Jump to content
venkYYY

Дизелова кола със спортно гърне ?!

Recommended Posts

Някой може ли да ми каже какво ще се получи ако се направи така :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

При бензиновата какво се получава... ?!@#вариянт 1: да изглежда по-шукаритетно колата... особено ако има някъде табелка Remus.вариянт 2: да включва всяка сутрин алармите на комшиите с мисълта в главата си "ей колко ми е мощна колата"вариянт 3: ако гърнето е истинско, колата TDI и се смени цялата генерация от до... и се сложи и едно frond mount кулерче колата да се позасили малко... :lol:

Редактирано от ManiaK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах един приятел с Голф 2 турбо дизел със спортно гърне и звука не беше лош. В някои обороти наподобяваше звук от трактор ама ...

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..според мен се получава спортна дизелова кола ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..според мен се получава спортна дизелова кола ;)

подкрепям те има добра мисъл в теб.Ще си разкрасиш дупето като цяло така че - го го го, относно мощностна вече са обяснили колегите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Виждал съм (по-скоро чувал съм) мноооого мазен и приятен резултат в БМВто на един колега.

Редактирано от ogo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..според мен се получава спортна дизелова кола :D

А според мен, на гол тумбак-чифте пищови.. ;)

подкрепям те има добра мисъл в теб.Ще си разкрасиш дупето

Дупето може да си го разкраси и само с един накрайник...Не вярвам някой да заляга под колата, за да види и напред ли са спортни тръбите или не.. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм виждал няколко екземпляра от Ваг групата с готини гърнета и звучаха доста добре.Ако си купа тди някой ден задължително ще е с чип и генерация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как да няма смисъл,но наситина е по добре да се сменят и тръбите с по големи ,ефекта е усезаем ако има турбо !На търбо дизела да му затапиш и клапана който връща газовете за доизгаряне има много голяма файда !А звукът е доста по добър от повече бензинови коли :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах един приятел с Голф 2 турбо дизел със спортно гърне и звука не беше лош. В някои обороти наподобяваше звук от трактор ама ...

Така мисля, че може и да се случи с TDI-то :lol: Но пък ако наистина турбината се чува повече как свири .. може и да замисля нещо :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а някой може ли да даде някакво клипче да чуя за какво става на въпрос ? :worthy: Понеже намерих едно спортно гърне :honda:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти много колега ! Много ми хареса и мисля да сложа и аз едно спортно гърне че сега намерих едно и ше почвам да се пазаря :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой може ли да ми каже как може да направя така, че да се позаглуши двигателя и да се чува повече турбото ?? Или пък до сега като чета .. дали печката ще може да изкара звук като на бензинка като се сложи някакво резонаторче ? :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой може ли да ми каже как може да направя така, че да се позаглуши двигателя

I-CTDI - "Двойно последователно впръскване за всеки такт. По този начин се избягва рязкото натоварване на коляновия вал при всеки работен тракт и характерното "чукане" за дизелов мотор. Ниска степен на сгъстяване (16.7.1) и двата специално разработени балансиращи вала също спомагат за тихата работа на мотора, нехарактерна за друг тип дизел"

Редактирано от pamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то двигателя е 1.9 TDI ..

...ауспуха почернява :unsure:

Да не почна сажди да хвърлям ? :rolleyes::crazy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...