Dimteam 1 #1 Публикувано 20 Април, 2010 Колеги дано админите не ме напляскат че вдигам и отделна тема ама понеже ми се налага спешно да закарам колата да и направят реглаж а до сега не съм ходил на подобна процедура. И нямам идея къде да я карам. Звънях в Бултрако ама те пък тази седмица не може ли. Питах в темата за сервиза на Омбре дали там могат да го направят ама никои не отговори. Ако там могат ми се иска там да ходя , но на телефоните им никой не отговаря. Или да препоръчате някой друг сервиз ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #2 Отговорено 20 Април, 2010 Ами има 100 места в София, навякъде се виждат обяви за реглаж. Аз съм ходил в Диана на околовръстното до люлин и в горубляне на един сервиз, но Диана е по лесно за намиране, има няколко и сайт, лесно ще намериш.http://www.diana-ltd.com/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #3 Отговорено 20 Април, 2010 Аз ходя ТУКи ТУКУспех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #4 Отговорено 20 Април, 2010 При Омбре няма реглаж (освен ако не съм в тотална грешка). Според мен и той би ти препоръчал да отидеш в Бултрако. Зависи и от колата де... И аз съм за реглаж и се чудя с този 4WS къде да ходя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tzwetomir 0 #5 Отговорено 21 Април, 2010 Колеги дано админите не ме напляскат че вдигам и отделна тема ама понеже ми се налага спешно да закарам колата да и направят реглаж а до сега не съм ходил на подобна процедура. И нямам идея къде да я карам. Звънях в Бултрако ама те пък тази седмица не може ли. Питах в темата за сервиза на Омбре дали там могат да го направят ама никои не отговори. Ако там могат ми се иска там да ходя , но на телефоните им никой не отговаря. Или да препоръчате някой друг сервиз ?Сервиз Елиа - Мазда в кв.Левски-Г тел. 0897911104 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dj_freak 38 #6 Отговорено 22 Април, 2010 Мишлен център до борсата в Слатина.- 65лв преден и заден мост. Компютърна система. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accordingly 26 #7 Отговорено 23 Април, 2010 Аз ходих в СБА зад Хладилника при един майстор от старата школа - 20лв преден мост с една машина изглеждаща като банкомат не знам дали на това му викат компютърна система но свърши работа. И "квитанция" ми написа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #8 Отговорено 23 Април, 2010 Сервиз полмо в орландовци реглаж на преден мост 28лв. на компютър а до колегата с 4WS -a ж огландовици докато търсехме точния модел на моя прелюд видях че има и модели с 4вс така че мисля че там ще ти свършат работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
мег 0 #9 Отговорено 28 Април, 2010 Омбре не правят такъв реглаж ще те пратят срещу КАТ до Лук оил има един сервиз за гуми и преден мостИначе зависи къде живееш в Люлин има и срещу Schell Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #10 Отговорено 28 Април, 2010 тоя сервиз за гуми обаче, освен че са некадърни са и главорези ... и машината им е крива ... аз ходя при Тодор Дунев в студентски град, защото поне машината им е изправна и редовно се проверява дали мери точно ... иначе места бол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragomirov 10 #11 Отговорено 29 Април, 2010 За реглаж препоръчвам Автосервиз Експрес-2 в кв. Дружба до зеленчуковата борса - бул. Амстердам 8http://www.autoexpress-2.com/links.htmlhttp://www.autoexpress-2.com/contacts.htmlДнес ми правиха реглаж там и просто съм супер доволен Техниката, облужването и цената на реглажа са просто перфектни. Цена за реглаж на преден+ заден мост е общо 36 лв. , а за тези които искат по 60 лв. на другите места ... не знам , не знам . Оказа се че по задния мост на мен просто няма каво да ми се пипа и човека си ми взе само 30 лв. За реглаж обаче трябва да си запишете час и за да не се разкарвате напразно просто звъннете един телефон предварително и ще ви запишат.Колега Коев Моя Prelude също е 4WS и мисля че там ще ти помогнат При Омбре няма реглаж (освен ако не съм в тотална грешка). Според мен и той би ти препоръчал да отидеш в Бултрако. Зависи и от колата де... И аз съм за реглаж и се чудя с този 4WS къде да ходя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
мег 0 #12 Отговорено 29 Април, 2010 сори малко оф топик но ако имаме отклонение -2 това много ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #13 Отговорено 29 Април, 2010 -2 какво и къде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
мег 0 #14 Отговорено 30 Април, 2010 -2 какво и къдезначи като ти сложат колата на моста и и закачат мерилките по гумите излизат еднни данни. моите на 3 от колелата бяха супер почти нула а на задната дясна гума имаше наклон от -2 не ме питай какво не знам в какви единици са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accordingly 26 #15 Отговорено 30 Април, 2010 -2 какво и къдезначи като ти сложат колата на моста и и закачат мерилките по гумите излизат еднни данни. моите на 3 от колелата бяха супер почти нула а на задната дясна гума имаше наклон от -2 не ме питай какво не знам в какви единици саЗащо не ги пита на място? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #16 Отговорено 30 Април, 2010 ами тия машинки показват данните в мм ( при винта за настройка ) и в градуси по 3 оси ако е мм е много относително, защото на различните коли устройството за настройка е различно и стои на различно място - т.е. това е информация полезна само за човека който настройва или за някой тотално болен, който държи флекс и смята да го употреби градусите са по-полезни за нормалните юзъри, но реално отпред имаш 3 ъгъла, от които се интересуват мастърите и един, от който се интересуват дрифтърите ... следващия път си поискай отпечатка ... подозирам че става дума за -2 камбър, на дясно предно колело .. не знам защо, но е често срещано и в общия случай се поправя само с рязане ( за повечето хонди не става така ) или подмяна на компоненти с настройваеми, което е скъпо ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fashion_m 23 #17 Отговорено 13 Юли, 2013 Здравейте, колата ми е втора употреба. Наскоро си смених гумите и гумаджиите ми казаха, че по принцип е добре да си направя реглаж на преден и заден мост, за да се види дали колата не е удряна и дали не е нещо крива и дали ще износва гумите накриво. Казаха ми, че ако е крива ще върви на една страна. Само че аз не съм забелязал да ми върви на една страна като пусна волана в движение. Но като я купих гумите, с които идваше бяха износени повече от едната страна. Но не е сигурно дали е била карана с тях преди или са сложени преди продажбата.Искат ми 25 лв за реглаж. Какво мислите, има ли смисъл да го правя, и ако открият някакъв проблем няма ли той да бъде непоправим и само да ми развали настроението?Или да си я карам така в блажено незнание? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове