Jump to content
Two

Дали да си купя хонда ?

Recommended Posts

Има една темичка в "Технически въпроси" много е удобна, аз лично съм я изчел цялата и мога да те посъветвам и ти да я прочетеш :dry: Ето линк към нея - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=10728 . И кажи ходи ли с майстор с пц да гледате колата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес не можахме да тръгнем поради технически проблеми :x Утре ще се ходи.А колкото до темата съм я чел ..интересува ме дали има начин да се провери дали двигателя е добре. В смисъл да се провери дали добавките ,които със сигурност ще ги има ,крият ГОЛЯМ проблем :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходете и сменете маслото ако всичко е наред може да се вземе а за частите стига с тия митове ьза скъпите японски части става банално вече :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходете и сменете маслото ако всичко е наред може да се вземе а за частите стига с тия митове ьза скъпите японски части става банално вече ;)

Не ми е оферта да платя за масло и за труда а после да не я купя.... Редактирано от Two

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не е чисто нова, какви са тея претенцииии?Да случиш на кола е като да случиш на жена - нищо не се знае.Аз засега случих на колата, а да видим и следващата булка каква ще(дано сегашната не чете, че няма да влизам във форума - ще бъда килнат ;);) )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ,но и тая булка да я черпя стотина лева и после да не я хвана за приятелка .... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не дей да го мислиш толкова колата си е до късмет, ако имаш имаш, ако не, каквото е Голяма мисъл изръсих :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми е оферта да платя за масло и за труда а после да не я купя....

Попринцип няма да ти е оферта ако сега не дадеш пари за масло, че после ако е за основен ремонт след смяната ще ти е по-лошо, след като си я купил :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ура ... хонделата е пдред входа !!! (happy) :angry::D:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ура ... хонделата е пдред входа !!! (happy) :angry::D:cool:

даи снимки колега и мн безавариини километри ти желая

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимки нямам още тя и не е за снимане ... няма CD,колони... като я понаправя отвътре ще я снимам а за отвън ... мисля че няма смисал.. току що боядисана син металик,тъмно син !!! отвън ще я снимам и ще кача снимки.Благодаря,надявам се да са безаварийни километрите :angry: Много ме кефи 220 на километраж и лютеницата 9 на оборотомера :DВреме е да редактирам профила си "кара" :cool:

Редактирано от Two

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

ха честито.Като няма снимки дай инфо-матор,други шукарийки.... Безаварийно каране.Сега тамън ще им покажеш да другите скъпите части !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ха честито.Като няма снимки дай инфо-матор,други шукарийки.... Безаварийно каране.Сега тамън ще им покажеш да другите скъпите части !!!

Ем инфото е 1.6 втек 125 коня седан :angry: забелешки ако искаш можеш да намериш но аз почети не ги гледам :cool: мн грозно без колони и CD :Х

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Желая ти безаварийно каране и резервоар пълен като на служебна кола (до горе) !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Желая ти безаварийно каране и резервоар пълен като на служебна кола (до горе) :angry:

А дано!Май нещо не ми е наред бензиномера(нз как се казва точно).Когато изключа от контакт стрелката не пада до долу стои на едно ниво... надявам се да се оправи от самосебеси !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Желая ти безаварийно каране и резервоар пълен като на служебна кола (до горе) :angry:

А дано!Май нещо не ми е наред бензиномера(нз как се казва точно).Когато изключа от контакт стрелката не пада до долу стои на едно ниво... надявам се да се оправи от самосебеси !!!
На Хонда не пада,като изключиш,споко,хихихи,още много неща ще откриваш,питай,тука ще ти се отговори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Хонда не пада,като изключиш,споко,хихихи,още много неща ще откриваш,питай,тука ще ти се отговориЧе тя непада :Д с половин резервоар минах 450 км някъде !!! почти без да излиза от втек-а(2.5 оборота)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Парконамести я за някой и друг час и ще си падне сама.По път пада,ама слабо.По осезаемо е ако е под средата стрелката.Като е над пада по-бавно-странно,но факт.п.п.в-тека ти се пуска на 4900 об/мин. ако не ме лъже паметта !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то Втека не е ли до 2.5 оборота .. дет малко гори....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има теми за ВТЕК системата,прочети ги! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има теми за ВТЕК системата,прочети ги! !!!

Тая търсачка ми пили нервите... нищо ненамирам.Пък и бях чел за втек-а ... да не бида съм в грешка до 2.5 кланапани работи ... по малко се отварят....Не е ли това
:?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аа !!! В грешка съм бил до сега.Мислех че втека е след 2.5 пък то било след 5 :angry: ясно И едно полезно клипче което ми отвори очите :

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, честито ! Безаварийни километри и да си я точиш и пилиш :D Ще чакам да направиш и тема в подраздел "Проекти" :D

Редактирано от venkYYY

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, честито ! Безаварийни километри и да си я точиш и пилиш :D Ще чакам да направиш и тема в подраздел "Проекти" :D

Благодаря!Ако има някакъв проблем по двигателя ще има Проекти ,но дано да не се стига до там :X

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам скоро ще си търся волан... някъде тоя месец или началото на другия.Някой ако има предложения да ми пише.Държа волана да е оригиналния на хонда... примерно някой ще си слага спортен волан(запазен)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега върви ли седана,дай снимки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега върви ли седана,дай снимки

Нямам снимки още.Утре ,като я регистрираме и ще я снимам(ако имам възможнот :S)А колкото до вървенето... от галенето на педала(не я натискам ,че не съм я обслужил още) ми се струва че си дърпа добре(скоростта не се усеща).Когато я оправя на пълно... да съм сигурен че всичко си е ок.. даже клипче ще покажа :D Редактирано от Two

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 5г сивик 92 може ли да се оправи компютърна диагностика ,че ми казаха че не може :@

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, честито ! Безаварийни километри и да си я точиш и пилиш :D Ще чакам да направиш и тема в подраздел "Проекти" ;)

Благодаря!Ако има някакъв проблем по двигателя ще има Проекти ,но дано да не се стига до там :X
Говоря за тунинг ала бала :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, честито ! Безаварийни километри и да си я точиш и пилиш :P Ще чакам да направиш и тема в подраздел "Проекти" ;)

Говоря за тунинг ала бала :lol:
Разбирам.. шегувах се :D Тунинг какъв тунинг аз до сега карах едно опелче 1.3 и синята перла ми се струва самолет направо ;)Направо изобщо не мисля за тунинг в момента ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аа :P В грешка съм бил до сега.Мислех че втека е след 2.5 пък то било след 5 :lol: ясно

Напротив, не си в грешка...V-TEC-а при различните двигатели се включва при различни обороти.При мен се включва на 2300 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

V-TEC-а при различните двигатели се включва при различни обороти.При мен се включва на 2300 :lol:

И как така па на 2300 се включва че ми е мнооо интересен ефекта ?Ако може да споделиш.Бати глупостите! Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що бе фен, ако има Икономика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде да се види че има икономик? Виж какво е писал във профила си и какво е снимал на аватара. То тази информация се попълва за това, за да знае човек какво карат съфорумниците. Колегата автор на темата - честито за новата придобивка, имай предвид обаче, че това не е място, където да пишеш каквото ти падне. Купил си колата и съответно темата е приключена, ако търсиш да купуваш неща, пускаш си тема в съответния раздел, ако търсиш инфо - пак в съответния раздел.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно частите, мисля че оригиналните са си доста скъпи, а тези които купуваме от магазините са корейски от които доста със съмнително качество, за това пък са и евтини. Втора употреба си заслужава за части които не се износват или са статични: Интериор, екстериор...Онзи ден имах проблеми с алтернатор....за една бройка да се окаже за брак....а нов оригинален е около 300 паунда...изпускателен колектор с катализатор...цената е немислима за даване...лагер главина на задна дясна гума, дадох 150 лв...иначе, ролки ремъци филтри са на съвсем нормални цени.За кола 94-та година която сигурно ще е на над 220 000 км може да се очакват всякакви откази. Вече си избрал, все пак няма да съжаляваш, защото да караш Хонда е удоволствие, но като всяка кола си иска средства за поддръжка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде да се види че има икономик? Виж какво е писал във профила си и какво е снимал на аватара. То тази информация се попълва за това, за да знае човек какво карат съфорумниците. Колегата автор на темата - честито за новата придобивка, имай предвид обаче, че това не е място, където да пишеш каквото ти падне. Купил си колата и съответно темата е приключена, ако търсиш да купуваш неща, пускаш си тема в съответния раздел, ако търсиш инфо - пак в съответния раздел.

Добре е да има хора който да дават по един савет така ... :D И благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Избрал съм си една хонда Civic 5 ген. 1.6 втек 94та година.Познати ,които се занимават с коли постоянно ме отказват от хондата,била скъпа поддръжката ,частите втора употреба били скъпи и по-добре било да се купят нови,които били доста скъпи и всякакви такива....Та наистина ли е трудно да се поддържа?

:D :D Редактирано от Golf-Assassin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пиши какви са ти другите алтернативи? Във форум на хонда какви отговори очакваш? Ако се беше разровил малко в търсачката щеше да откриеш много инфо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пиши какви са ти другите алтернативи? Във форум на хонда какви отговори очакваш? Ако се беше разровил малко в търсачката щеше да откриеш много инфо.

Абе аз ли не разбрех или ти ? То колегата май си взе хонда :D и няма нужда да търси инфо .Или аз немога да схвана тая тема или темата вече се оплеска и си стана за катанец :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми като си е взел значи да се заключва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...