Jump to content
georgiev38

Honda и газова уредба. Плюс и минус

Recommended Posts

Здравейте. Искам да си взема Honda, искам де е с газово или да и сложа. Кой е по-добрия вариант?Имали смисъл?Искам да разбера за моделите Civik и Hr-v. Чувал съм, че бързо се износват двигателите. Вярно ли е? Както и за марката като цяло.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега има много такива теми пускани в форума ползваи търсачката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега има много такива теми пускани в форума ползваи търсачката

Ок. Благодоря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това че на хонда бързо се износвал двигателя за първи път го чувам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля ,че е редно модераторите да обособят раздел за газови уредби, темата вълнува достатъчно много хора...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1Особенно, след като Модераторите на OffRoad-Bulgaria проявиха разбиране и направиха раздел за Хонда /което според тях, /и не само/ не е точно джип/. То и LPG-то, не е май точното гориво за В20-мотор, ама...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Инжекцион - 1200-1300 горе-долу60К км, да речем 9/100 бенз и 9.5-10/100 газ + 0.5 бензин11бона за бензин6500-7 на газ, с началната инвестиция - грубо 8К. След 50-60К км може да се наложи профилактика/смяна на газовите инжектори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То медераторите ако ги търсиш за такова нещо ......... :P :P обаче скиваи в раздел продава колко са стриктни и бързи с триенето на постове определени като спам, равни нямат :P Инак ко му пречи на форума да е 2 раздела и всичко в тях да е тюрлю гювеч :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля ,че е редно модераторите да обособят раздел за газови уредби, темата вълнува достатъчно много хора...

А защо нов раздел :)90% от новите потребители ги мързи да ползват търсачката а какво остава да изчетат всичко изписано в темите.Сега остава и предложение за раздел 'Какви гуми" и подраздел според сезона :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драгич, тук хората каращи с газови у-би вече със сигурност са повече от хората, каращи акорд примерно.......затова явно интереса е голям и ще се зарива форума с все нови и нови теми. Най-добре е да си има такъв раздел според мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А защо нов раздел :)90% от новите потребители ги мързи да ползват търсачката а какво остава да изчетат всичко изписано в темите.Сега остава и предложение за раздел 'Какви гуми" и подраздел според сезона :huh:
Предложението за гумите е чудесно! Раздел "Консумативи!" така няма да се чудят в технически раздел или в общи дискуси да задават въпросите.Още повече за АГУ се пита и в двата раздела. Толкова ли е сложно да се "разбие" малко форума на повече раздели за да е по прегледно. Що не го оставиха тогава само с един раздел поне всичко да е на куп ^_^

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не мисля че имаме нужда от раздел АГУ - колко теми на ден има?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не мисля че имаме нужда от раздел АГУ - колко теми на ден има?

има си доста теми...и наистина форума е доста "неудобен" за ползване и търсене на определен вид информация... особено ме дразни , че няма памет на темите в които съм писал, и не показва кога има нови мнения. например давам си мнението в някоя тема, и след 2 дена пак влизам във форума и темата е вече някаде затрупана от други теми, иди я намери...в един друг форум има бутон "нови отговори на моито публикации" и като го натиснеш излизат всички теми в които си писал и някой ти е отговорил, голямо удобство е...сори за офф-топика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз за тва предлагам, направете само един раздел да се знае че всичко е там :D ко ша се луташ из раздели, нали все за Хонда става дума. Всичко в кюпа :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова ли е сложно да се "разбие" малко форума на повече раздели за да е по прегледно.

Не е толкова сложно, но ако се направи, ще нарушат правило №1 и правило №3 от подписа ти... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова ли е сложно да се "разбие" малко форума на повече раздели за да е по прегледно.

Не е толкова сложно, но ако се направи, ще нарушат правило №1 и правило №3 от подписа ти... :D
:D Прави си, нищо да не пипат тогава че се не знае ;) Редактирано от Слави CR-V

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...