Jump to content
krasimir_01

Най-предпочитана марка в бг

Recommended Posts

Не мисля, че званието "Най-предпочитана кола в България" се води комплимент... :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако се спазват точно условията, бих гласувал за нещо немско или руско, здраво и с евтини части, не за хонда.. Пътната ни настилка и условията не са подходящи за други автомобили според мен. Отделно феновете на бмв и фолксваген са къде къде повече от японските, та и от такава гледна точка няма как хода да спечели :plane: гласувах си за хонда де ;) ама не че тая класация в кавички има някакво значение или ще е обективна ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ако не искам да имам рег. в сурат тефтера? Баси шитнята :plane: ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ако не искам да имам рег. в сурат тефтера? Баси шитнята :plane: ....

Губят два гласа.Ф..кинг г..вна!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пък се радвам,че изоставаме в такъв тип класации :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пък се радвам,че изоставаме в такъв тип класации :(

true, true

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И пак всичко е свързано с оная тъпотия Facebook!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да бе тъпа работа,защо трябваше така да го правят чрез Феисбука! + 1 един глас където няма да гласува! От класацията гледам че Дачия са наи зле... :( с цели 58 гласа...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма никакъв снисъл от тея класации.Нито са официални,нито нищо.ПС:Нормално немските кошници имат най-много гласове.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е направено с цел проучване на пазара, а не коя марка се търкаля най-много по пътищата ни. А относно колко назад е Хонда - нямам нищо против това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз като гледам са си нормални резултатите, интересно ми е само че BMW имат най - много гласове, повече и от Volkswagen :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако се спазват точно условията, бих гласувал за нещо немско или руско, здраво и с евтини части, не за хонда..

Не знам от каде го измисли това за здравите коли и евтините части.Не искам да се заяждам, но ходи направи тази глупост като мен преди и си купи Ауди.Ще ти се замае главата от цените на цастите и колко лесно се чупи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше най-тъпото изказване, че немските автомобили били с евтини части и не се чупели .... Че на Хонда какво има има, бе колега ? Бих казал, че са много здрави автомобили, и като ти се наложи да смениш някоя част не ти се налага после да го правиш отново, което не е точно така при немските кошници.А и частите не са кой знае колко непосилно скъпи :thumbs1: След като гласуваш за "нещо немско" какво изобщо правиш в форума на Хонда ?П.П Не искам да се заяждам, ама изказването ти беше доста глуповато !

Редактирано от v1k7or

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...