tass 21 #1 Публикувано 16 Септември, 2010 Честита победа на феновете на ЛЕВСКИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 16 Септември, 2010 Евала представиха се на ниво БРАВО МОМчЕТА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #3 Отговорено 16 Септември, 2010 Чак ми е някакво супер нереално От кога нямахме победа... Бях забравил какво е да се радваш на мач в европейските турнири Имат много потенциал тези момчета, особено новите попълнения. Предвиждам излизане от групите, но за повече мисля че неможе да се надяваме Не и с тази защита. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #4 Отговорено 16 Септември, 2010 Очаквай неочакваното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #5 Отговорено 16 Септември, 2010 Не съм левскар, но се радвам за победата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #6 Отговорено 16 Септември, 2010 Само Левски але але супер са момчетата, много красиви голове, много яка победа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #7 Отговорено 16 Септември, 2010 Евала на момчетата. Играха много добре и заслужено победиха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #8 Отговорено 16 Септември, 2010 Чак ми е някакво супер нереално От кога нямахме победа... Бях забравил какво е да се радваш на мач в европейските турнири Имат много потенциал тези момчета, особено новите попълнения. Предвиждам излизане от групите, но за повече мисля че неможе да се надяваме Не и с тази защита.Защитата си е много добре според мен. Първия гол падна докато Иванов беше извън терена и Грийн тръгна да покрива неговата зона, вместо да посреща нахлувашия играч, а на втория Гарата нещо не успя да избие веднага топката. Важното е че и двамата поправиха грешките си ЦСКА-то малко не заслужаваха да паднат така гадно, ама явно и късмет нямат освен другото... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #9 Отговорено 16 Септември, 2010 тея новите много играят,браво на момчетата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #10 Отговорено 17 Септември, 2010 Супер беше, отдавна не бяхме правили такава атмосфера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #11 Отговорено 17 Септември, 2010 Бях си казал че няма да стъпя на герена заради несериозната игра на отбора последните 2 години,но сега виждам желание и хъс и това ме радва наистина!Следващия мач-пълен стадион и САМО ЛЕВСКИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове