FuckHonda 20 #1 Публикувано 29 Юни, 2010 Тез гърци не си поплюват http://www.youtube.com/watch?v=es43xPWz424 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #2 Отговорено 29 Юни, 2010 То Габровски номер не се сваля така лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #3 Отговорено 29 Юни, 2010 (Редактирано) А моят въпрос е защо ?Загледах се в коментарите под клипчето и ми стана ясно. Редактирано 29 Юни, 2010 от Maho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #4 Отговорено 29 Юни, 2010 А долна работа, ама и нашия не е в ред с документацията ей няма като нас по света Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #5 Отговорено 29 Юни, 2010 (Редактирано) а защо го сваляТ ?ПП: разбрах и аз прочетох Редактирано 29 Юни, 2010 от JeepersCreepers Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #6 Отговорено 29 Юни, 2010 (Редактирано) за без колани на задната седалка........ нямам думии някакви фалшиви книжки пише ама..знам ли ако четете повече ще видите. Редактирано 29 Юни, 2010 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #7 Отговорено 29 Юни, 2010 Абе, че ни мразят гадните Византийци ни мразят. Ама чак пък такова чукане за един номер братче. Това му е гадното на тези страни от към нашия регион, че нямаме нещо разбирателство помежду си. В Румъния и Гърция вземат книжки за най-малкото, което ест. е най-голямата глупост. Ама византийци братче- грозни и дебели маслинояди /дано не се влюбвам в Гъркиня, че ще стана за срам/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #8 Отговорено 29 Юни, 2010 Късмет е извадил, че си е прибрал колата ако наистина е бил с фалшива книжка. Трябва да си изключително умен да караш в фалшива книжка извън БГ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #9 Отговорено 29 Юни, 2010 това че са с фалшива книжка нега си го отнесат ама такава гавра с бг номера.чувал съм че свалят номерата там у гръцко ама да ги мачка с краката си.е добре ще имам едно на впредвид с гърците като имам работа с тях.бах си и идиота ще ми надере колата с тоя чук ли е и аз не разбрах какво е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #10 Отговорено 29 Юни, 2010 Фалшива книжка? Малко ви е било да ви свалят номерата, трябваше и по едно еб@не да ви хвърлят...ето и един от коментарите,с който съм съгласен.не ни мразат византийците щото има500000 българи в гърция, дет си вадат хляба и повечето пари идват при мен,при вас и.т.н. обратно в бг.ние навън си мислим че сме си в бг.искаме да си правим маймунджалъците,ама...фарчът табели.за сведение-полицайте в гр. са много толерантни.за превишаване на скорост с до 20 км,не се заяждат няма да ви спрат.но ако е нагоре 700евро глоба,или ако платиш веднага 350.мен тук на острова също ме предупредиха няколко пъти да не обикалям с колата из острова,щом работа.за подкуп и дума да не става,абе има си правила.наще боклци да дойдат малко в гр.на стаж,да се научат на морал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #11 Отговорено 29 Юни, 2010 Просто си вършат работата,по един или друг начин...Все пак всяка държава си има закони и методи на прилагането им Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #12 Отговорено 30 Юни, 2010 Свалят я. Свалят на момента дори и за превишена скорост, щото ако не свалят те губят като бройка. Като платиш ти ги връщат. Забелязали ли сте как карат румънците в България? И като ги спрат и не стане на момента с пари а им напишат акт след 1-2 дни те са си в Румъния /с номерата си/ и забрави че тоя акт се плаща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nag 22 #13 Отговорено 30 Юни, 2010 Доколкото знам там глобата примерно за антирадар е 1000 евро и ако не я платиш ти задържат колата..................иначе скоро се прибрахме от почивка там и колата ми даде страхотен разход.................просто шото спазвах стриктно ограниченията................. Сетих се,че ми обясниха също и че примерно вечер не спират да проверяват водачите за алкохол,но ако стане птп и отчете алкохол направо те карат в затвора.............. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #14 Отговорено 30 Юни, 2010 На камионите ни сваляха само предните,не им се навираше под ремаркетата щото там е мръсно.Пускани са оплаквания в България,ама наще викат-Да сте внимавали,и дотам с жалбите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #15 Отговорено 30 Юни, 2010 Добре бе не свалят ли само предния номер? Аз съм чувал, че свалят предния номер и него си го търсиш като си платиш глобата. В коментарите под клипа пише, че са си взели номерата, а глобата нямало да я плащат - аз не съм сигурен, че може да си ги вземат без да платят...Гърците са гадове и е много опасно да си на почивка за един уикенд и да ти смъкнат номера в събота например... Затова трябва да се внимава - аз от самото начало карам там като на шофьорски изпит, колкото и да ми се нервират останалите шофери.Съвет: ако не сте по работа или почивка в Солун, по-добре изобщо не влизайте там с кола - лудницата е страшна, улиците са безумно тесни, а паркирането е абсурд и дори по платените паркинзи не винаги има места (има и подземни по 7-8-ина евро на час). Има много светофари, които са кратки и шансът да ви изненада жълтото в крачка е голям (и после да ви е*ат мамата гръцките ченгета, които си дебнат из града като нашите). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #16 Отговорено 30 Юни, 2010 Ами византийци са си, аз го казах по отгоре. Който е имал бизнес отношения с тях знае за какво иде реч, предполагам има и коректни от тях. Но както и да е, проявата на полицая с този секач и чук е доста "груба селска проява", както имаше такъв израз на времето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #17 Отговорено 30 Юни, 2010 Ако бях аз със сигурност нямаше да стоя и да гледам как бие с чук по колата ми. Ако ще и в затвора да ида, това е просто недопустимо. Недоумявам как е възможно да са толкова прости тея полицаи?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #18 Отговорено 30 Юни, 2010 Аз пък не оправдавам човека с Honda-та. Точно такива клипове трябва да има, за да се научим че правилата са за това за да се спазват. Не съм чел коментарите под клипчето, но ако човека наистина е бил с фалшива книжка, трябва да се радва, че само с номерата се е разминал, а не са го прибрали на топло. Просто хората имат уредени държави защото явно корупцията не ги блазни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #19 Отговорено 30 Юни, 2010 Византийци, мизантийци, така трябва да стане и в БГ.Отиваш, плащаш си глобата и ти връщат табелите.Просто и ясно, уважаваш държавата и правилата и!Навремето в комунизма какъв ред имаше, не е истина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #20 Отговорено 30 Юни, 2010 Как биха разбрали Гръцките органи за фалшива БГ шофьорска книжка ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #21 Отговорено 30 Юни, 2010 Абе аз нямам нищо против законите им, ама тоя с чука....по ламарината на колата ми...изобщо не си го представям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plammbata 0 #22 Отговорено 30 Юни, 2010 хора-гр.полицаи са най-големите прасета.какъв ред?да не мислите че така се държат кам гърците,англичани,италиянци и т.н.само към българите.мразят ни и това е.а най-голямата грешка на бг-шофьорите в гърция е ,че се подвеждат по карането на гръцките шофьори-а гърка тва чака.кола с бг номера в издънка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #23 Отговорено 30 Юни, 2010 Да така е, затова се пазете. Аз знам, че техните ченгета не могат да ни понасят (особено тия към Серес и границата) и при всеки сгоден случай ще се опитат да ни глобят и да ни вземат всичко, което се сетят (номера, книжки, талони и т.н.), а и могат да си правят каквото си искат - тях закона ги пази отвсякъде, не е като у нас. Те няма нужда да доказват нищо като те санкционират, а и почти не отговарят за действията си спрямо цивилните, затова си позволяват да отидат далеч. Чувал съм, че споровете с тях и обясненията са безсмислени и само ги ядосват и става по-зле.Това го знам от преди да почна да пътувам в Гърция и много се пазя - карам като баба, а много от нашите не са наясно и карат както си карат у нас, подвеждайки се по гърците, които като шофьори са абсолютни малоумници... После копелетата спират по цели колони коли, които уж са засечени от хеликоптер и "са се движили с еднаква скорост".Все още не съм опитвал от тяхното "правосъдие" и не смятам да им давам никакъв повод, ограничавам пътуванията в такива държави с освирепял полицейски произвол колкото се може повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #24 Отговорено 1 Юли, 2010 Същата липса на номера може да се наблюдава и ако не паркирате правилно. Има и "хитри" гърци които след като си вземат номерата си ги слагат зад стъклата но си представям как ще ги вземат полицаите като имам предвид примера с клипчето! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #25 Отговорено 1 Юли, 2010 И така да е, ама в БГ ако си сложиш номера на не определеното за целта място, те лишават от правоуправление мисля за 1 месец /демек ти вземат книжката/. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #26 Отговорено 4 Юли, 2010 Айде честито, вече и у нас ще се свалят предни номера. Снощи го казаха по новините но не разбрах при какви обстоятелства. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове