chris_barnes 1296 #1 Публикувано 30 Юни, 2010 street_fighter(25), kalmara(20), Anatoly(22), ivobox(26), AngelKrichim(31), lysaka(42) Честит рожден ден на всички, особено на Калмара! Калмарчо, не си тийн вече мой, пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, пари и !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #2 Отговорено 30 Юни, 2010 (Редактирано) Честит празник на всички! Само хубави пожелания!Ники, много щастие, здраве и някой друг лев в повече, който да пръскаш за манията! П.С. А да, и добре дошъл в клуб 20! !!! Редактирано 30 Юни, 2010 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #3 Отговорено 30 Юни, 2010 Живи и здрави и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 30 Юни, 2010 Живи и здрави да сте всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #5 Отговорено 30 Юни, 2010 Живи,здрави и още по-големи бегачки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #6 Отговорено 30 Юни, 2010 Честит Рожден Ден на всички!!Очкооо, какин, да си ми жив и здрав, все същия акълия и много безаварийни! Да правиш яко пачка за любимата бегачка, и най - важното - пия бира на националната, ако ме разбираш... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0rnStar 3 #7 Отговорено 30 Юни, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #8 Отговорено 30 Юни, 2010 (Редактирано) Честит Рожден Ден на всички празнуващи днес...Да сте живи и здрави и още мнoго приятни емоции с любимата марка ви желая !!! Редактирано 30 Юни, 2010 от Vasil Vlahov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #9 Отговорено 30 Юни, 2010 Честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет, много лични и професионални успехи! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #10 Отговорено 30 Юни, 2010 Живи и здрави младежи , повече тунинги и повече емоций , Айде наздраве и умната довечера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #11 Отговорено 30 Юни, 2010 Честит празник на всички, живи, здрави и много късмет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #12 Отговорено 30 Юни, 2010 Честит Рожден Ден на всички наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #13 Отговорено 30 Юни, 2010 Много здраве на всички,късмет и тунинг по моторите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #14 Отговорено 30 Юни, 2010 Честит Рожден Ден на kalmara да си жив и здрав и да докараш VT-то да му се порадваме. Стига си го крил из врачанския балкан ами го покажи да се озлобим. Наздраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #15 Отговорено 30 Юни, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #16 Отговорено 30 Юни, 2010 Да сте живи и здрави всички Много щастие, късмет, успехи и.... всичко което се сетите!Никииииии, специални поздрави за теб, жив, здрав, много усмихнат и щастлив Сложи и ти една двойка вече отпред.... тц тц тц тц Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #17 Отговорено 30 Юни, 2010 (Редактирано) Я?!? Ники ше прави юбилей! А да сте живи и здрави сичките рожденици, пожелавам здраве, щастие и всички мечти - сбъднати! Ники, верно фани изкарай ВТ-то вече, че тва трънйе и трева, дето поникнаха покрай скоростния лост....... Редактирано 30 Юни, 2010 от CIVICwarrior Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #18 Отговорено 1 Юли, 2010 Благодарско на всички момци за пожеланията, и най-вече на какината, която за съжаление ще разочаровам. И врачанските 'ондаджии пият и бира и ракия и вино (чедо, и вино ) и мноо други работи, които ще се употребяват точно събота вечер У ДОМ! Много ме е яд че няма да мога да дойда, тоя път поне с феста да се пусна из града, но какво да се прави - такъв е живота. А какината ако ме ув'жаа ше ми дойде на РД'то, тамън ше са види с роднините. Баце е готéн, баце е пич - кой го незнаа е пълен абич! http://vbox7.com/play:be958d77p.s. Който го кефи текста моа ви разпращам речници на баце на скромната цена от 2.50 без доставката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове