teror1sta 43 #41 Отговорено 16 Август, 2010 (Редактирано) даже някаде из форума четох,че д15 с ви текова тимба върви повече от сток д 16,което схоред мен е не логично Може да не ти звучи логично ама е така. И разликата е доста. И не само от сток д16 ами и от барано, и от някой други Хонда "буквички". и нямам предвид само д15 ами и д13 и д14. Редактирано 16 Август, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #42 Отговорено 16 Август, 2010 Така наречения "малък" пада от 2,0 stock без никакви проблеми, ако не е потготвен (и също е stock) 115 варианта пък си пада от 1,3 Хонда с малко модификации. Какво му е странното Странна е темата в раздела! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #43 Отговорено 17 Август, 2010 Като заговорихме за орели, нека познавачите кажат по нещо и за 2.6i V6 той как е като вървене? Така и така отминахме темата и заминахме на VTi i GSi.Поздрави.ps: темата беше съвсем друга но пак залитна на някъде.........както всяка една тема напоследък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #44 Отговорено 17 Август, 2010 дотук да разбирам,че малък витек ще припада от няква си астра даже някаде из форума четох,че д15 с ви текова тимба върви повече от сток д 16,което схоред мен е не логично...еми то звиси ква е Астрата от някой ще падаш други ще биеш и те така ....иначе д15 с Втек глава бие малкия Втек ма ако е сгъстена и позасилвана иначе не е толкова голяма разликата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #45 Отговорено 17 Август, 2010 (Редактирано) да ти кажа тоя двигател в6 на опел омега който е знам чее 1 към едно на бмв.Друго незная за него,но като говорите за вти ще дръпне ли астра 2.0 гси?150кс защото разбрах че има и друг мотор който е с фабрично турбо и бил много добър 280 на километража,на за коне незнам около колко е. Редактирано 17 Август, 2010 от red_devil Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #46 Отговорено 17 Август, 2010 Като заговорихме за орели, нека познавачите кажат по нещо и за 2.6i V6 той как е като вървене? Така и така отминахме темата и заминахме на VTi i GSi.Поздрави.ps: темата беше съвсем друга но пак залитна на някъде.........както всяка една тема напоследък.2.6и е много зле (това е в омега нали..)както и 2.5 е много зле(омега..)както и 3.0 е много зле.(омега)и 2.5 вектра (е зле.)само ц20хе е общо взето добър мотор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #47 Отговорено 17 Август, 2010 Защото не е опелски red_devil, за ВТЙ и Фастра 150 ... работата е доста относителна, защото в сток вариант са доста близки по вървеж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Lalev 2 #48 Отговорено 19 Август, 2010 Аз карам малкия VTEC в англичанка с колектори ,генерация и интейк и се пуснах с такава астрра 2.0 GSI но 8v 125 и ме взе с 1 кола..... сигурно ще е заради 17-ските с който съм ако сложа 15-ските ще го смачкам 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #49 Отговорено 19 Август, 2010 8в-тата не са ли 115 коня 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Lalev 2 #50 Отговорено 19 Август, 2010 8в-тата не са ли 115 коняАми може и 115 да е бил честно казано незнам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #51 Отговорено 19 Август, 2010 Моята Д16-ка е най-зле явно, защото напоследък падам от всякакви опели. На пистата падам от Астра GSI 2.0 16v, а на драг падам от разни Кадети GSI 2.0 16v . Явно е време да минавам на малък Втек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #52 Отговорено 19 Август, 2010 Явно е време да минавам на малък Втек Ще се сетиш какво се занимаваш с тази двувалка,друго си е при малкият втек, като чукне 5000 оборота, и стане лудницата тогава всичко е под ножа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #53 Отговорено 19 Август, 2010 Моята Д16-ка е най-зле явно, защото напоследък падам от всякакви опели. На пистата падам от Астра GSI 2.0 16v, а на драг падам от разни Кадети GSI 2.0 16v . Явно е време да минавам на малък Втек Ти ми дай твойта кола, пък си карай малките втеци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mihail4o_ 3 #54 Отговорено 20 Август, 2010 сигурно ще е заради 17-ските с който съм ако сложа 15-ските ще го смачкам 100%Според мен е от шофьора, това с джантите е от торбата с оправданията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #55 Отговорено 23 Август, 2010 гси се прави щото е имал неизправност момчето си чака конкуренцията в Пловдив,и все пак никой не казва да си направим кефа с дръпка!Скоро екотека щее в пълна мощтност и все пак д13б2 е слаб за него говорим за сток ако някой се навие да пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #56 Отговорено 23 Август, 2010 мен,само да си дойда обещах ти.даже ся кат гледам,ти с д13 ти прави 2 коли.....ми то аз преди да сложа новия двигател може да го бръмна с д15ката.не ме е страх,даже и да падна.може да направим един старт и трите коли, и да снима някой та да пуснем клипче.белким темата придобие някво нагледно изражение ше я накажем астрата,само ся да не и прави някви магии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #57 Отговорено 23 Август, 2010 да ти кажа тоя двигател в6 на опел омега който е знам чее 1 към едно на бмв.Друго незная за него,но като говорите за вти ще дръпне ли астра 2.0 гси?150кс защото разбрах че има и друг мотор който е с фабрично турбо и бил много добър 280 на километража,на за коне незнам около колко е.Фабрично е 204 коня турбо мотора 2.0 16в Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #58 Отговорено 24 Август, 2010 Колеги абе не знам до колко е вярно ама да попитам GSI мотора не е ли конструиран от исузу ами не от опел ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #59 Отговорено 24 Август, 2010 Колеги абе не знам до колко е вярно ама да попитам GSI мотора не е ли конструиран от исузу ами не от опел ?не е от исузу, а от Лотус Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #60 Отговорено 24 Август, 2010 лотус и cosworth ако трябва да бъдел точни, на исузу им е 1.7 дизелчето 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #61 Отговорено 24 Август, 2010 Преди време, пробвах купето Д15Б7 с 8 клапана ГСИ и авера не остана много доволен от вървежа на колата си ... два пъти... А, екотеците са пълно дърво, все едно не е 125 коня, на два-три пъти, ми се е случвало да се сгоня с такива на светофар и двамата или не можеха да карат или не им вървяха колите или и двете, ама го отнесоха... 2.0 ГСИ-то върви, обаче да не попадате на Лет, че там няма прошка , освен, ако колата ти няма "вентилатор"! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #62 Отговорено 24 Август, 2010 (Редактирано) обаче да не попадате на Лет, че там няма прошка !!! , освен, ако колата ти няма "вентилатор"! Ако е стоков тоя ЛЕТ не е задължително колата да ти е с турбо (говоря за малолитражки. Големите двигатели и да е пипана пак може да я ошляпаш) Редактирано 24 Август, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #63 Отговорено 24 Август, 2010 http://vbox7.com/play:78592c2c ела я хвани тая бургаска стоковица !!!) хахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #64 Отговорено 24 Август, 2010 !!! ще да е чист сток . Така като гледам и спортен филтър сигурно няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #65 Отговорено 24 Август, 2010 ще да е чист сток . Така като гледам и спортен филтър сигурно няма Само пръскачки на чистачките ... То, като гледа за около година, колко проекта са започнати или завършени чак ми се стопля сърцето ! А, за големите мотори не знам, имаш много повече поглед от мен с на Хонда моторите, така че се съгласявам ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #66 Отговорено 25 Август, 2010 Гледах един клип с астра лет която е 750 коня,и дръпна ламборгини галардо,клипа е във вбокса! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #67 Отговорено 26 Август, 2010 (Редактирано) клипа които аз съм пуснал астрата също дърпа ламборгини галардо. но астрата е със "скромните" ~460 коня. Редактирано 26 Август, 2010 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #68 Отговорено 26 Август, 2010 http://vbox7.com/play:78592c2c ела я хвани тая бургаска стоковица ) хахахаХаха,Дали не му е станало на пича с ламбото тъпо? :( :) ;) п.п.Като гледам е трябвало да му снимат на пича с ламбото физиономията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aphex 1 #69 Отговорено 28 Август, 2010 То който и да е да го мине опел ще му стане тъпо,а на горкия човечец в Ламбото незнам какво му е било с педала в пода и ляв мигач в страничното огледало... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #70 Отговорено 28 Август, 2010 Някак си си мисля, че му е по-готино да се вози в ламбо отколкото в опел астра и не ще да му дреме много че го дърпат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #71 Отговорено 26 Септември, 2010 астрата я сложиха с едно е200 136кс.+чип но пича се отказа баса беше по 100 лева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #72 Отговорено 26 Септември, 2010 Добре де, а с Д13ката какво стана? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #73 Отговорено 26 Септември, 2010 Нищо не стана момчета тая астра върви повече,немога да я дръпна...50коня отгоре си казват думата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #74 Отговорено 26 Септември, 2010 Аха. Еми намери равностоен противник, и пробвай пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sliokoto 0 #75 Отговорено 27 Септември, 2010 брат кога ще оредиш замерването или искаш да е задалжително хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #76 Отговорено 27 Септември, 2010 не за хонда говорим,защо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове