Jump to content
ianiovski

Лесен и бърз Visual Tuning

Recommended Posts

За хората които не разбират от Фотошоп ( като мен !!! ) могат много лесно и бързо да си тунинговат колата . С ето тази аматьорска програма Tuning Car Studio.След това постнете снимките в тази тема , Успех :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето направих нещо на бързо !!!

преди

Публикувано изображение

Uploaded with ImageShack.us

След

Публикувано изображение

Uploaded with ImageShack.us

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да призная, че стои дървено.А защо тези които разбираме от фотошоп не си направим някво състезание. Примерно дава се снимка на дадена кола и определено време за работа, да речем 2-3 дена и след това се постват резултатите и всички гласуват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз не съм казал,че е перфектно , но колко за идеята .А относно предложението ти, ще е интересно

Редактирано от ianiovski

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

аз също може да се включа,но мисля че за да стане както трябва ще са нужни повече от 2-3 дена тъй като някой хора ходят на работа

Редактирано от Ghost_MC

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, задължително ще има поне 3 дни срок. Засега просто се преброяваме колко сме навитите. Като се съберем 10тина ще пусна тема ама засега интереса е слаб нещо :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма ли да е по-добре да се пусне нова тема с друго заглавие например "Състезание по виртуален тунинг",защото по това заглавие не се разбира че се тарсят хора точно за това и дори да има някой желаещ може да не го види(лично мнение).Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно съм съгласен. Хайде да се организираме обаче и да си спретнем едно състезание, пък интереса ще дойде след това със сигурност.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Айде почвайте се ,ще е интересно ама избирайте и по шашави модели :) .Пускайте тема да не я пусна аз :)п.п ianiovski знам че е проба ама си го застрелял от упор кончертото.П.п2 са да не се засегнеш !П.п 3 Дай ми 15 минутки.!

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми айде пускай :). Сложи и снимка на колата която да правиме и колко време имаме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аве маняци да ви дам снимка да ми направите джантите черни да видя как ще седи че мисля да я боядисамюЕто и линк http://www.facebook.com/photo.php?pid=2661...p;id=1695446460

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черно - гланц да речем... ;)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра идея ;) . Ако ви пратя снимка на интериора ми, може ли да пробваме 2-3 варианта на тапицерии и цветове?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черно - гланц да речем... :)

Публикувано изображение

Oооо бати кефа можеш ли на стоповете да удариш мноо яко е станало мерси много човек :Д :Д с какво мога да ги пръсна че ми кефна много :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се колегата да не се сърди. доминико, не каза как точно да се прснат. Може така (както са), а може и по-плътно черно без да се вижда мигача и задната, но според мен така е по-добре.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Варианта за джантите според мен е прахово... тук в града има една сива със затъмнени стопове, много добре и седят :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Публикувано изображение

Варианта за джантите според мен е прахово... тук в града има една сива със затъмнени стопове, много добре и седят ;)

EEЕЕ мерси много приятели дет се вика от здраве и к...и да не се отървеш.Ще си запазая фотоса и при първа възможност ше избухна.Мерси още един път :) :) :)Мерси и на трънчо, малко по - свтлото ми допадна. Да илядите всичките ;) Редактирано от dominiko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе хора, а никой ли не знае за няква друга подобна програмка за виртуален тунинг, може и онлайн да е?! :) Щото аз на Фотошоп не съм работил, но тия работи ги схващам лесно, просто компа ми няма възможност да подържа Фотошоп!Ако имаше нещо подобно на тунинговането на колите от НФС (специално Ъндърграунд 2)...... щеше да е много яко! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

corel draw x3 не е толкова мощна ама върши работа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе хора, а никой ли не знае за няква друга подобна програмка за виртуален тунинг, може и онлайн да е?! :) Щото аз на Фотошоп не съм работил, но тия работи ги схващам лесно, просто компа ми няма възможност да подържа Фотошоп!Ако имаше нещо подобно на тунинговането на колите от НФС (специално Ъндърграунд 2)...... щеше да е много яко! :)

Слагай Фотошоп 8 (CS) на 512 рам и пентиум 3 върви перфектно. Да не говорим, че и на асус еее, с неговия умрял процесор и 512 рам съм с CS и нямам никакви проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно питане, някой с уин 7 да я е слагал тая програма за тунинга че мен не ми тръгва нещо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз също искам да попитам нещо....Ако мислите да правим състезание с коя програма мислите да правите тунинг-а,защото ако не е на фотошоп или някоя подобна няма смисъл,тъй като не може да се изчисти сичко,да се слагат брони и т.н.Пример: Колегата които е боядисал джантите в черно е боядисал и гумите и просто не седи на мястото си...Ако само аз ще съм с фотошоп се отказвам(нищо лично)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата които е боядисал джантите в черно е боядисал и гумите и просто не седи на мястото си...Ако само аз ще съм с фотошоп се отказвам(нищо лично)

Да, прав си не стои на място но това е все пак за показно :) Не виждам защо трябва да се отказваш щом си с фотошоп, защото аз ще се мъча на Corel Photo Paint, (шопа ми е много сложен още :) ) и при всички положения ще ме биеш. Ако не искаш ключодържател - кажи си :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе важното е участие и шоу да има :) Някой ако иска и на пейнт да се пробва :) Който както може

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето няколко предложения за цвят на джанти и от мен :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Лично на мен, най-много ми харесва белия цвят. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ЕЕЕ парадокс ти си избухнал направо ЕВАЛАТА МЕРСИ МНОГО!!!;) Направо сега ме метна яко в тъча - се чудя ко да изибрам.Кеф голям свалиг ги всичките и ги цъкам сега да видя коя ще ме грабне ;) Мерси още един път бирата е от мене п. п Ще я снимам със фаровете да ги мацнете пак така и да видя какво да направя като цялостна идея.Скоро снимки брутали довечера ще ги пусна.Вие си разбирате от работата няма какво повече да казвам

Редактирано от dominiko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Избирай какво да ти "боцнем" ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ебати кефа момчета :D.Да кажа сложи два три вида да видя как е продпочиттам нещо дето да го съчетая със стоповете и джантите по тъмноните са за предпочитане http://www.facebook.com/photo.php?pid=2674...p;id=1695446460иhttp://www.facebook.com/photo.php?pid=2674...p;id=1695446460Вие сте машини :P:D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отварят ли се линковете пишете, че оравях настройките на фацебука

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ги отварям

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oтварят се перфектно. Работя по въпроса с предложенията за фарове, направени от Player101

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ии, супер :D :D . dominiko, нацелил си ъгъла :PpaRADOx, "мацни" му и джантата :D

Редактирано от Player101

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма проблем за джантите. Нека само собственикът да си избере цвят/цветове. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;):D :D ;) доминико ПОЛУДЯВА :D кефа стана 200% май ще трябва да пием ракия :lol: Тея черните фарове мноо ми допаднаха направо кеф голям(вторите) комбо ги с нещо да си ходят.БЕлия цвят е много готин за джантите, но какви фарове стопове лайсни огледала???? става сложен проект,а когат са черни джантите тея черните фарове и др черни елементи и става да си еве мишка ушото :P Момчета много ви благодаря за желанието и старанието.Вече имате +1 приятел от мое име (човека с най - бързата хонда след 5-6 години).Ако не ви мързи дайте нещо комбо за белите джанти и после с черни фарове и черни джанти с черно като огледалата и лайсните. специални благодарности на paRADOx и на Player101 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко JDM - Jipsy Domestic Market ;)

Публикувано изображение

Бъзикам са ;):D:lol:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко JDM - Jipsy Domestic Market :rolleyes:

Публикувано изображение

Бъзикам са :D:lol: :lol:

Публикувано изображение

Е така вече е друго.Как ме стресна викам, боже какво е направил :D:lol: .Така може и да я направя само купувам едни фарове и рди джантите лесна работа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...