Jump to content

DNS

Фен
  • Мнения

    101
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-2 Poor

Относно DNS

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 31.08.1985

Profile Information

  • Кара
    Хеликоптер
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  1. Станаха на домашни 2x100Може да заключите темата.
  2. Цена : 100 лв. Намират се в София. Тел : 0886878555 Деян. Филтрите са клас 3 - най-високия. Басите са български, 2x120w, свирят бас и среда, а малките са hertz, сложил съм ги за високи... Дъската е с размери за 5'та хеч. Ето малко снимки:
  3. Четирижинла ламбда сонда от д15б7 Цена : 30 лв. Намира се в София. Тел : 0886878555 Деян. Възможен бартер за мап сензор от д15б7 или подобен. Ето снимки: Взех я за моята д15б2'йка, защото има подгряване, с идеята да харчи по малко зимата
  4. ето един българин с гръмнала кола:
  5. Аз смених цялото делко покрай суапа с пълен инжекцион ... ама изобщо изключих да погледна размера на о пръстена...
  6. И на мен ми се скъса жилото, а от мързел отзад сложих моторче за централно заключване, и го вързах към фара за мъгла. Сега като пусна фара за мъгла ми се отваря багажника. Като ми мине мързела ще закарам една жица до алармата и ще го отварям с дистанционното...
  7. :P Относно горния ми пост и градското каране, резервоара го напълних на 27.08 и на 29ти отново. Единствената причина за неверни данни според мен може да бъде автоматичното спиране на колонката при напълнен резервоар.Като цяло средния разход на колата зависи от доста на брой фактори, както най-вероятно малко хора знаят. Сигурен съм че колата може да харчи и по малко от 5/100 - Градско.
  8. Проблема е решен с нова бубина. Просто сега изгоря и се наложи да я сменя. Разхода на бензин падна значително (от 7.5 извънградско на 5).
  9. Аз да се похваля, след смяна на бубина, разхода ми падна значително:98км - 5л. София градско500км - 28л. - София - ВарнаЗасичал съм от пълен до пълен резервоар и доста пенсионерско каране.
  10. Ало спамера , спри се бре , дигаш теми от 2007-ма пишеш без да четеш ..... Айде стига сра по темите . Ако си беше направил труда да попрочетеш щеше да видиш че говорим за SST чип(него ако го изтриеш с УВ-лампа ще си най-лудия на света) и че колегата е намерил проблема .... Аман вече ...Поста който написах, беше в отговор на въпроса "Някой пробвал ли е да трие на слънце". Въпроса не беше зададен за SST чип, а за 27ц. . Помисли кой пише без да чете.Относно "срането" по темите и факта че вдигам теми от 2007-ма , можеш да се обърнеш към някои модератор и отново да помислиш кой "сере по темите"
  11. Гадна гледка... Но да ти взривят колата за нищо??? На мен ми счупиха предното стъкло заради алармата.. (има причина), ама за НИЩО???От разследването има полза ако имаш вУичо полицай. Човека който ми счупи стъклото беше полицаЙ и разследването май го нямаше...Братле дано по скоро се сдобиеш с по хубава
  12. Коя колежка с 6'та хеч изключително нагло ме засече вчера на НДК? Бях с пасат.
  13. Аз пробвах на слънчева светлина доста пъти. От 7 опита, някои дори цял ден, един успешен (5 минути). Моят съвет е, ако не ти се дават пари за лампа (UV-C), купи си 10'тина чипа... Аз така направих.
×
×
  • Създай нов...