Tino 293 #81 Отговорено 18 Октомври, 2010 "нътьисньии, фкарай в убуоротьи"това на какъв език е?СОФИИИИЯЯЯЯ, няма да се оправите вие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #82 Отговорено 19 Октомври, 2010 Песента е яка! На който не му харесва, просто не слуша Няма някой да тръгне да си променя говора, за това че на друг, който е на 500 + км не би му харесало как звучи.п.с. На хАмериканските раперисти дето пеят на английски колко йм разбирате?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #83 Отговорено 20 Октомври, 2010 Национална среща, национален клип. Малко стои с претенции Иначе нямаше да се обаждам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #84 Отговорено 20 Октомври, 2010 Направи по хубава ако не те кефи и ше я направим национална. Песента беше подарък към BOSS HOGG от брат му, а не е стояла с претенции, каквито между другото може да има, като единствената българска по темата Хонда. Ще оставите ли НЕНАСРАНА тема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #85 Отговорено 20 Октомври, 2010 Не чичо Фриско винаги се насират, дори и да има нещо качествено, но Радо не го ебе от хейтърски изказвания и вярвам, че един ден ще стигне много надалеч, защото е човек и има сърце.Песента мисля, че стигна до сърцата ни и няма какво да обсъждам, аз просто я слушам .Поздрави Радо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #86 Отговорено 21 Октомври, 2010 (Редактирано) . Редактирано 21 Октомври, 2010 от gin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #87 Отговорено 21 Октомври, 2010 А някой може ли да даде целия текст, да го прочетем, защото наистина на места не се разбира какво се пее. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #88 Отговорено 21 Октомври, 2010 (Редактирано) Направи си труда да изчетеш темата ....... май има каквото търсиш !п.п.Песента кефи много ,само едно клипче да и боднете ще е чук Успех и чакаме албум Редактирано 21 Октомври, 2010 от saaron Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #89 Отговорено 24 Октомври, 2010 Извинявам се, моя грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #90 Отговорено 19 Ноември, 2010 Ще се слуша песента и из Софийско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Concord 12 #91 Отговорено 19 Ноември, 2010 Текстът е ясно, че е ала-бала - все пак какво може да се пее в такава песен? Иначе като цяло ми харесва - много е надъхваща Мастерингът й е също много добър - звучи страхотно! Браво на момчетата за работата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf_ot_melmak 9 #92 Отговорено 20 Ноември, 2010 (Редактирано) Песента е невероятна .. Последните дни обучавам и съселяните в Софийското село Горубляне Благодаря ти, Candy_Blue_Slab ! Редактирано 20 Ноември, 2010 от alf_ot_melmak Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #93 Отговорено 15 Декември, 2010 Мен особено ме забавлява тая песен на Голф маняците http://vbox7.com/play:38d2d0e5&al=1&vid=785004 . Доста добре е направена 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #94 Отговорено 24 Декември, 2010 Къде намесихте тука песните на голф маняците.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #95 Отговорено 24 Декември, 2010 Нормално да те забавлява песента, тука последно време дето ти чета постовете имам чувството, че си голфар под прекритие... Песента на колега е много добра. Редовно като си джиткам вечер по булевардите си я въртя! Евала и чакаме още такива! !!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #96 Отговорено 24 Декември, 2010 Ganchev много добре казано !!! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #97 Отговорено 24 Декември, 2010 Хаха, ми мен пък голфаджийската песен по ме кефи бе кво? По-добре е направена, клипа е по-добър и текста се разбира.Качих я просто за съпоставка, понеже гледам че всеки беше качил разни песни на фенове на различни марки 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #98 Отговорено 24 Декември, 2010 По-добра... едва ли, а да не говоря за клипа, нашия е 100 пъти по-як със тия елементи от националната среща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #99 Отговорено 24 Декември, 2010 абе клипа не е от песента, той като излезе си беше с друга песен, виж ако си се направи клип който си е за песента, ще е по-различно 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #100 Отговорено 25 Декември, 2010 (Редактирано) Хаха, ми мен пък голфаджийската песен по ме кефи бе кво? По-добре е направена, клипа е по-добър и текста се разбира. Качих я просто за съпоставка, понеже гледам че всеки беше качил разни песни на фенове на различни марки Като те кефи повече голфаджийската песен си пусни друга тема , и си ги сравнявай там колкото искаш а и мисля че във VW клуба ще те разберат повече и ще имаш повече фенове , слагаш си една пернишка регистрация на хондата и ще си N-1. Мисля че тая тема не е създадена коя песен е по яка за голфовете или хондите.Бахти понякога ви се чудя на акъла направо ............ Що не четете темите от началото до края да разберете за какво става на въпрос ами се цъкате където ви падне и както ви падне. Айде весели праници ..... Редактирано 25 Декември, 2010 от BOSS`HOGG 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #101 Отговорено 25 Декември, 2010 прочел съм я цялата тема бе, знам че е подарък от брат ти тая песен. просто видях че после качват и други песни, а тая ми изпадна в търсачката и реших да я споделя в темата. извинявай ако съм те обидил 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #102 Отговорено 25 Декември, 2010 И аз намирам езика за "диалектен", но това по никакъв начин не пречи на песента, даже и придава някакъв чар и я асоцирам с песните на R&B Records. Всеки си пее/говори както може, а по цял свят песни се пеят на всякакви езици и диалекти, не мисля, че трябва по това да се съди за песента. Прослушвам си я от време на време (а по принцип много не слушам такъв стил музика) и вЕрно (по софииски) надъхва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #103 Отговорено 25 Декември, 2010 Пичове няма какво да кажа освен това - поздрви РАДО, весело изкарване на Коледа и Нова година и батко ти да ти давам НСХ-а да го ръчкаш . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #104 Отговорено 26 Декември, 2010 за НС 2011 дали ще има още една хонда песничка... за тая нищо немога да кажа, защото колегите са го казвали а аз няма да го повтарям.... знаем си се пак си е първата наша Хонда песен в България какво можем да кажем освен... супер,бахти якото, мноооо маняшка, зарибява и тем подобни.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_83 13 #105 Отговорено 26 Декември, 2010 Голямо браво за песента, не ме интересуват диалекти и тем подобни глупости ,дето колегите се заяждат на това му се вика завист ,БРАВО на автора ,песента много радва ,хубава музика на български език и се пее за хонда ,кaкво повече да искаме ,подкрепям с две ръце ,да бъде химн на клуба, гаранция ще се слуша редовно и в другия край на българия пожелавам много успехи на автора 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THGBSS 29 #106 Отговорено 30 Декември, 2010 Искренно благодаря за добрите думи, както и за критиките. Искам да ви пожелая приятно посрещане на новата година! През 2011 бъдете здрави в тоя измислен свят, в който само мечтите са истински. Не спирайте да мечтаете, но и внимавайте какво си пожелавате. Всичко добро желая ИСКРЕННО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THGBSS 29 #107 Отговорено 27 Януари, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cTTWGR8JkUYмного съм се забавлявал пича какви снимки е наредил особено на бягай от тука псе 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XoHga 2 #108 Отговорено 15 Февруари, 2011 песничката е номер 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fRaizEn-CRX 2 #109 Отговорено 16 Февруари, 2011 (Редактирано) Еее немога... тази песен ще се слуша по всички Пловдивски улици определено!!!!Ще се ослушват по спирките като мине черният матов ЦРХ П.С. БОСС по хубав подарък от никъде неможеш да получиш .Гордея се с тази песен! Евала на момчето което е положело толкова труд! Ще чакаме и 2011 !!! Редактирано 16 Февруари, 2011 от fRaizEn-CRX 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov_jr 15 #110 Отговорено 7 Март, 2011 А някой знае ли как се казва тази песен http://www.vbox7.com/play:4c166d89 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #111 Отговорено 15 Април, 2011 Колегата май е пропуснал да се похвали с последната песен, която случайно намерих в тубата http://www.youtube.com/watch?v=uRyJ-_MAqTE 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #112 Отговорено 15 Април, 2011 (Редактирано) ША ГИ РЪГАМ - Радо пак избухна , парчето ме кефи ся го слушат и комшиите, малко съм поосилил .п.п Да поздравиш Николета - Прайма и праща поздрави, имал и мерак . Редактирано 15 Април, 2011 от Dominiko 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Felix 13 #113 Отговорено 15 Април, 2011 Браво ! Много добро изпълнение. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THGBSS 29 #114 Отговорено 16 Април, 2011 Благодаря за пореден път радвам се, че ви е допаднала Хубав ден ви пожелавам ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5th_Generation 14 #115 Отговорено 17 Април, 2011 Радо,поздравления,има ли от къде да си я свалим? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #116 Отговорено 18 Април, 2011 (Редактирано) има има.... в датата я има в мп3ком я има ето линк за да си я изтеглиш, а и други които желаят http://search.data.b...8prod.Jo%29.mp3 Редактирано 18 Април, 2011 от DohcVtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TommyMcKinnie 78 #117 Отговорено 19 Април, 2011 И аз като Dominiko ще покажа на комшиите какво е музика ! Мега добра ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #118 Отговорено 19 Април, 2011 Бях преминал твърдо на Хаус-музика макар ,че преди слушах предимно хип-хоп и рап музика ООБАЧЕ тея двете парчета на Радо ме карат да извадя тубата от тавана след зимната пауза , да си монтирам усилвателчето и да си ги надувам в Хондичката . Идеални са парчетата нямам какво друго да кажа ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #119 Отговорено 19 Април, 2011 има има.... в датата я има в мп3ком я има ето линк за да си я изтеглиш, а и други които желаят http://search.data.b...8prod.Jo%29.mp3 Колега излиза предната песен на този линк ( "Natisni" ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #120 Отговорено 19 Април, 2011 Пуснете един линк на новата песен, да си я изтеглим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове