mаrto 42 #1 Публикувано 8 Юли, 2010 Честито на Рождениците и спешъли на Спамера Да сте живи и здрави , много здраве, щастие и Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #2 Отговорено 8 Юли, 2010 Данчо, да си жив и здрав! Довечера ще пия едно за твое здраве! ЧРД и на останалите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3 Отговорено 8 Юли, 2010 Честито на всички рожденници,да сте живи и здрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 8 Юли, 2010 Ооо Данчо, да си жив и здрав, и аз ще ударя едно в твое име. Всички да са живи и здрави и много, много хонда ви пожелавам на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #5 Отговорено 8 Юли, 2010 Честит Рожден Ден и от Най-жълтияБъдете живи и здрави и камиони шоколади !Много щастие,любов и късмет на всички рожденници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nia 3 #6 Отговорено 8 Юли, 2010 Честит празник на рожденницитеда сте здрави весели обичани и щастливиДанчо аз не пия - но за тебе и аз ще се чукна довечера хихихихих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #7 Отговорено 8 Юли, 2010 ЧРД на Данчо биг спамера ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado_dr 8 #8 Отговорено 8 Юли, 2010 Гледам никой от рожденниците не се обажда, та аз да благодаря на всички за хубавите думи и пожелания !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #9 Отговорено 8 Юли, 2010 Ч.Р.Д. и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #10 Отговорено 8 Юли, 2010 Хей, Благодаря Ви на всички, наистина ми направихте деня по-хубав.Знайте, че вече съм се затъжил за Вас и искам да Ви видя всички.Поздрави и Вие бъдете живи и здрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #11 Отговорено 8 Юли, 2010 !!! ... живи и здрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebel 4 #12 Отговорено 8 Юли, 2010 Честито Рождество на Данчо и всички празнуващи!Бъдете здрави, щастливи и все така ентусиазирани! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #13 Отговорено 8 Юли, 2010 (Редактирано) С Новъйм Годом на всички рожденици! Живи и здрави да сте! Данчо, спешъл поздрави и за теб - все така тру ентрусиаст бъди! Ааа... и нека изворът, от който черпиш аватари и (с)мисли за подписите си, нивга не са из-черпва! ...пък ти да по-черпиш :-)! Редактирано 8 Юли, 2010 от ian Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #14 Отговорено 8 Юли, 2010 (Редактирано) Ян !!! и подписа и аватара са спешъл фор ю , мерси за пожеланията отново на всички Редактирано 8 Юли, 2010 от Данчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #15 Отговорено 8 Юли, 2010 Спамер, ЧРД и от мене с малко закъснение.Да си жив и здрав,желая ти мноо здраве щастие късмет и другото ша си го направиш.! П.С.: тоя път пиша в правилната тена .И да тренираш на CS че си пълен бот Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #16 Отговорено 8 Юли, 2010 ооо, Спамер.....жив и здрав братле и да скочиш в новия сивик до края на годината! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #17 Отговорено 8 Юли, 2010 (Редактирано) Данчо,да си жив и здрав брато.Пожелавам ти аватарите ти да те посетят на живо едновременно Тук и Сега Редактирано 8 Юли, 2010 от Ombre Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #18 Отговорено 8 Юли, 2010 Айде Дани от мен много късмет,здраве,пари и едно мапнато ВТ в бокса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #19 Отговорено 8 Юли, 2010 Честит празник и от мене.Живи и здрви да бъдете.!На Данчо що му викате "Спамера" ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #20 Отговорено 9 Юли, 2010 Щот си е такъв!А и миналата година получи приз за "Спамер на Форума" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #21 Отговорено 9 Юли, 2010 Ай са такъв съм бил ;) Дай боже до края на годината да съм Данчо ВТ-то :) Пак мерси за пожеланията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #22 Отговорено 9 Юли, 2010 айде честито на другите колеги да са живи и здрави :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове