Jump to content
fenabg

Състезание по виртуален-визуален тунинг!

Виртуален-визуален тунинг!  

70 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Тая тема произлезе от една друга на колегата ianiovski http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=48743 .С риск да си навлеча недоволството на колеги, пускам снимка на моята кола .Но тук идва и идеята колата както ще видите нама нищо по нея ,а така ще е по трудна за туннинг и оборудване :) .Сиреч този които я направи си разбира от работата .

В предходната тема се дискутираше срок а тои е 4 дни считано от тази вечер 12:00ч .И за да е състезание една малка награда от мен един брой ключодържател с ника на победителя :) .

А победителя мисля да го определим ние .С молба към модовете след като бъдат направени колите да се добави акета за гласуване .

Втората снимка я пускам и нея като друг вариант на първия ако си навлека упреци .

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е чудесно наистина. Поставил си трудна задача, което е добре. Само, че си забравил да споменеш къде да пратиме готовите снимки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Само, че си забравил да споменеш къде да пратиме готовите снимки.

Еми според мен най добре, изтича срока и се постват тук в темата :) .И после се гласува.П.п не мисля че си я оспамил защото тея неща се отнасят за самата тема. Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ок. Става и така :)ПП. Сори че пооспамих темата. Успех на всички които ще се пробват.

Редактирано от Se†heriaL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фенски вече се гавря с колата ти :) Шегичка де, надявам се да стане добре :) Нахвърлих повечето идеи, но ще ги изпипам до 3 дни :) Моля другите колеги да бъдат активни, въпреки трудната задачка за да стане интересно :) Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

По предложение на колега ,ще си позволя да променя регламента ,малко. Снимките /готовите проекти / ми ги изпращате на мен .На 5тия ден ще ги пусна аз под номера, анонимни !!А каде ми ги пращате ми мисля че на лични е добре ако не на fenabg2000@yahoo.com.Но май е по добре на лични ,абе каде прецените.Само двама ли сте за сега ;) ????

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другите сме под прикритие ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз ще се пробвам,но не съм сигурен дали ще успея в този срок тъй като 2 от следващите дни ме няма по цял ден,а на третия ще трябва да си почина малко,ако успея за един ден да я направя добре :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да не ми пребоядисате колата ,така ми харесва :);):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде аз ще направя сефтето. :)

Запазих цвета на колата, но...може би няма да Ви се хареса крайния ефект...

Все пак участвам, с ето тази разработка:

Публикувано изображение

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха парадокс много яко е станало евала !! ;) Ето и една моя снимка :

Публикувано изображение

Uploaded with ImageShack.us

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е което успях да направя за това свободно време,което имам.надявам се да ви хареса ;)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ето и моя скромен "тунинг" (макар и само във фанатазиите ми;))

Публикувано изображение

fenabg аз вече не съм ли спечелил ключодържател? ;)

Редактирано от martjo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе това требваше да е анонимно... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми да ама вече един си я постна така че няма как(следващия път) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Съдията да се произнесе ;), иначе браво ;) и двете ми харесват много

Редактирано от Player101

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми съдията си и ти ;) все пак всички ние гласуваме коя е най-добре направената

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ооопа трябва ше да е анонимно с цел да няма конфликт на интереси ;) .Съдийте ще са всички които желаят да се произнесат .Имам две лични с други разработки ;) . Сега ще е малко кофти щото ........ ;) примерно аз мога да имам 20 приятеля в форума а колегата X да има 21 .

Ако участниците са съгласни поствам всички снимки ,някои от модовете удря едно рамо и избираме победител .

Ще помоля да се оценява снимката /разработката/ а не този който я е правил !!!

П.п martjo ти верно си го спечели ;);) ,живи и здрави утре си го имаш .

П.п martjo участва в друго състезание по издръжливост ;);) .

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммм, на мен лично на Парадокса ми хареса повече

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Не бързайте, ще направим анкета /дано/ имам още две разработки .Плюсовете и минусите мисля че може да се коментират -но тук вече опира и до вкус.

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако участниците са съгласни поствам всички снимки ..

От мен няма проблем :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам едно предложение.....Всяка седмица във Вторник(примерно) да се дава по един афтомобил за тунинговане(но искам да помоля снимката да е с хубаво качество и по-голям размер от 1024х768).Да се даде срок до Неделя към 19:00-20:00.След това някой да пусне анкета и времето за гласуване да е до момента в които започне следващото състезание.(Така беше в един друг форум в които някога участвах в такова състезание)....Наистина анонимно е по-добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Да но сега аз примерно нямам и идея дали още някои не е седнал пред компа ,разкрасява ми колата и се чуди в какъв филм да ме вкара :D .

Ghost_MC ще е много ама мноо интересно ,я да видим сега как ще се справим и може да организираме таквос мероприятие!

П.п баах маааму не знаех, че може така да ми изглежда колицата :D ,да зема да ви дам снимка и на задницата и от страни :P .

ЩЕ ИЗЧАКАМ ДО 21:00 ако някой все още работи да казва :D

P.p 2 Значи минаваме на стария вариант да спазим срока!

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq
Отговорено (Редактирано)

Фен,Още работя по въпроса и ще гледам да ти я пратя или да я кача преди обявения краен срок. :DСамо ако може да не е тая вечер,че няма да успея до довечера. :D

Редактирано от necentrovaniq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И аз още работя по въпроса. Всъщност, преди 10 минути почнах. Ако успея до 9 успея, ако не пускайте без мен пък аз като свърша ще я пусна (без да участвам), просто да се види какво съм сътворил (не че ще е нещо невиждано, но все пак). Пък за другия път ще се организираме по-добре.

Редактирано от Se†heriaL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега няма да ги пускаме ще спазим срока не работиш само ти по нея !!!

Мисля, че така е най добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе коя част от правилата не разбрахте :D "Снимките /готовите проекти / ми ги изпращате на мен .На 5тия ден ще ги пусна аз под номера, анонимни !!А каде ми ги пращате ми мисля че на лични е добре ако не на fenabg2000@yahoo.com.Но май е по добре на лични ,абе каде прецените."П.П: Фен ти си видя колата от моята гледна точка :D Ще те помоля да не я постваш накрая, аз не участвам вече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Трънчо не се сърди бе аз ли оплесках сега нещо??? :D .Мноо ще ме е яд ако не се покаже и твоята идея !!! Яка е ! Виш, че на всеки му е интересно и си дърпа към него ! Нормално сефте е .Ако аз съм оплезил нещата много се извинявам!!! Не се отказвай.

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не брат, никой не е сгафил :D Лично решение просто, споко :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде, като свърши срока за подаване на модели, пускайте анкета и да избираме. Пък ако сметнете, може да не включвате моя проект, понеже вече не е анонимен.

Идеята за ежеседмично състезание по визуален тунинг ми допада много, а и наградата обявена от fenabg, смятам дава необходимия стимул за повече участници в конкурса.

Поздрави и упсех на всички!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ууууууууууу какви изпълнения ми се пращат ;) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Малко офтопик,но искам да ви покажа с какво си играх днес(можеше да си поиграя още,но просто тренирам за напред)

;)

Публикувано изображение

Редактирано от Ghost_MC

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

вие сте генний, браво ,продължава все така, и аз имам един скромен тунинг на моята кола, но немога да се меря с вас. ;)

Редактирано от tiankata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не си мисли така,сичко е до трениране,има доста полезни уроци с които всеки може да се научи стига да иска.нямам снимка на първата ми кола която правих да се посмееш малко,така че давай да видим и ще помагаме със савети

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Така мисля че вече мога да пусна готовите проекти ,да пиша едно месадже на модовете и да пусната едно гласуване.Снимката покоято се работи е следната

0

Публикувано изображение

А номерата на колите са следните :

1

Публикувано изображение

2

Публикувано изображение

3

Публикувано изображение

4

Публикувано изображение

5

Публикувано изображение

Много ме е яд че трънчо се отказа а специално неговата на мен ми най допадна.Да не се сърдят останалите ,както казах по рано въпрос на вкус!!! Не че и другите не са добри или най малкото е положено труд по тях!!!

МОЛЯ модераторите да добават анкета с номера от 1 до 5 за да може да се гласува и избере коя разработка ще е победител!

По натам ще задам една задачка с един проект които ми се върти в главата ,ако някои изка да ми бутне едно рамо!!!

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

№3 направо ми обърна фантазиите. :lol: Евала! :D Много яко! Като свърши гласуването ми е много любопитно да разбера кои са авторите на моделите.Браво на всички! :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗАбравих да спомена гласуване до сряда вечерта!!!

П.п трънчо дай поне да я покажем и твоята :angry: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееее все хубави :lol: Немога да си избера 1 или 4 :angry: Ще хвърлям монета май. Иначе мойта, като свърши гласуването :D Браво на всички за старанието! Дано следващият кръг се включат повечко колеги ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

номер 1 :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...