Jump to content
oncho-brodi

Шарен свят и пълен с луди и чак си вярват

Recommended Posts

Така е, никой не е застрахован от ПТП, но нужно ли е непрекъснато да се оглеждам и да мисля как може някой някъде да ме отнесе, или аз да направя ПТП?!Предпочитам да не мисля за това, а да карам спокойно и самоуверено, както си карам и до момента.Всики има глава на раменете, за да мисли и преценява. Не мога да си представя какво ли е да си участник в тежко ПТП, но и не искам да си представя. Това е животът. Ако зная че утре ще бутна човек на улицата, няма да излизам с колата, нали?!...Пожелавам безаварийно и безпроблемно шофиране на всички !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом има тема тая е за катанец :P . А?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такива теми като тази са безкрайни и винаги ще има 'за' и 'против', но и винаги ще има едно 'но...'.Няма смисал да се продължава с обсъждането. Конец и това е. Аз си казвам >.!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен, когато някой те подразни толкова, просто трябва да го засечеш и да му набиеш шамарите...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е тва вече е приказка с бои всичко се решава ма аз като съм като вафла?ама съм твърдо за

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, моето мнение по темета е че: винаги има поне две гледни точки на нещата. Погледнато от страни примерно ако си просто свидетел, ще си кажеш " Гледай ги пък тия олигофрени как се състезават, немогат ли да си карат нормално без да се изпреварват с 200 километра по улиците..." От друга страна пък ако си на мястото на колегата автор на темата, що не си кажеш " Абе дай да го видиме тоя тарикат където ми се прави на отворен и се предрежда най-нагло на светофара, да му покажа къде е тръгнал на краставичар краставици да продава..." Така че колеги не се нахвърляйте върху момчето, просто зависи от гледната точка. Разберете че не може на всеки 100 метра да има полицай и да дебнат за нарушители, затова трябва да се оправяме сами с тарикатите, било те с Поршета, Баварци и т.н. Аз съм на следния принцип: като знам, че съм прав, а другия нарушава правилата нищо не може да ме спре да му покажа къде му е мястото. п.п. Минете някой ден към 18часа по бул. "Константин Величков" да видите за какви нарушения става въпрос: на 3 лентов път със светофар и остров за трамвая и спирка, говедата мислещи се за богове минават в насрещната лента на трамвая, изпреварват спрелия трамвай от който слизат хора, и най-нагло засичат всички и засичат нормално движещите се автомобили. Ето такива дебили са за взимане на книжката, а не както в случая за изпреварване от дясно и каране мало по бързо от разрешеното.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудно ми е докъде ще стигне наглостта на тия които предизвикват или участват в улични гонки.Откога спазването на закона за движение по пътищата е "префърцунено европейско поведение"?Не очаквам да има култура по пътищата,тя липсва още в правописа.Колега dominiko някъде ако не се лъжа беше споменал че преподаваш на някакви деца?На това ли ги учиш?Всъщност като гледам и твоя правопис си оттеглям въпроса.Само да попитам пак - докъде ще ви стигне НАГЛОСТТА?Да изкарате тия които ви правят забележки да карате внимателно че нещо не са в ред с главата???Да изпреваря кафевите отговори - не,не съм най-големия моралист,но не си правя експерименти в които участват нищо неподозиращи хора,чийто живот зависи И от моето малоумие.

Здравй приятелче.Аз не те познавам и няма да се изказвам по твоя адрес, но искам да те помоля така без да се ме виждал и говорил с мен да не си вадиш изводи за това колко съм грамотен.Благодаря живи и здрави всички.п.п Аз пък обратно на селския бг манталитет няма да се разправям, а ще осмисля това което са ме съветвали и ще си взема поука.Трябва човек да търпи критика, но градивна, а не някаква селска вехта и без липсва на всякаква идея какво е що е.Продължвам да карам с 300 д 14-та :beer:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По темета - не мисля че колегата искаше да се покаже какъв драйвер е, а по скоро да се оплаче от честата проява на "толерантност" която демонстрират водачите на скъпи и лъскави коли.Относно неговата постъпка няма да се правя на съдник, всеки сам носи отговорност за действията си.Искам само някои да ми обясни как точно спазването на ограничения не застрашават живота ми като редовно на АМ Тракия се намира някои "бързо движещ се" да ме засече и да застраши живота ми, след което не следва извинение което според мен е нормално, а се започва лудо псуване и жестикулиране по мои адрес защото съм карал с 130-140км.Поздрави.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди време беше отдавна един зевзек пусна подобна тема, за "селския" тунинг и рразтърси Хонда-обществото. Браво колега накара доста хора да се размърдат, замислят :P . Таланта е налице. Като се замисля и аз имам една, две подобни изцепки и късмет че не пребихме невинни с другия откачалник, номера е да не става практика изпуснал си се добре, няма пострадали още по-добре, ма другия път умната не палвата :beer: да не се стига до крайности. В една кръчма имаше надпис прави каквото искаш само не пречи на другите около теб в случая пази другите около теб.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май никой от вас не съм виждал по пистите тая година? Срааам, срааам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей кой се е обадил на властите в Шумен??? бързо здай се да не те ...... ;):P Явно някой се е обадил, че съм потенциална опасност и са затворили главния път под студентските от двете страни ... мада фака нямам достъп до града...... Кой беше??? :beer: сега се ядосах ...... ще видят силата на д14а3 :P аз мога и да летя бавно не е проблем. ;):tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :beer::D

Редактирано от dominiko

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам и се чудя, чета и не вярвам, четейки постовете на някои юзъри си мисля - "Ей сега ще им напиша какво мисля по този въпрос и ще им кажа колко грешат и прочее", но след това запазвам самообладание и хладнокръвие. Сещам се, че каквото и да кажа, няма да променя нячина им на държание и на мислене, няма да ги спра да се излагат и да стават за смях и срам. Няма да мога да ги науча да пишат или да се изразяват със смисъл, но все пак ще им кажа, че въпреки че не пиша много, това не означава, че не чета форума и не ги забелязвам.

 

Скоро, когато ми остане повече време, ще обърна индивидуално внимание на всеки и се надавам поне за малко да спрете да пишете простотии.

 

Важно е да кажа, че това не се отнася толкова за автора на темата, колкото за други герои във форума напоследък.

 

Четете правилата и ги спазвайте, това пък не важи само за форума. Отпуснал си се веднъж, добре, не падай на нивото на другите!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В една кръчма имаше надпис "прави каквото искаш, само не пречи на другите около теб, в случая пази другите около теб".......

.......и не погазвай правата на хората около теб". Това е идеята и същноста на демокрацията на запад...... но за съжаление не и в БГ.................................... тук се расъждава така "ще правя каквото си искам и никой няма право да ми държи сметка, това е демокрация. на такива хора не им пука дали след тяхните действия ще има фатални последици за околните. Това не се отнася само за движението по пътищата, а като цялосния социал....................П.П. Доста извън темата, но най накрая да прочета едно смислено изречение :sayjin: П.П.2 Много хоря няма да разберат същноста на истенската демокрация........ но карай да върви с 200 по болевардите................... Редактирано от tiankata

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз с такива дето правят такива селски изпълнения никога не се дърпам. На такива индивиди при една евнтуална гонка никога не знаеш какъв акъл ще им дойде :sayjin: Откакто съм взел Хондата(3.5 г.) имам 3-4 градски дръпки и въпреки, че все аз бил победител след това не изпитвах някаква голяма наслада. Има хора дето се пишат на големи фенове, а не разбират, че с подобни изпълнения излагат клуба. Нарочно още не съм си сложил стикер, защото знам че носи някаква отговорност, за която още не съм готов.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...още ли я дъвчите тая тема!Разстреляйте автора публично задето се е гонил в тълпата от народ по улиците за да накаже нахалника с БМВ-то и да се приключва ...не може само полицаите да ги наказват трябва и Форума да вземе мерки,ако не разстрел то поне отнемане на колата,100 пръчки на голо или нещо друго нека безгрешните да го измислят :sayjin:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тука ми се струва нещо се връзвате на кометарите ми и сте толкова възмутени........ потресен съм....... как може ........ :lol: :lol: Малко по сериозно сега.Обичам да си говоря в шеговит тон - как карам с 300, летя по булевардите и т.н, но реално погледнато от както си взех колата се дръпнах два пъти и то с мои авери , щото просто се засякохме, но повече от 70 не дигнах тогава.Това ми е максимума който съм вдигал в града :angry: все пак куки и движение не е много приятно, а и е опасно.Явно доста на сериозно ме взехте и се развълнувахте, ма лошо няма.Малко изтъркано ще е ама хората които ме познават знаят как карам - макс 50 но рядко, а извънградско не съм дигал повече от 130(не броя магистралите).Доставя ми голямо удоволствие да спирам и да давам предимство на коли да излязат примерно, на хора чакащи да пресекат, харесва ми как се усмихват и ме поздравяват за това че изчаквам.Бил съм паднал в очите на някои си - голям праз, ама на пътя не срещам такова отношение + това ако някой се забави изчаквам търпеливо, проявявам разбиране - хора сме.п.п Имам два клипа с дръпки - 1я с бмв и беше на съпер як път който е затворен и се влиза само от едната страна - напрво си е като писта :sayjin:, а другия горе на паметника в гр.Шумен, малко неправилно, но поне замерихме колите.Поздрави на всички и нека се обичаме, а не да се караме :plane:Ето Еди има чуство за хумор, браво колега това харесвам аз :lol:

Редактирано от dominiko

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голямо браво на Милев за изказването :sayjin: Офф: и вместо да четете такива "темички", вземете по-честичко да посещавате тази Относно правописа

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...