rulemaker 130 #1 Публикувано 6 Октомври, 2010 Някой забеляза ли я тая обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=details 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 6 Октомври, 2010 Да, още преди 3-4 дни, ама си трая Колата изглежда читава. Дано я вземе някой фен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the stig 11 #3 Отговорено 7 Октомври, 2010 Публикувана в 12:42 часа на 1 септември, 2010 год.Вече един месец седи обявата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #4 Отговорено 7 Октомври, 2010 пазарджишките джамбази я знаят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #5 Отговорено 7 Октомври, 2010 И аз я забелязах отдавна и ми е странно как никой не я е взел още на такава цена. Някой колега да е ходил да я гледа ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TypeR 5 #6 Отговорено 7 Октомври, 2010 Добра ВТЙ-ка...............още повече че е Купе 6-та,трябва да е доста бърза...................някаде бях чел че имала много добре подредени скорости. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo33 0 #7 Отговорено 7 Октомври, 2010 Ако не бях взел мойта - като нищо щях да и скоча, но.................. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #8 Отговорено 7 Октомври, 2010 кво и се плаща.някви мита,данъците кви са.някой знае ли.чудна е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #9 Отговорено 7 Октомври, 2010 (Редактирано) Не знам ама не е за изпускане МЕжду другото SIR не са ли по 170 коня Редактирано 7 Октомври, 2010 от rulemaker 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #10 Отговорено 7 Октомври, 2010 (Редактирано) По скоро е "Si". Търговците си пишат както им доиде! Редактирано 7 Октомври, 2010 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #11 Отговорено 7 Октомври, 2010 как позна че е Si 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #12 Отговорено 7 Октомври, 2010 (Редактирано) Предположението за SiR произлиза от надписа на километража, който си е истински... въпроса е дали е суапван от истински SIR... което наистина ми се струва по-вероятно. И по-точно - SiR не се произвежда с ляв волан. Si е Американското Vti... всички тези фактори допринасят за да се стигне до извода, че е Si с инсталирани от SIR уреди П.П.: Колата е достатъчно уникална за да се откупи... на части ще стъпи сигурно с две хилки повече от продажната цена! Гледам, че B16-ките вървят по 3к лева, което е половината кола. И от там като почнем - климатик с копчетата за него - яко пари; уредите на таблото от Sir - яко пари; цялостен интериор; частите на купето са здрави; круз контрол; и много много други! Редактирано 7 Октомври, 2010 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko vtec 38 #13 Отговорено 7 Октомври, 2010 Аз дори си мисля че не е даже и SI.И ще ви кажа защо мисля така.Много голям фен съм на купетата и никога не съм виждал SI-ka без шибидах тук дали от снимките или назнам но просто не забелязвам такъв.Също така няма и лепенките oтстрани на калниците DOHC VTEC.И все пак ако някои я гледа се води EM1.П.С.И въпреки глупавите ми разъждения колата ме кефи адски. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #14 Отговорено 7 Октомври, 2010 (Редактирано) Без да се правя на по-голям разбирач от хората, които карат купета, си мисля, че нищо не е суапвано а колата си е така. Според Уикипедиа: Coupe: Trims available in the coupe body style were the EJ6 (US DX, Canadian DX and DX-V), EJ7 (US HX), EJ8 (US EX, Canadian Si) and EM1 (only 1999 and 2000; US Si, Canadian SiR) п.п. Това, че колата е вкарана от US не значи, че не може да е Канадка п.п.2 - Ето източника Редактирано 7 Октомври, 2010 от chris_barnes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #15 Отговорено 7 Октомври, 2010 Аз доколкото знам SIR си е б16а2 от Канада, в USA купето с б16а2 е Si. Така че колата си е редовна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #16 Отговорено 7 Октомври, 2010 Ми то си пише че е от Канада, Ванкувър даже пише. Значи си е натурална SiR-ка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko vtec 38 #17 Отговорено 7 Октомври, 2010 п.п. Това, че колата е вкарана от US не значи, че не може да е Канадка От долу на обявата пише че е вкарана от Канада-Ванкувър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #18 Отговорено 7 Октомври, 2010 Значи,че си е натурална SiR-ка, но не TypeR-ка Което е различно... явно. Признавам грешката си. Подведоха ме познанията ми относно EG SIR/SIR II. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #19 Отговорено 7 Октомври, 2010 Вече се знае, че е ор'гинална, който я купи да даде кръгче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko vtec 38 #20 Отговорено 7 Октомври, 2010 А защо няма шибидах и лепенки на задните калници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0n1X 0 #21 Отговорено 7 Октомври, 2010 Колата я засичам доста често в града и наистина има много як вид :X Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #22 Отговорено 7 Октомври, 2010 Ако я вземе някой от форума ли дължи кръгче 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #23 Отговорено 8 Октомври, 2010 Колата изклежда много добре!Знае ли някой какви такси ще последват при евентуално закупуване.ДДС?Технотест? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #24 Отговорено 8 Октомври, 2010 Сивика е готин няма спор ,но туй нещо според мен е доста по-впечатляващо като оферта,въпреки ,че англичанките не ги долюбвам....http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=details Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #25 Отговорено 8 Октомври, 2010 Баси акордеона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #26 Отговорено 8 Октомври, 2010 най якия акордеон дето съм скивал :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #27 Отговорено 8 Октомври, 2010 Наистина много добър акорд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #28 Отговорено 8 Октомври, 2010 Добър е! И на живо го видях като го стовараха. Много добра е колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #29 Отговорено 8 Октомври, 2010 Маалеее кооолко много ги искам тия седаалкии! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #30 Отговорено 8 Октомври, 2010 Е това вече е страхотна машина, ама къде и е спойлера!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #31 Отговорено 8 Октомври, 2010 Еее останаха ми очите... много добър и много рядък акорд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай П. 3 #32 Отговорено 21 Март, 2011 Колеги Сивика не е СИР.... до колкото знам СИР е Б16А... а това си е Б16а2.... просто салона му е СИР-ов ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #33 Отговорено 21 Март, 2011 (Редактирано) SIR се води в Канада и Si в US. Японците не правят купе версия на сивика а американеца, така че си е каквото трябва, не лъже човека. Редактирано 21 Март, 2011 от WingMan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай П. 3 #34 Отговорено 21 Март, 2011 Благодаря за разяснението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #35 Отговорено 21 Март, 2011 (Редактирано) Еее останаха ми очите... много добър и много рядък акорд Къде видя Акорд бе колега? :blink: :blink: :wacko: Редактирано 21 Март, 2011 от Petar Petrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове