rothmans101 3 #1 Публикувано 22 Септември, 2010 Предстои ми смяна на маслото, може ли да се сложат само добавки и да се смени филтъра без да се сменя маслото,питам защото ми изпадна една добавка без пари,та ако може да не се набутвам за масло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #2 Отговорено 22 Септември, 2010 ЗАБРАВИ Ако си решил да съсипеш мотора, то и без това повечето от маслата ни не струават като свойства или са ментаци и трябва да се сменят доста по рано от 10 000 км, а ти искаш да не го сменяш. Ти си преценяш. Аз не бих си го причинил на колата. По-добре купи евтино минерално масло и го сменяй на 3-4000 от колкото да караш 20-30 000 с едно и само добавки да му слагаш. Поне ще е ново... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #3 Отговорено 22 Септември, 2010 Може, вземи пример от италианците .Сега сериозно: как си я представяш, колега, тая работа? По-добре да се набуташ сега за масло отколкото по-късно за двигател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rothmans101 3 #4 Отговорено 22 Септември, 2010 Просто питах дали е възможно защото съм чувал за добавките че правели чудеса с издухани двигатели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #5 Отговорено 22 Септември, 2010 Просто питах дали е възможно защото съм чувал за добавките че правели чудеса с издухани двигатели.споко колега мотори има за твоита бол, не се излагаи сменяи маслото на колата никви добавки ,ко си мислиш че като слойиш добавката ще изкара 20 000км ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #6 Отговорено 22 Септември, 2010 Да ама има едно но добавката се слага при смяна на маслото а не когато ти е кеф на тебе и служи за подобряване на смазочните качества на маслото а не да замества същото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #7 Отговорено 22 Септември, 2010 Е има и такива за регулиране на вискозитета, и от чорба ще го направи чорба с подобрен вискозитет.. толкова. Не си е работа идеята ти...Ако искаш колата ти да не стане по-голям пасив, отколкото е - сменяй консумативите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denz 15 #8 Отговорено 22 Септември, 2010 И за да не започвам нова тема, за което моля колегата, чиято е темата да ме извини, да попитам - Масло Castrol от МЕТРО, гледам че е на доста ниска цена, дали си струва??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 22 Септември, 2010 (Редактирано) Доста ниска цена ,доста чудене дали си струва .Сиренето е безплатно само за мишките -това в капана http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=39974Има и за добавките П.п не ме питайте как го намерих -Трудно Редактирано 22 Септември, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denz 15 #10 Отговорено 22 Септември, 2010 Знаех аз, че няма как да е, ама надеждата умира последна, искаше ми се да бодна 5 л Кастролец за 60 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове