) Точно тоя дето си му пуснал обявата вече не се продава. Има си нов собственик и то колега от форума, който много уважавам. Ако той иска да се похвали.Спрайта ме е изпреварил Редактирано 18 Ноември, 2010 от Wyvern Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #10 Отговорено 18 Ноември, 2010 Знам че е хубава дори и да не съм я виждал за тази цена веднага бих я взел ако е ЦРХ 2г без да се замисля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #11 Отговорено 19 Ноември, 2010 За РЕКС 2г. SIR само с десен волан и то пак са много редки.Мотора е Б16А1 и е 158к.с. произвеждани са само за Япония.Много маняшка кола А относно този Дел Сол,който беше на обявата,е няма такъв SIR Наистина го взе Стамбата.Колата е уникална и супер запазена!С почти всички възможни екстри е,но нека той да се похвали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #12 Отговорено 19 Ноември, 2010 (Редактирано) Мотора е Б16А* Ето още по темата. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=46455 Редактирано 19 Ноември, 2010 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #13 Отговорено 19 Ноември, 2010 Мдаааа,на тази при Стамен доста и се точих ама...по друг начин се развиха обсоятелствата... .Ако я е подкарал ще съм много радостен че не е станала донор...УНИКАЛНА машина.Вероятно единствена бройка в БГ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #14 Отговорено 19 Ноември, 2010 Търсената от Вас обява е изтрита или не е активна.Моля разглeдайте най-новите подобни обяви, публикувани през поседните 24 часа в mobile.bg ??????????? изтървал ли съм обявата защото това ми изписва ?????????????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #15 Отговорено 19 Ноември, 2010 Този черният CRX-sir 2г. който е при мен в моргата още го държа цял с надеждата някой да го вземе за донор и да го спаси , но май ще го мятам на части. А Дел Сола Sir за който говорят някой колеги и приятели по нагоре е при мен , регистриран и си го карам и за сега нямам намерение да се разделям с него , уникална кола , заедно с Policman го напазарихме на голям късмет . Абе SIR ли е колата значи е нещо красиво , страхотно и малко по добро от останалите си европейски събратя . Уникални коли са ........ Мнооо ме е яд на тия Японци защото за тях колите си ги правят по бързи по красиви и всичко по , по , по .... а ние си мислиме че караме японски коли . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #16 Отговорено 19 Ноември, 2010 Е покажете я да я видим де, и ние сме хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #17 Отговорено 19 Ноември, 2010 Синия ДЕЛ СОЛ както разбрахте вече го няма в обяви защото му се радва СТАМЕН (ЧЕСТИТО) а черния ЦРХ пак той му се радва и може даго видите на обявите му ПЪК ДАЙ БОЖЕ и аз да му се радвам след време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #18 Отговорено 19 Ноември, 2010 Какви пари му се търсят на CR-X-а SiR, имайки предвид, че е ударен и трябват бая средства, за да се върне в заводския си вид с оригинални части и т.н.? Мисля, че реалната му цена е не повече от едно VT в НЕперфектно състояние Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #19 Отговорено 19 Ноември, 2010 Какви пари му се търсят на CR-X-а SiR, имайки предвид, че е ударен и трябват бая средства, за да се върне в заводския си вид с оригинални части и т.н.? Мисля, че реалната му цена е не повече от едно VT в НЕперфектно състояние Що не пробваш на лични,или по телефона?ЦРХ-а не е много ударен,мотора си пали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #20 Отговорено 19 Ноември, 2010 Що не пробваш на лични,или по телефона?ЦРХ-а не е много ударен,мотора си пали Защото мисля, че ако сегашният му собственик наистина не иска да го разфасова на части, а да го спаси, би могъл преспокойно да обяви цената на всеослушание. Едва ли аз съм единственият, който се интересува от автомобила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #21 Отговорено 19 Ноември, 2010 Аз пък ти казвам,че ако някой не прояви интерес ще отиде за части Дано да не съм прав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #22 Отговорено 19 Ноември, 2010 Аз пък предлагам да спрете предположенията.Стамен си има телефон. Ако някой ще предприема нещо да побърза да не напълзя и тоя уникат. .Че Коледа наближава,а за жената не съм намерил поредния ЦРХ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RIFTO 27 #23 Отговорено 19 Ноември, 2010 Коко побързай,приятелски съвет, че ония пловдивските маини кадето изкупуват наред да не те изпреварят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове